- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkite...
iskam da popitam momi4etata...haresva li vi da pravite svirki?za6toto as mn obi4am...zn vazbyjdam se...haresva mi da gledam kak dostavqm ydovolstvie na lubimiq 4ovek....a i 4ystvoto e mn priqtno...se edno blija sladoledo4akvam komentar4etata vi
![]()
Странни свирки правиш, ако само го ближеш![]()
emi ne blija samo...obi4am i da go poemam celiq v ysta.... i da go zasmykvam otgore....![]()
...и още какво правиш? пхах...
а то тез' теми за свирките стана като темата за космарлаците... 'имам косми, нямам косми - как е по-добре'... има сума теми, в които се пита т'ва... да беше разгледала предната страница и по-предната и да видиш, че има още 2 такива теми за 1 седм...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да, харесва ми, но съм съгласна с Дет Хор, че трябва малко разнообразие, а не само близане.
най важното е 4е ти доставя удоволствие да доставяш удоволствие на приятеля си!!!...
и аз мисля като по4на да водя полов живот да правя кеф на приятеля си...пък дано и на мен самата ми прави кеф
![]()
Да, обаче виж че пак доставяла удоволствие...в карайна сметка не е ли това целта?Първоначално написано от `Death`Whore`
Az mn obi4am da pravq svirki na moq fr..nz ama otka4am ot udovolstvie dokato go lapam i go blija SUPER E! \/
мръсници малки...![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
na men li4no ne mi xaresa osobeno..daje bix kazala 4e e malko gnusnno no puk pone se kefix 4e mu dostavqm udovolstvie i mu xaresva... tfa me laskae, ma ina4e svirkitee da gi sravnqva6 s sladoled?? e tfa ne go razbiram![]()
![]()
oxxx banq oxx kef..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!