.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    lala
    Guest

molq vi pomognete mi!

v4era s pr mi pravihme sex sled kato toi svar6i prodaljihme da se gy6kame posle my dyhah i sled okolo 1 4as nqkude toi si vkara 2-3 puti penisa v men....ta vaprosa mi e ima li veroqtnost da zabremeneq?
    Molq vi....otgovorete mi za6toto naistina se strahyvam

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Emi ako e imal ostanala sperma po xuq moje mnoo qsno> a i da ne e imal to po princip na nas mom4etata ni te4e po savsem malko dokato ni e nadurvena patkata tq e nezabelejima ama 6tom e svar6il predi tva e malko veroqtno pone spored me. :P :P :P :P :P :P :P

veroqtnosta spored mene e mno malka ... ako puk tolkova se pritesnqvash pi si edni postinior i si naprai test za bremennost .. ma ne mi se vqrva da si ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    razbira se 4e ima veroqtnost - nikoga ne e 100% sigyrno
    : AMG Corporation ::

Повече от фен
    Град
    SF
    ami razbira se 4e e vazmojno da zabremenee6. Vij sega ako e ostanala sperma po penisa ne mi se vqrva za6toto spermatozoidite umirat mnogo barzo kogato imat kontakt s okolnata sreda, no moje da e ostanala (ne moje ami e) te4nost v kanala na pi6kata (de da znam kak se nari4a) i taka moje da stane belqta. Razbira se ako se izpikal predi tova e po-malko veroqtno, no pak moje kakto kaza Kris da se e otdelila malko te4nost bez da razbere pi4a

aide
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Maverick
    ami razbira se 4e e vazmojno da zabremenee6. Vij sega ako e ostanala sperma po penisa ne mi se vqrva za6toto spermatozoidite umirat mnogo barzo kogato imat kontakt s okolnata sreda, no moje da e ostanala (ne moje ami e) te4nost v kanala na pi6kata (de da znam kak se nari4a) i taka moje da stane belqta. Razbira se ako se izpikal predi tova e po-malko veroqtno, no pak moje kakto kaza Kris da se e otdelila malko te4nost bez da razbere pi4a

:
    s tova sym syglasna.ne moga da razbera,oba4e ,za6to vsi4ko pravqt tolkova nedoobmisleni ne6ta i posle sumasi vreme 6te ste v takova pritesnenie kakvo moje dastane ili ve4e e stanalo!!!a ti pi li postinor?mai ne si pila.hmmm tova mi se struva dosta seriozno no e vajno i v koq 4ast ot cikyla ti e bilo?ako e bilo gore dolu po vremeto kogato trqbva da ti e ovulaciqta ne6taat sa dosta seriozni!!ako e bilo sled cikyla pyrvite dni e po-malka veroqtnostta ,no akoiska6 pove4e info kaji koga e bilo

lala
    Guest
    ne sam pila postinor,a 6to se otnasq do tva v koq 4ast ot cikula mi sum...nqkude sr sedm trqbva da mi doide

оооооооо,много съжалявам да ти го кажа скъпа,но 100% си бременна
    и понеже гаджето ти не си е свършило работата както трябва мисля,че ще родиш изрод!!!ама нищо,не се притесняваи-винаги можеш да го убиеш,нали така
    nau4i se da jivee6 6tastlivo i nikoga da ne si zaet da dava6 ili polu4ava6 lubov!

Фен
    Град
    Надежда 6-VIP квартала
    Цитирай Първоначално написано от twweetty
    оооооооо,много съжалявам да ти го кажа скъпа,но 100% си бременна
    и понеже гаджето ти не си е свършило работата както трябва мисля,че ще родиш изрод!!!ама нищо,не се притесняваи-винаги можеш да го убиеш,нали така

така си е,тя е напълно права,то секса не е за малки деца и новоизлюпени духачки
    Мразя тъпи и тесни девственици,дебели и къдрави момичета,лицемерието,лъжат а и водката!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Вероятността е минимална. Не се притеснявай , аз и по-опасни работи съм правила (доста при това) и за щастие още не съм забременяла
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    razbira se 4e ima veroqtnost - nikoga ne e 100% sigyrno
    Taka e

Купи си Постинор,за да си по-сигурна,че няма дя има последици

Guest
    spored men e malko veroqtno,za6toto vse pak si mu pravila svirki i moje bi si "izmila"spermata.no ako ne6to e ostanalo....napalno veroqtno e.

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Emii ima nqkva veroqtnost ama e malka vse pak si sledi cikula dali sh doide i ako ne doide hoi na ginekologg..
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Re: molq vi pomognete mi!

Цитирай Първоначално написано от lala
    v4era s pr mi pravihme sex sled kato toi svar6i prodaljihme da se gy6kame posle my dyhah i sled okolo 1 4as nqkude toi si vkara 2-3 puti penisa v men....ta vaprosa mi e ima li veroqtnost da zabremeneq?
    Molq vi....otgovorete mi za6toto naistina se strahyvam
    Няма от какво да се притисняваш!!!
    WWW.LADYPILL.COM
    everybody's singin'

Stilgar
    Guest
    Вероятността е минимална. Не се притеснявай , аз и по-опасни работи съм правила (доста при това) и за щастие още не съм забременяла
    Josefinne tva e shtoto si sterilna

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ....don't think so...

Guest

Re: molq vi pomognete mi!

6tom e milan edin 4as,zan4i nqma za kakvo da se pritesnqva6,no za da si po sigorana si napravi test

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shtraker
    veroqtnosta spored mene e mno malka ... ako puk tolkova se pritesnqvash pi si edni postinior i si naprai test za bremennost .. ma ne mi se vqrva da si ..
    kak moje za takiva neshta da karate decata da zimat postinor bre... teq spermatozoidi ne jiveqt poveche ot minuta v kislorodna sreda.... ebasi zletata ste, tva postinor-a ne e limonada be basi ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak moje za takiva neshta da karate decata da zimat postinor bre... teq spermatozoidi ne jiveqt poveche ot minuta v kislorodna sreda.... ebasi zletata ste, tva postinor-a ne e limonada be basi ..

Ми ти си още по-зле,щом пишеш в тема,която е от 2004....

vij sq 6te ti go obqsnq kato na prosta patka 6toto kat gledam ne si mn umnaAKO SPERMATA E VZELA VYZDUH E IZLQZLA OT TEB NEMOJE DA SE ZABREMENEE
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ми ти си още по-зле,щом пишеш в тема,която е от 2004....
    То май никой не вижда, че тая тема е от тогава и пишат ли, пишат...

Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си