- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mom4eta obi4ate li.....
obi4ate li skandalite edin vid kat se skarate s gadjeto i posle se sdobrite po dobre li vi e.....splotqva li vi.......bqh qsna pls .....
Наистина ли ни питаш дали обичаме скандалите,бе?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Някои обичат споровете, а не скандалите. Иначе кой нормален човек ще обича да се кара.......
XAxaПървоначално написано от lelelee
qsna 4u6ki kvo mi gi pi6e6 tiq "....." mn si qsna nqaam dumi XAxaxXAx
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
ако си садо-мазохист ...давай скандали...хахаха
не може ли просто с разговор на 4-ри очи?и всичко ще е ок.
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Хмм...приятелката ми е с Г. от година почти и
всеки ден не могат да минат без да
се скарТ ЗА НЕЩО ДРЕБНО. Но колкото повече се
карат ,толкова по се обичат![]()
какво??? Скандалите сплотявали??Господи колко бързо се мени света
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко USER-а са те минали тебе ? Може ли и аз да се регна?Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
ами сдобряването винаги е мил и трогателен момента ама споровете са кофти нещо...![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
И аз с моита приятелка все се караме за глупости но винаги се оправя ме защото се ОБИЧАМЕПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И спорове и скандали не обичам.
Обичам ги естествено. Нали знаете... или може би не го знаете тва неписано правило: "След голям семеен спор/къвга се получава най-якия секс. За някои може да не е истина, ма за мен отговаря на 100%![]()
Zavisi. Gadje v momenta nqmam, no s nai dobrata mi priqtelka sum se karal sumati puti, ot koito edin mnogo naseriozno i naskoro. Istinata e che tova ni nakara da si kajem dosta neshta koito sa istina i da si razberem greshkite, kato vseki se opita da se promeni taka che da e pone malko po dobur, i tova da ne se sluchva otnovo. Podoben vid karanici me splotqvat s horata, no dokato bqhme skarani kakvo mi beshe ne e istina. Absurd e da kaja che obicham da sum skaran s blizki za men hora, no ponqkoga ima i happy end.