- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
Според мен пък Terranova е мн добра марка.От там имам суйтчър-купих го малко преди началото на учебната година и все още си го нося с удовоствиеПървоначално написано от Presley
Въпрос на вкус,но иначе е вярно,че там няма официални дрехи..аксесоарчета,блузки, блузки,тук-таме панталонче..много приятен магазин.Виж оня ден сестра ми си купи дънки от Calliope.Ако търсите по-официални дрехи-там можете да потърсите!
![]()
If you want something,you've got to fight for it in this world.
/Eminem/
за мене Теранова ее най-боклучарския магазин ! Няма качествени дрехи и само едно и също предлагат в 10 различни цвята !
аа и съм възмутена от магазина на Terranova в София в Mall of Sofia .. на средата на мола пуснали "оргазъм кючек"![]()
наистина,на някои от дрехите им качеството е...но пък на външен вид ги докарват
![]()
супер е !!
няма как да не си харесашш нищо !
най-страхотния магазин![]()
Ами Sprider го знам на две места в София- на Витошка и до Jumbo,мноого са готини ама не са чак толкова евтини,аз съм си свикнала с терановата![]()
Чак популярна е грубо казано,но жените я предпочитат защото има и евтини и скъпи дрешки и защото понякога има готини работи и се продават дрехи различни стилове.Но това е в България.В чужбина,например Гърция и Кипър, това е най-долнопробната марка при тях.Изобщо не я уважават дори се смята за марката на бедняците.Купувала съм си от Теранова дрешки на вид са хубави,но лесничко се разшиват и късат.Лично мое мнение,за да няма нападки.
аз имам дрехи от там и като видя етикета
произведено в бангландеш
ама цените са нормални и има хубави модели и си зимам![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
е зависи какво си вземеш,но като цяло наистина са мн зле дрехите и мн цигански.Аз от време на време си зимам по някоя тениска през лятото да кажем.Но имам едни дънки оттам и те са си екстра.Аз съм забелязала,че в тоя магазин има и по-скъпи дрехи и те са по-хубави
Първоначално написано от Svalkata
To infinity and beyond.
Къде във Варна мога да намеря магазин на Терранова?
П.С.:Извинявам се ако някой друг е писал по тоя въпрос,но нямам време да прочета всички страници![]()
weezy f baby
![]()
аз доста пъти съм ходила в този магазин в мола и нещата са от 10 до 50 повечето евтино и якооо
магазин за дрехи ето ти сайта ..Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
http://www.terranova-on-line.com/
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз не съм от Варна а от Добрич... но мисля че бях видял там до макдоналдс надоло... а коя улица е и аз нз... този който е на центъраПървоначално написано от d3nz
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
марката е популярна и дрешките са на достъпни цени.. е има и някои които са скъпички но повечето си заслужават паричките..
В Теранова в момента има адските намаления. Повечето тениски са по 10 лева, има такива и по 16-17. Общо взето няма много нови неща, но си взех много сладки ръкавки с къс ръкав(), на път бях да си взема и едни дънки, но когато се върнах да ги премеря, някой ги беше взел
![]()
И аз днес за първи път се набутах в Теранова в Пловдив и учудващо как си намерих неща по мой вкус,защото всичко беше супер шарено ужас...но наистина имаше големи намаления
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Май ще сме се засекли някъде.. и аз в Плд бяхПървоначално написано от billytalent
![]()
може би зашото турция е доста по-добре развита в това отношение !!!Първоначално написано от rakiQ
Възможно е аз го обиколих сигурно 1000 пътиПървоначално написано от By_YoUr_SiDe
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз днес отскочих до ПловдивПървоначално написано от billytalent
![]()
Има някои интересни работи,но качеството им е ужасно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Мн тъпа марка!Ужасна е! Ама за някои е популярна по простата причина че дрехите са много ефтини! До сега от там имам две блузки и след първото пране и то на ръка се разтегнаха,като човали станаха![]()