.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: sram!!

Guest

sram!!

zdraveite...iskam da vi spodelq ne6to...imam priqtel...oba4e toi ne e pri men za6toto e v 4yjbina.. i 6te si dodie 4ak lqtoto mi e mn kef da go napravim(toi 6te mi bade 2-qt) pravila sam go i predi..no nego go obi4am mn i ne iskam da se izloja...za6toto imam pritesneniq otnosno tqloto si...mislq 4e imam celylit na dypeto vsi4ki mi kazvat 4e imam syper tqlo ama nz...157cm sam i teja 48kg...kajete komentarite si..

Guest
    Whisskas heh blagodarq dano si prava

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ako 4ak tolkos se pritesnqva6 za tqloto si hodi na fitnes malko
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    ako 4ak tolkos se pritesnqva6 za tqloto si hodi na fitnes malko
    Фитнесът как помага за премахването на целулита според теб?

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    mi malko li oprajneniq ima za zadnite 4asti primerno....
    moita bif6ata hodi6e izvestno vreme i stana s super qk zadnik s sravnenie s tova koeto be6e kat sa sre6tnahme
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма за какво да се притесняваш, а и все пак щом е с теб, значи те харесва.Килограмите са ти добре, спокойно.Най-важното е, че искате да го направите и се обичате.

мацко със съвършенно тяло си..но проблеми колкото до целолита прави упражнения и ако имаш възможност си вземи някой крем....а на колко си само да те питам?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    mi malko li oprajneniq ima za zadnite 4asti primerno....
    moita bif6ata hodi6e izvestno vreme i stana s super qk zadnik s sravnenie s tova koeto be6e kat sa sre6tnahme
    Целулит имат и доста слаби момичета със стегнати тела.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз пък да кажа, че дори и лекичко целулит да имаш, няма да забележи и няма да му пука. Кво пък толкова..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: sram!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite...iskam da vi spodelq ne6to...imam priqtel...oba4e toi ne e pri men za6toto e v 4yjbina.. i 6te si dodie 4ak lqtoto mi e mn kef da go napravim(toi 6te mi bade 2-qt) pravila sam go i predi..no nego go obi4am mn i ne iskam da se izloja...za6toto imam pritesneniq otnosno tqloto si...mislq 4e imam celylit na dypeto vsi4ki mi kazvat 4e imam syper tqlo ama nz...157cm sam i teja 48kg...kajete komentarite si..

6te go praite na tamno 4e da ne se vijda

Оф като почнете да се комплексирате

Супер фен
    Град
    Мбабане
    като карате на задна му кажи да те пошляпва по дупарата и да разсее целулита

Guest

Re: sram!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Q sum 1.60 i sum 44 kg i hich ne sum slaba...ama si zavisi i ot tejestta na kostite... Spored men si perfe Davai, i ne se strahuvai e moq suvet!

Лично според мен това няма да е проблем за него, щом той те обича. А и съм сигурна, че си прекрасно момиче и няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

hrisito
    Guest

?

emi ne se pritesnqvai,tqloto ne e nai vajnoto,a i 6tom se obi4ate kakvo po hubavo,deistvai i ne se bezpokoi.Iskam samo da pitam kvo mu e tolkova idealnoto na 157 i 48 kg,za6toto az sam 168 i sam 48kg i ne bih kazala4e sam ot nai nai slabite,s edna duma normalno tqlo ,ta 157 sas sa6tite kg ne e li malko zakruglenko???A na teb ti pojelavam uspeh4eta mila ,ne se pritesnqvai i glavata gore!

Няа да се притесняваш!Като се обичате и особено щом той те обича и да си бая дебела няа да забележи
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си