- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
Абе, мен нещо новата колекция не ме радва \:
Иначе, като цяло съм доволна от дрехите на ТРН, свежички са, цветни..Някои тениски ми избеляха от многото пране..и да, кофти е, като видиш, че половиният град има като твоята тениска/дънки д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Ми горе-долу ми харесва Терановата...повече ми харесва New Yorker <3
Кога започва есенно-зимната колекция !??
Pff, в магазините от тоя тип има абсолютно еднакви неща - Терата, Калиопе, Ню Йоркър, Кенвело, Телито .... само моделите им са различни, но са в еднакъв стил, пък напоследък като са почнали с тия кожените... аман, хиляда години си търсих яке със страничен цип, само на 1 магазин намерих и тая година навсякъде пуснаха, брей.
Не знам.... на Тера нещата сякаш са най-некачествени, имам 3 блузи, ама и трите са някак накриво ушити... като се носи не се забелязва, обаче като я сгънеш тегелите яко си минават тъй през средата.Ама са готини де
![]()
В момента има ли намаления в Теранова ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...
раур, не. сега е новата колекция. кожени якета, елечета, клинчета у-а ;; аз имам мноого дрехи от трн - суичъри, пуловери,къси панталонки, дънки, тениски, чанти просто супер мн го обичам този магазин и ми отговаря на стила изцяло![]()
мацки има ли терранова в Плевен и ако да ако може адреса![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
май пак пиша в тази тема, но както и да е, и без тва ми е тъпотаа има и хубави дрехи, но има и боклуци. като цяло стила им много отговаря на моя и затова често пазарувам от там. цените не са висок, но сега като е новата колекция малко са ги надули
![]()
Преди две години много ми се хареса марката като за първи път си купих дънки оттам. Те изненадващо са с много добро качество. Имам просто всякакви дрехи оттам панталони, дънки, потници, шапки и така нататък. Все още много ми харесват някои моделчета, но съм съгласна че качеството им е под всякаква критикаКупих си от онези тениски "Smiley" и след 3-4 пране цялата отпред се надупчи. Ама толкова много дупки ще кажеш, че молци са я али (хаха сигурна съм че не са молци
).
А сега са модерни тези ботуши, на които подметките са им като джапанки. Ха-ха. Това като стъпиш в снега с него се намокряш от един път. Точно все еднo да ходя с летните с джапанки.
А за въпроса детo всички ходят с еднакви дрехи няма спор-така е. За това са по-добри за мен лично марки като tally weijl, calliope, cropp town ..
Та стават теранова, супер цени, само качеството куца...![]()
тези тениски SMILEY се перат на ръка , нали знаеш?!Първоначално написано от daru
иначе аз съм доволна от марката![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Имат хубави попадения като модели, но в БГ нещата не са от най - високо качество. Повечето ми неща са ми от други държави в Европа и не са пострадали, но иначе една блузка за един сезон мах и я хвърляш, ако е от БГ тя трудно ще изтрае повече, а и не са толкова скъпи нещата, че да ти е жал да хвърляш дори и да не става вече.
На мен всички дрехи са ми от там - ефтино е и стила ме кефии![]()
Колкото до качеството, много е относително
Например четерита ми чифта дънки не са мръднали, суичърите също, но някой път тениските не са особено качествени
като цяло съм доволна. Много си ме кефат парцалчетата
![]()
![]()
Върви напред, и не спирай да преследваш мечтите си ... ( Сънн )
Имам доста дрехи от TRN и досега не съм имала проблем с тях, освен с един чифт дънки, които се скъсаха бързо. Две приятелки също ги имаха и на тях ги сполетя същото.![]()
Обичам я тая марка бе![]()
![]()
Нямала съм инциденти освен дупки по тениските.![]()
![]()
хеййй ^^
Давам съветчета относно козметика и диети : )
Само дънките им харесвам. Тениските след 1-2 пране се разтягат и не стават за нищо , освен за парцал, с който ще бърша праха. Надупчват се отпред и приличат на торби. Щампите са сладки и това изкушава всички, но след това просто съм адски разочарована. Имам суитчери от там, които засега нищо им няма. Но като цяло само дънките стават. В ню йоркър тениските също имат много сладки щампи, да не говорим, че някой са си релефни, което е много сладурско, на същата цена са, а плата е СТРАХОТЕН. Не се разтяга, нито се надупчва. Междудругото калиопето и теранова са на една фирма. Просто в калиопе има дрехи и за по-бизнес дами.
аз от време на време пазарувам като изпадне няква промоция и намаления
Това са евтини нискокачествени боклуци...и от там пазаруват всички и от ню йоркера не мерсии
иначе не толкова скъпи, хубави и качественi дрехи има в tally weijl и h&m
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Мен ме дразни това,че новата стока я дават по 50-60 лв някъв малък парцал и след един месец вече е 20 лв....
Така се прецаках зимата,взех си 3-4 неща общо сметка 100 лв и сега виждам,че дънките от 50 са на 20 и двата чифта и всяко второ момиче ги има.
Ето примерно и сега има едни супер сладките къси панталонки с тиранти е извинявай 50 лв за 50 сантиметра няма да дам...И ше ги направят на 20 или 30 лв след няколко месеца.По същия начин и една рокля - 60 лв -е НЕ...Тва супер много ме вбесява...Много е готина,искам да си я взема ама едвам ти прикрива оная работа и са и дали 60 лева.За кво толко пари?Кое толкова и е скъпото?![]()
Аз също имам доста дрехи от там, ама винаги гледам да си пазарувам само при намаления, защото както казаха по-нагоре едни дънки за 50-60 лв на намаление са ти 20... Абе платовете са големи боклуци, ама моделчетата грабват окото![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Имат атрактивни идеи, но отбягвам да пазарувам от там , защото:
1) самите модели на дрехите са много скапани - изглежда супер на закачалката, обаче като го облечеш ти акцентира точно на местата, които би трябвало да скрива. Винаги имам чувството, че са копирани от някъде другаде, ама нескопосано.
2) материите и платовете не винаги са в ред. Ето, оня ден си купих един клин и той се оказа скъсан точно на задника!
3) много ме е яд, като дам за нещо 70 лв и след един месец видя, че е намалено на 20. Не че съм против намаленията, а по-скоро съм против увеличенията, които лъсват, като видиш въпросната втора цена. Все едно са ме ограбили.
Иначе от там имам един зелен суитчър, който много харесвам и често си го нося![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.