.
Затворена тема
Страница 20 от 25 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 606

Тема: TERRANOVA

сайт за онлайн поръчки няма ли?

И аз търсих, но не намерих.

емиии има мн яки работи ма има и някви абсолютни боклуци неска мама мери няква блузка мн готина ама облечеш я на ръкавите някви супер стегнати ластици после ластика над гърдите ти спира кръвта абе...ужас тя затва беще 7 лв.
    аз си харесах една мн сладурска пола сива на разни шарени цветчета облякох я мн удобна къса ама стегнат голям ластик и ти държи да не се вейка полата на два воала абеее супер и на нормална цена 14,90 ама моята майка реши че полата е прекалено къса и не ми я взе
    обаче нямам думи имаше отвратителни дрехи от рода на баналните I love нещо си там ужас и като видях I love drinks щях да припадна също имаше някакъв потник без презрамки горе норм стегнат ама надолу беше като чувал с картофи ужас
    а за размерите имаше бая в mall of sofiq дори XXS XS и тн
    като качество горе долу стават има и по-добри но има и мн по-зле имам някой дрешки оттам бива ги не са се разпаднали малко са избелели и така но съм забелязала че в магазините на terranova извън моловете дрехите за мн грозни а в моловете за по-добре на външен вид и на качество

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    А какво е качеството на дънките? Някой да си у купувал от там... чатох май в тая теам, че някакво момиче си взело 2 чефта оттам и се разпаднали. При други ставало ли е така?
    Аз имам два чифта оттам..Нямам никакви проблеми..
    При мен не са се разпладнали точно, но копчето падна

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladur4encetolili
    но съм забелязала че в магазините на terranova извън моловете дрехите за мн грозни а в моловете за по-добре на външен вид и на качество
    Е, ама естествено! В мола всичко е уникално!

имам толкова много дрехи от Trn .. ама вече я развалиха много гадни неща има

Супер фен Аватара на diksi
    Стават.. За летни парцалки.. Обаче никой да не очаква да си купи нещо от там и да изкара цял сезон с него

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Всички дрехи, които съм си взимала от там, не са се раздърпвали или нещо подобно. Иначе за тези пари толкова им е качеството.

Доста е популярна,целите не са кой знае колко високи

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Стават.. За летни парцалки.. Обаче никой да не очаква да си купи нещо от там и да изкара цял сезон с него
    Хаха аз нося дрехи от теранова от миналата година. Нито са се разтегнали, раздърпали, скъсали, разпаднли и тн. И аз не мисля че са нещо кой знае какво но стават за всекидневно...

Повече от фен Аватара на Gllory
    Ми известна е ..ама дрехите от първото пране в пералня и им става нещо ;дд така че не са мн качествени но пък иначе са евтинки (особено при намаленията..) ии има хубави работи .. имам страшно мн неща от там, пък нищо че са боклуци
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Еми то на етикета пише да не се пере в пералня. Мойте още не са се раздърпали. А цените въобще не са оправдани за тея конфекции, дето навсякъде по света в "магазините" им всичко е за някви стотинки, ама тука го вкарват в моловете като "марково" на четворни цени

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    оо имам страшно много неща от там.. и НЕ съм имала проблем с дрехи от там.. имала съм дънки от 20 лв които не са мръднали имала съм и панталон от 60 който също няма грешка.. имам дори една пола и рокля които ги нося за ТРЕТА година.. незнам вие как ги перете и ги носите че да имате проблеми с тях..

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ии също така майка ми на ръка не пере.. всичко в пералнята и пак НЯМАМ проблем..

най-омразната ми марка , половината от дрехите не са памучни дори повечето са найлонови , много са ми селски всичките дрехи от там нищо не съм си купувала и не мисля и да си купувам , най-лошото е че всички ги купуват и като тръгнеш по коридорите в училище примерно и всеки втори е с тениска от там , всеки знае от къде ти е блузата и тн, много мразя такива работи всички да знаят колко ти струват дрехите и от къде са
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    оо имам страшно много неща от там.. и НЕ съм имала проблем с дрехи от там.. имала съм дънки от 20 лв които не са мръднали имала съм и панталон от 60 който също няма грешка.. имам дори една пола и рокля които ги нося за ТРЕТА година.. незнам вие как ги перете и ги носите че да имате проблеми с тях..
    И аз това се чудех как ги перат. Че на някой даже им се разпадали. Ако толкова се оплаквате преди да си купите дреха огледайте я дефкти в шевовете и на каква температура трябва да се пере. Имам няколко полички от там, ризки и блузки. Не са нищо особено но ми харесват и какво като хората знаят от каде ти е...? Какво да отида в някакъв магазин на ъгала за да не знаят хората от къде ми е? Аз живея в малък град и дори някой да си вземе дреха от пазара пак хората ще разберат. Какво като не си уникален важното е да се харесваш, а не да се стараеш да не се обличаш като другите

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Мдам точно същите парцали като в New Yorker !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на teenems
    Ами явно вие не ги перете правилно.
    На мен всичките ми дрехи от там нищо им няма .
    Някой ги имам от 2 години
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Мдам точно същите парцали като в New Yorker !
    Ню Йоркъро ми се чини по- зле даже. Според мене не е лоша тая тера нова, но цените не са ниски за това, което се предлага. Ако човек иска да е стилен, по- добре да я забрави, ако пък иска да спести, пак е по- добре да се насочи другаде/
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Имам 2,3 блузи не е лош магазина ...

някой ходил ли е скоро?
    има ли блузки по 10-15 лв?
    ще ходя скоро, а съм в криза и....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    някой ходил ли е скоро?
    Аз ходих ;дд .. взех си мн. сладка блузка само за 10лв.

Цитирай Първоначално написано от n3siity
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    някой ходил ли е скоро?
    Аз ходих ;дд .. взех си мн. сладка блузка само за 10лв.
    е супер
    а хубави чанти има ли?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на teenems
    ^ Има доста неща .
    Сега има 50 % намаление.
    Аз си взех много хубавичка пола
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Цитирай Първоначално написано от blackphobia
    Теранова в Търново е точно на центъра.
    Къде?

Наистина къде я видя тая Tеранова

Правила за публикуване