.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    ceco11
    Guest

Проблем с пениса, моля ПОМОООЩ!!!

На 16г. съм.Не съм имал полови контакти.Обаче вече трети път за 3 месеца ми излизат едни като пъпки на главичката на пениса веднага след мастурбация. Някой път и малко по-надолу. После изчезват след 5 дена някъде.Първия път бяха 3-4 втория доста повече,сега са 5-6 и отдолу има малко... Споделете какво е това... Не съм правил секс,няма как се заразя, не са ми правили и орално...

Град
    На пъпа на света
    Пробвай да си позамиеш ръцете \/
    Не се хвали, освен ако не е излишно!

ceco11
    Guest
    Винаги ги мия, мия си и пениса по 1-2 пъти на ден. Ето днес пак ми изскочиха... Сякаш това са зачервени мастни образувания... Ама знам ли... Айде де - не може никой пък да не е имал такова нещо!!! Споделете, моля ви!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с пениса, моля ПОМОООЩ!!!

Цитирай Първоначално написано от ceco11
    На 16г. съм.Не съм имал полови контакти.Обаче вече трети път за 3 месеца ми излизат едни като пъпки на главичката на пениса веднага след мастурбация. Някой път и малко по-надолу. После изчезват след 5 дена някъде.Първия път бяха 3-4 втория доста повече,сега са 5-6 и отдолу има малко... Споделете какво е това... Не съм правил секс,няма как се заразя, не са ми правили и орално...
    а какво ползваш като смазка и на колко си?

Guest
    Писал съм на колко съм - 16. Не ползвам нищо като смазка. Един мой познат имаше подобен проблем също - след секс или мастурбация и пак му минава, ама той сякаш го приема за нещо нормално - тук съм гледал и във форума някакви едва ли не същите проблеми като моите, но на никого никой не е отговорил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си