- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
тази есен си купих много хубав панталон от там от новата колекция за 60 лв и мога да ви кажа че не е боклук.. вярно има и боклуци но има и мн хубави неща..
Търсих в официалния сайт на теранова,но в турция въобще няма.Първоначално написано от bebeeeeee
дамм няма
ето ти сайта
www.terranovastyle.com
Имат много хубави неща, но там са най-големите боклуци!Евтино е, да.
Веднъж гледах някви анцузи и на г**а имаше цепка:X Предпочитам да дам 2 пъти повече, но за нещо качествено, което ще нося дълго време![]()
Аз пък има общо взето доста дрехи оттам и досега не са ми правили проблеми(не че се оплаквам де). Ама напоследък много малко неща ми харесват.
Аз имам доста дрехи,не са ми правили проблеми,обаче не са и нещо много хубаво .Колкото и да говорим,че не се качествени,всеки 2-ри тийн пазарува от там![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от teengirl15
++++++++++++
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от cherrygloss
Незнам...аз несъм доволна ама както и да е. Няма значение.![]()
нз,обаче имам един пуловер в дълбоко триъгълно деколте,който ми е от миналта година и досега му няма нищоа ми е любимия пуловер и го слагам във всеки удобен момент
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз имам хубави дрехи от там и не ми е правило впечатление да са некачествени! Има много натруфени парцалки, но има и много добри попадения.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
има на бул.България и на бул.Витоша .. Spider-а е точно до Jumbo .. (ако си от София де)
А относно TERRANOVA.. че е популярен у нас,популярен е! .. и то доста! Но дрехите им са доказано некачествени.. *
Сетих се, че имам един потник без презрамки и се разшири отстрани.Първоначално написано от teengirl15
На мен една туника на която пишеше "I'm just not sweet" е това беше НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК,който съм си копувала от TRN !
На мен не ми харесват повечето неща но имам едно много сладко потниче и едно лилаво долнище и мн си ги харесвам![]()
а няма ли си БГ сайт точно и не може ли да се поръчва и он-лайн?
и аз имам такаваПървоначално написано от chocolatedidi
но на моята нищо и няма,но сигурно защото почти не е обличам.
Омг..
Не живея в България и никога не съм ходила в магазин на TErranova там, но в магазините на Terranova тук пазарувам адски често и никога досега не съм имала абсолютно никакъв проблем с дреха.. Една от любимите ми марки е и съм много доволна, почти всяка седмица ходя..
![]()
![]()
![]()
на същото мнение съм и аз не съм имала проблеми с дрехи купени от тамПървоначално написано от Axel_f
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
дам. и аз от там имам мн. дрешки и са си качествени а това което говорите за цепките и дефектните дрешки в всеки нормален магазин може да се намери нещо дефектноПървоначално написано от teenems
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
отдавна не съм си взимала нищо от трн,ама ся има една неверояяята черна рокля и 1 шапка иии ще си ги взема,щото са баси добрите,ве <3
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Тук таме се намират някои хубави дрешки като се разровите добре,но като цяло са големи боклуци..аз 1 дреха нямам оттам от която да съм останала доволна (като качество) а цените са доста прилични![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Аз имам страшно много дрехи от там и нямат никакви проблеми /дефекти/... Вчера ходих да разглеждам и си харесах много работиИма много хубави пуловелчета и якетата са хубави, ноо не са нищо особено за за дам 80лв за тях.
Миналата година си купих зимно яке от там за 60лв и сега още си го нося
Магазина ми харесва, защото има добри попадения ии цените не са космически
![]()
Трагедията е пълна...
НАЛИ НАЛИИИИ И АЗ ИМ ИМАМ ОГРОМНО ОКООПървоначално написано от giveupbitch
![]()
само дето ще изчакам да намалят роклята,не ми се дават толкова кинти ,а такава шапка имам
имат и готини поли ама са доста къси
НО РОКЛЯТАААА
а относно якетата аз си взех едно сиво с розово .
много ми харесва ,е дадох ги 80-те лева .
ама те като ги пуснаха и аз имах РД ,иии![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
вчера ходих във Сф и си купих 1 блузка, бяла,с малък черен надпис terranova за 10 лв. Много е хубава![]()