.
Затворена тема
Страница 12 от 25 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 606

Тема: TERRANOVA

някои неща са хубави, но други - жив боклукк за КОША!!!

Град
    София,у нас
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    попринцип 90% от глупавите ,эаблудени хора си мислят,че това е някаква голяма марка.Но не е така.Теранова е най-обикновен магаэин с по-пополярно име.Дрехите са пълни боклуци-и това е ясно на всеки,който си е купел нещо от там.Но поне се среща някоя и друга ука блуэка...!Иначе дрехите са на нормални цени,не са скъпи.
    Според мен пък Terranova е мн добра марка.От там имам суйтчър-купих го малко преди началото на учебната година и все още си го нося с удовоствие Въпрос на вкус,но иначе е вярно,че там няма официални дрехи..аксесоарчета,блузки, блузки,тук-таме панталонче..много приятен магазин.Виж оня ден сестра ми си купи дънки от Calliope.Ако търсите по-официални дрехи-там можете да потърсите!
    If you want something,you've got to fight for it in this world.
    /Eminem/

за мене Теранова ее най-боклучарския магазин ! Няма качествени дрехи и само едно и също предлагат в 10 различни цвята !
    аа и съм възмутена от магазина на Terranova в София в Mall of Sofia .. на средата на мола пуснали "оргазъм кючек"

Град
    чикаго
    наистина,на някои от дрехите им качеството е... но пък на външен вид ги докарват

супер е !!
    няма как да не си харесашш нищо !
    най-страхотния магазин

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Ами Sprider го знам на две места в София- на Витошка и до Jumbo,мноого са готини ама не са чак толкова евтини,аз съм си свикнала с терановата

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Чак популярна е грубо казано,но жените я предпочитат защото има и евтини и скъпи дрешки и защото понякога има готини работи и се продават дрехи различни стилове.Но това е в България.В чужбина,например Гърция и Кипър, това е най-долнопробната марка при тях.Изобщо не я уважават дори се смята за марката на бедняците.Купувала съм си от Теранова дрешки на вид са хубави,но лесничко се разшиват и късат.Лично мое мнение,за да няма нападки.

Мега фен Аватара на teenems
    аз имам дрехи от там и като видя етикета

произведено в бангландеш

ама цените са нормални и има хубави модели и си зимам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    е зависи какво си вземеш,но като цяло наистина са мн зле дрехите и мн цигански.Аз от време на време си зимам по някоя тениска през лятото да кажем.Но имам едни дънки оттам и те са си екстра.Аз съм забелязала,че в тоя магазин има и по-скъпи дрехи и те са по-хубави

Цитирай Първоначално написано от bibeto49
    Виж оня ден сестра ми си купи дънки от Calliope.Ако търсите по-официални дрехи-там можете да потърсите!
    страашно са официални...

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Svalkata
    Обичам Терановаааа! Това е една от най-нашумелите напоследък марки сред тийнейджърите /момичетата / Прекрасен магазин...е, не на всеки ще му допаднат дрехите, но на мен определено ми харесват, не са изобщо скъпи и сега има зверски намаления, няма да е зле да я посетите!
    To infinity and beyond.

Къде във Варна мога да намеря магазин на Терранова?
    П.С.:Извинявам се ако някой друг е писал по тоя въпрос,но нямам време да прочета всички страници

weezy f baby

Град
    градския кенеф
    аз доста пъти съм ходила в този магазин в мола и нещата са от 10 до 50 повечето евтино и якооо

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
    Какви нови неща има в момента в Теранова, някой да знае?
    магазин за дрехи ето ти сайта ..

http://www.terranova-on-line.com/
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от d3nz
    Къде във Варна мога да намеря магазин на Терранова?
    П.С.:Извинявам се ако някой друг е писал по тоя въпрос,но нямам време да прочета всички страници
    Аз не съм от Варна а от Добрич... но мисля че бях видял там до макдоналдс надоло... а коя улица е и аз нз... този който е на центъра
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

марката е популярна и дрешките са на достъпни цени .. е има и някои които са скъпички но повечето си заслужават паричките..

В Теранова в момента има адските намаления. Повечето тениски са по 10 лева, има такива и по 16-17. Общо взето няма много нови неща, но си взех много сладки ръкавки с къс ръкав( ), на път бях да си взема и едни дънки, но когато се върнах да ги премеря, някой ги беше взел

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз днес за първи път се набутах в Теранова в Пловдив и учудващо как си намерих неща по мой вкус,защото всичко беше супер шарено ужас...но наистина имаше големи намаления
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз днес за първи път се набутах в Теранова в Пловдив и учудващо как си намерих неща по мой вкус,защото всичко беше супер шарено ужас...но наистина имаше големи намаления
    Май ще сме се засекли някъде.. и аз в Плд бях

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    в БГ сичко е турски боклукккккккккккккккккккк кк
    може би зашото турция е доста по-добре развита в това отношение !!!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Възможно е аз го обиколих сигурно 1000 пъти
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Възможно е аз го обиколих сигурно 1000 пъти
    И аз днес отскочих до Пловдив

има много яки парцалки

Има някои интересни работи,но качеството им е ужасно.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мн тъпа марка!Ужасна е! Ама за някои е популярна по простата причина че дрехите са много ефтини! До сега от там имам две блузки и след първото пране и то на ръка се разтегнаха,като човали станаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си