.
Затворена тема
Страница 14 от 25 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXobsessionXx
    някой да знае сега има ли намаления в terranova ?
    доколкото си спомням, до 15- ти септември ще са намаленията
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Само ще ви кажа, 4е като бях във Венеция и попитах за Terranova ми казаха, 4е не са я 4ували...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ленчеее (Len4etyYyy) пиши правилно!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!
    ами на етикетите пишеше Бангуадеш май
    но както и да е : )
    има и някои по-качествени неща, но има и боклуци.
    Примерно аз имам една жилетка, която я носих цяла зима и все още си е хубава, но имам и една тениска, която се развлече на 2рото пране. Зависи от плата...
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Аз имам няколко неща от там(защото няма такъв магазин в моя град) и като цяло ми харесват дрехите.Нямам никакво оплакване от качеството,даже имам няколко блузи от 3-4 години,които не са мръднали,а едната я нося често.

В мола в Пловдив има ли техен магазин,някой знае ли?Харесах си 2 панталончета(дънки)много ми харесаха.Ето и линк http://www.terranovastyle.com/en/col...a-i-2009/jeans първия (черни) и втория(сини) модели.Знаете ли горе долу каква цена са?Да не ми е ходенето до Пловдив напразно(ако има магазин), защото не ми е хич близо.

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    известна е марката, хубавки неща има... аз лично не мога да вляза и да не си харесам нещо... долу-горе са евтини нещата, особено ако уцелиш някое намаление...
    времет0 тu uztuча

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ludotokrise
    В мола в Пловдив има ли техен магазин,някой знае ли?Харесах си 2 панталончета(дънки)много ми харесаха.Ето и линк http://www.terranovastyle.com/en/col...a-i-2009/jeans първия (черни) и втория(сини) модели.Знаете ли горе долу каква цена са?Да не ми е ходенето до Пловдив напразно(ако има магазин), защото не ми е хич близо.
    има магазин на първия етаж вляво се пада(ако влезнеш от входа НЕ на паркинга ) или беше на втория.. Абее,има
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    въпреки, че не съм от Пловдив, ще ти кажа, че не знам дали има в мола, но има на центъра, оттам съм си купувала някои неща. като се тръгне по тази централната улица с магазините, все ще я срещнеш. Зад магазина има една пицария "Кастело" мисля, че се казваше... не знам дали правилно обясних, но се постарах (все пак не съм от Плд...
    времет0 тu uztuча

Град
    Пловдив
    ^ ще помогна- тръгваш по Центъра,вървиш,вървиш и стигаш до Джумаята,отляво са Мис 60 и Теранова

*и,да,пицарията е Кастело
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ^ ще помогна- тръгваш по Центъра,вървиш,вървиш и стигаш до Джумаята,отляво са Мис 60 и Теранова

*и,да,пицарията е Кастело
    от дясно са майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ох,благодаря ви за обясненията,но не съм от града и не го познавам.Ходила съм 3-4 пъти и то за мъничко.В събота мисля да отида с една позната има път за Плд до мола и за това попитах дали има там магазин,удобен момент да си харесам нещо за новата учебна година.

Град
    Пловдив
    да бе,майна,извинявак се,отляво са за обувките
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ох,благодаря ви за обясненията,но не съм от града и не го познавам.Ходила съм 3-4 пъти и то за мъничко.В събота мисля да отида с една позната има път за Плд до мола и за това попитах дали има там магазин,удобен момент да си харесам нещо за новата учебна година.
    има магазин у мола, на мен тва ми е любимата марка майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

всеки втори тийн си купува оттам..направо вече ми писна да има по 1000000000 човека дет имат същата като моята блузка .. ама кфо да се прави

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Ленчеее (Len4etyYyy) пиши правилно!
    Какво неправилно видя? Та дори и да си видяла, не си никоя да ми казваш как да пиша...Не мислиш ли ?
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Има и хубави,и гадни дрешки.Цените са нормални,но отнсно размерите аз лично много трудно си намирам.S по принцип от техните дрехи ми е голямо,XS много трудно намирам.НО ако издебнеш момента може и да си вземеш нещо хубаво
    +

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    първия панталон не съм го мяркала..обаче вторите дънки ги видях и аз си ги харесах(да видим кога ще си ги взема ) ако са същите,за който мисля са 49,90 или 59,90 не мога да си спомня ама мисля,че са 59,90

ии да в мола има магазин на 1 етаж

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цените са нормални,а повечето дрешки са хубави и интересни.

Марката не е зле .. смисъл известна е ! В България , всеки срещнат тийн е с няк'ва блузка или дрешка на Теранова .. аз лично харесвам дрехите , защото са цветни и симпатични,но са твърде тъпи като материя както и са тънки .. Имам 5 блузки оттам и едни панталони - 2 са май , до сега нямам много проблем с панталоните , но блузите им се изтъркаха там натписите и щампите .. Не знам , вече не харесвам Теранова , хах

Супер фен Аватара на galu6a
    мн са дигнали цените нещо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от tanchu
    първия панталон не съм го мяркала..обаче вторите дънки ги видях и аз си ги харесах(да видим кога ще си ги взема ) ако са същите,за който мисля са 49,90 или 59,90 не мога да си спомня ама мисля,че са 59,90

ии да в мола има магазин на 1 етаж
    Тия вторите аз ги имам и са 49,90.Поне като си ги купувах бяха толкова(преди 2 седмици)

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    във Варна къде има теранова

Град
    [На Метри От Земята]
    ^ център
    Просто аз

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ами да!Доста известна марка дрехи..и не са скъпи,доло-горе на нормални цени . А относно качеството-имам потници,тениски и дънкии..и нямам никакви забележки!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си