- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
сайт за онлайн поръчки няма ли?
емиии има мн яки работи ма има и някви абсолютни боклуци неска мама мери няква блузка мн готина ама облечеш я на ръкавите някви супер стегнати ластици после ластика над гърдите ти спира кръвта абе...ужас тя затва беще 7 лв.
аз си харесах една мн сладурска пола сива на разни шарени цветчета облякох я мн удобна къса ама стегнат голям ластик и ти държи да не се вейка полата на два воала абеее супер и на нормална цена 14,90 ама моята майка реши че полата е прекалено къса и не ми я взе
обаче нямам думи имаше отвратителни дрехи от рода на баналните I love нещо си там ужас и като видях I love drinks щях да припадна също имаше някакъв потник без презрамки горе норм стегнат ама надолу беше като чувал с картофи ужас
а за размерите имаше бая в mall of sofiq дори XXS XS и тн
като качество горе долу стават има и по-добри но има и мн по-зле имам някой дрешки оттам бива ги не са се разпаднали малко са избелели и така но съм забелязала че в магазините на terranova извън моловете дрехите за мн грозни а в моловете за по-добре на външен вид и на качество
При мен не са се разпладнали точно, но копчето паднаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Е, ама естествено! В мола всичко е уникално!Първоначално написано от sladur4encetolili
![]()
имам толкова много дрехи от Trn .. ама вече я развалиха много гадни неща има![]()
![]()
Стават.. За летни парцалки..Обаче никой да не очаква да си купи нещо от там и да изкара цял сезон с него
![]()
Всички дрехи, които съм си взимала от там, не са се раздърпвали или нещо подобно. Иначе за тези пари толкова им е качеството.![]()
Доста е популярна,целите не са кой знае колко високи![]()
Хаха аз нося дрехи от теранова от миналата година. Нито са се разтегнали, раздърпали, скъсали, разпаднлиПървоначално написано от diksi
и тн. И аз не мисля че са нещо кой знае какво но стават за всекидневно...
![]()
Ми известна е ..ама дрехите от първото пране в пералня и им става нещо ;дд така че не са мн качественино пък иначе са евтинки (особено при намаленията..) ии има хубави работи ..
имам страшно мн неща от там, пък нищо че са боклуци
![]()
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Еми то на етикета пише да не се пере в пералня. Мойте още не са се раздърпали. А цените въобще не са оправдани за тея конфекции, дето навсякъде по света в "магазините" им всичко е за някви стотинки, ама тука го вкарват в моловете като "марково" на четворни цени![]()
оо имам страшно много неща от там.. и НЕ съм имала проблем с дрехи от там.. имала съм дънки от 20 лв които не са мръднали имала съм и панталон от 60 който също няма грешка.. имам дори една пола и рокля които ги нося за ТРЕТА година.. незнам вие как ги перете и ги носите че да имате проблеми с тях..
ии също така майка ми на ръка не пере.. всичко в пералнята и пак НЯМАМ проблем..
най-омразната ми марка , половината от дрехите не са памучни дори повечето са найлонови , много са ми селски всичките дрехи от там нищо не съм си купувала и не мисля и да си купувам , най-лошото е че всички ги купуват и като тръгнеш по коридорите в училище примерно и всеки втори е с тениска от там , всеки знае от къде ти е блузата и тн, много мразя такива работи всички да знаят колко ти струват дрехите и от къде са![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
И аз това се чудех как ги перат. Че на някой даже им се разпадали. Ако толкова се оплаквате преди да си купите дреха огледайте я дефкти в шевовете и на каква температура трябва да се пере. Имам няколко полички от там, ризки и блузки. Не са нищо особено но ми харесват и какво като хората знаят от каде ти е...? Какво да отида в някакъв магазин на ъгала за да не знаят хората от къде ми е? Аз живея в малък град и дори някой да си вземе дреха от пазара пак хората ще разберат. Какво като не си уникален важното е да се харесваш, а не да се стараеш да не се обличаш като другитеПървоначално написано от roshlichka
![]()
Мдам точно същите парцали като в New Yorker !
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ами явно вие не ги перете правилно.
На мен всичките ми дрехи от там нищо им няма.
Някой ги имам от 2 години
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ню Йоркъро ми се чини по- зле даже. Според мене не е лоша тая тера нова, но цените не са ниски за това, което се предлага. Ако човек иска да е стилен, по- добре да я забрави, ако пък иска да спести, пак е по- добре да се насочи другаде/Първоначално написано от pamii
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
някой ходил ли е скоро?
има ли блузки по 10-15 лв?
ще ходя скоро, а съм в криза и....![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз ходих ;дд .. взех си мн. сладка блузка само за 10лв.Първоначално написано от StreetFame
![]()
![]()
![]()
е суперПървоначално написано от n3siity
![]()
а хубави чанти има ли?
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ Има доста неща .
Сега има 50 % намаление.
Аз си взех много хубавичка пола![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от GabisiTa
Наистина къде я видя тая Tеранова![]()