- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq vi pomognete mi!
v4era s pr mi pravihme sex sled kato toi svar6i prodaljihme da se gy6kame posle my dyhah i sled okolo 1 4as nqkude toi si vkara 2-3 puti penisa v men....ta vaprosa mi e ima li veroqtnost da zabremeneq?
Molq vi....otgovorete mi za6toto naistina se strahyvam
Emi ako e imal ostanala sperma po xuq moje mnoo qsno> a i da ne e imal to po princip na nas mom4etata ni te4e po savsem malko dokato ni e nadurvena patkata tq e nezabelejima ama 6tom e svar6il predi tva e malko veroqtno pone spored me. :P :P :P :P![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veroqtnosta spored mene e mno malka ... ako puk tolkova se pritesnqvash pi si edni postinior i si naprai test za bremennost .. ma ne mi se vqrva da si ..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
razbira se 4e ima veroqtnost - nikoga ne e 100% sigyrno
: AMG Corporation
::
ami razbira se 4e e vazmojno da zabremenee6. Vij sega ako e ostanala sperma po penisa ne mi se vqrva za6toto spermatozoidite umirat mnogo barzo kogato imat kontakt s okolnata sreda, no moje da e ostanala (ne moje ami e) te4nost v kanala na pi6kata (de da znam kak se nari4a) i taka moje da stane belqta. Razbira se ako se izpikal predi tova e po-malko veroqtno, no pak moje kakto kaza Kris da se e otdelila malko te4nost bez da razbere pi4a
aide![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
s tova sym syglasna.ne moga da razbera,oba4e ,za6to vsi4ko pravqt tolkova nedoobmisleni ne6ta i posle sumasi vreme 6te ste v takova pritesnenie kakvo moje dastane ili ve4e e stanalo!!!a ti pi li postinor?mai ne si pila.hmmm tova mi se struva dosta seriozno no e vajno i v koq 4ast ot cikyla ti e bilo?ako e bilo gore dolu po vremeto kogato trqbva da ti e ovulaciqta ne6taat sa dosta seriozni!!ako e bilo sled cikyla pyrvite dni e po-malka veroqtnostta ,no akoiska6 pove4e info kaji koga e biloПървоначално написано от Maverick
ne sam pila postinor,a 6to se otnasq do tva v koq 4ast ot cikula mi sum...nqkude sr sedm trqbva da mi doide
оооооооо,много съжалявам да ти го кажа скъпа,но 100% си бременна![]()
![]()
и понеже гаджето ти не си е свършило работата както трябва мисля,че ще родиш изрод!!!ама нищо,не се притесняваи-винаги можеш да го убиеш,нали така![]()
![]()
![]()
nau4i se da jivee6 6tastlivo i nikoga da ne si zaet da dava6 ili polu4ava6 lubov!
Първоначално написано от twweetty
така си е,тя е напълно права,то секса не е за малки деца и новоизлюпени духачки![]()
Мразя тъпи и тесни девственици,дебели и къдрави момичета,лицемерието,лъжат а и водката!!!
Вероятността е минимална. Не се притеснявай , аз и по-опасни работи съм правила (доста при това) и за щастие още не съм забременяла![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Taka eПървоначално написано от AMG-to
![]()
spored men e malko veroqtno,za6toto vse pak si mu pravila svirki i moje bi si "izmila"spermata.no ako ne6to e ostanalo....napalno veroqtno e.![]()
Emii ima nqkva veroqtnost ama e malkavse pak si sledi cikula dali sh doide i ako ne doide hoi na ginekologg..
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Няма от какво да се притисняваш!!!Първоначално написано от lala
WWW.LADYPILL.COM
everybody's singin'
Josefinne tva e shtoto si sterilnaВероятността е минимална. Не се притеснявай , аз и по-опасни работи съм правила (доста при това) и за щастие още не съм забременяла
....don't think so...![]()
![]()
![]()
6tom e milan edin 4as,zan4i nqma za kakvo da se pritesnqva6,no za da si po sigorana si napravi test
Първоначално написано от shtraker
kak moje za takiva neshta da karate decata da zimat postinor bre... teq spermatozoidi ne jiveqt poveche ot minuta v kislorodna sreda.... ebasi zletata ste, tva postinor-a ne e limonada be basi ..
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ми ти си още по-зле,щом пишеш в тема,която е от 2004....
vij sq 6te ti go obqsnq kato na prosta patka 6toto kat gledam ne si mn umnaAKO SPERMATA E VZELA VYZDUH E IZLQZLA OT TEB NEMOJE DA SE ZABREMENEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
То май никой не вижда, че тая тема е от тогава и пишат ли, пишат...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....