- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
ей искам да питам от софия хората в теранова има ли сега намаление и ако да до кога, защото ще ходя някъде първата седмица на юли и исках да си взема няколко евтини потничета от там..
винаги има парцалки по 5-10-15 лвПървоначално написано от swete
![]()
а дълги дънки има ли?и колко струват г/д?
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ ако питаш за София, би трябвало да има (винаги има) за цена не мога да ти кажа точно, преди бяха около 40лв
е преди да, ама са като е лято не трябва ли да ги намалят?![]()
Аз онзи ден видях за 20 някъде ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
оо супер![]()
кажете за Аутлета на Теранова и Калиопе-как са нещата там,цени нещо??Очертава ми се ено пътуване до Сф и искам да знам дали си заслужава да мина през Аутлета
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от tonie__
Определено си заслужава да го посетиш!!!Дрехите са по от 4 до около 20!!! Супер евтино е !!!
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Ами колко е известен не знам... Но да, може да се каже. Има добри попадения, но качеството не особено. Аз миналата година си бях купила един потник- бях с червени конци... Е, към първия-втория месец max беше станал розов от червените конци при пране... И такам![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
в Пловдив в мола, в Стара Загора също.Първоначално написано от FamauseBaby
За мен лично не е кой знае какво.Първоначално написано от tonie__
Панталони имаше последно едни грозни радърпани и едни дето бяха предимно xs![]()
Роклите също не бяха нищо особено,но можеш да си намериш доста симпатични блузки![]()
Аз ходих преди месец някъде и останах ужасно разочарованаПървоначално написано от pinkflower
Имаше само боклуци от старите колекции. Вярно, че бяха много ниски цените, но струва ли си при положение, че дрехите бяха МНОГО зле.
Да определено има и супер много боклуци :XПървоначално написано от Molzinka
Според мен не са боклуци нося една тениска вече приблизително 2години и не е мръднала нито е избеляла нито се е разтегнала!Първоначално написано от Gllory
На дрехите им няма нищо може градусите или нещо от настройките на пералнята да не е подходяща за някоя дрехаПървоначално написано от Tiin
![]()
ии аз незнам
ми Теранова не е скъпо изъбщо ама дрехите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се перат 30 градуса, защото иначе им пада щампата.. аз така мн злобно си прецаках няколко блузки..аз сега съм си харесала една широоокка тениска от там за 15 лв мисля че, което въобще не е скъпоо... ТАЯ СЪБОТА ЩЕ ДЕЙСТВАММ
![]()
![]()
и аз отивам утре
дано има хубави работи
![]()
Има ли Аутлет на Теранова във Варна,Добрич ако някой знае да каже плс и да обясни къде по-точно.![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
панталоните хич не ми прачет,че са хс,аз съм вече към ххсПървоначално написано от pinkflower
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
някой може ли да ми каже ориентировъчно какви са цените в теранова на дънки, къси панталонки, рокли и тениски![]()
дънки по 20-30Първоначално написано от NoCaption
късите, които видях бяха по 40
за друго не си спомням
дънки - 20-30-40
къси панталонки - 20-30
тениски - 10-15
рокли - 20-30
![]()
![]()
+ Има къси панталонки и по 10лв. : )Първоначално написано от Molzinka