.
Затворена тема
Страница 22 от 25 ПървиПърви ... 121819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Голям фен Аватара на girl4eety
    много са им хубави дрешкитее
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

мерси за бързите отговори =)

супер еее .. { }} обожавам TERRANOVA .. всичките ми .. айде на всичките ама повечето дрехи са ми от там .. ;d

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    Къде има такъв магазин в Пловдив, Сливен или Стара Загора ?
    В Пловдив края на главната откъм малката главна последния магазин в дясно Надявам се да си ме разбрала. Тоооест като тръгнеш по главната в посока пешеходния мост/площад съединение когато вече свършва при джумаята в дясно се пада магазинът.С големи букви пише TERRANOVA.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    аууу супер долното място, дрехите нито подредени нито качествени. това не е никава марка за мене. става да си вземеш некви парцалки за вкъщи или тренировки
    WE ARE NOT ANGELS!

Голям фен Аватара на bonbon_
    Само дето там в момента има ремонт, така че в Пловдив - Теранова в Мол Пловдив

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Някой знае ли кога излиза новата им колекция?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    има ли намаление на аксесоарите?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на teenems
    ^ Ами то има намаление на всичко.
    Аз видях на разни колани ,слънчеви очила , шапки и всички такива аксесоари
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Има ли Аутлет на Теранова във Варна,Добрич ако някой знае да каже плс и да обясни къде по-точно.
    само на мен никой не ми отговори както винаги
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Аз обожавам Теранова.
    Супер сладки парцалки имат,цените са им достъпни за всеки,мисля.
    Преди мен някъде бяха казали,че не са особено качествени и след едно пране шевовете се развалят.. На мене не ми се е случвало досега,а почти всичките ми дрехи са от там..

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RecoveryNY
    Аз обожавам Теранова.
    Супер сладки парцалки имат,цените са им достъпни за всеки,мисля.
    Преди мен някъде бяха казали,че не са особено качествени и след едно пране шевовете се развалят.. На мене не ми се е случвало досега,а почти всичките ми дрехи са от там..
    И на мен не ми се е случвало на дрехите да им стране нещо .. явно не ги перат както трябва, не знам !

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Има ли Аутлет на Теранова във Варна,Добрич ако някой знае да каже плс и да обясни къде по-точно.
    само на мен никой не ми отговори както винаги
    Аз съм от Варна и мисля че няма Аутлет на Теранова : )

Вие БАВНОРАЗВИВАЩИ ЛИ СТЕ ?! нормално да са боклучави като си вземате потник за 10 лв ... комерсиалните им неща с надпис Тerranova не са хубави, но дънките, чантите, якетата са много качествени.. но като не са 10 лв . предполагам няма да Ви се харесат на изтънчения вкус... ;//
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

всеки със стила си но не можеш да си на 17-18 години и да казваш на другите бавноразвиващи ...и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис

Ако се поразровиш повечко можеш да намериш и хубави дрешки. Иначе има и доста гадни, например тениските с тъпи надписи, но то във всеки магазин има и кофти модели. Така че не е зле, купувала съм си доста неща от там.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Има ли Теранова във Враца? и ако може адрес ?
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Ами във Враца знам, че няма.

Цитирай Първоначално написано от babygirl23
    всеки със стила си но не можеш да си на 17-18 години и да казваш на другите бавноразвиващи ...и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
    казвам им бавноразвиващи на всички в т0я форум щото всички се мислят за много интелигентни и остроумни и като ги попиташ нещо сериозно си показват дебелашките шеги и спамовете и малоумията, според които ако не си купиш яке и ботуши от втора употреба и потник за 10 лв. държавата те е прецакала ! иначе ..young, broke and glamorous .. е техния стил .. к0ето на мен лично ми е адски противно .. peace
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Популярна е и също не е много скъпа,точно за това много хора си пазаруват от там и ходят еднакви по улиците.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз имам доста парцалки от Теранова ии... смятам, че са си ок за цената. На мен до сега нищо не ми се е късало, разширявало или нещо такова не знам..
    Просто аз

Ами аз си купувам дрехи, не всички, но имам някои потничета, някои техни дерхи са убийствено банални, като например блузката със сърчицата, с тея фейсовете на емотиконки, и на тия дето пише Теранова, имат поли които са по 1 педя и някои момичета ги носят без клин, което е доста мм смешно поне за мен, ако си взимам нещо то то е някво от тия потничетата изчистените.Имат яки неща ама понеже са по-евтинки, много момичета си ги купуват и са много еднакви иначе http://prikachi.com/images/306/2382306h.jpg ейй тва си го взех предии месеци, беше забито във дълбините на Татар, хареса ми и понеже не бях виждала никой с такова си го взех, иначе дерхите не са ми се разтеглили, изсветляли или нещо подобно, само 1 жълто потниче, му се появиха няколко мънички, мънички дупки ниско почти на края на потника..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Имам дрешки от там, главно заради самите модели. Иначе за цената си, стават за няколко месеца носене. Аз имам едно якенце, дето си го нося 2ра година и не е мръднало, но дънките им са пълен ужас ...

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Аз имам доста парцалки от Теранова ии... смятам, че са си ок за цената. На мен до сега нищо не ми се е късало, разширявало или нещо такова не знам..
    Да бе...и на мене засега каквото съм си купувала като качество нямам оплаквания - дано и да нямам занапред Товаа са тениски, потници, дънки, някои плетени неща... Всичко е наред, пере се в пералнята, суши се и в сушилня и никви грижи

Неска ходих..има намаление от 70% вех си 2 тениски еднакви са само че едната е коралово синя, а другата черна и една бяла дълга пола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си