- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
Не харесвам този магазин, честно казано. Всички пазаруват оттам и после влизаш и гледаш - а, ето на А. дънките, на Б. блузата, на В. жилетката и т.н. И какво остава? Дори да си харесам нещо, не си го купувам, защото ще видя още 20 човека със същото. Качеството им не е едно от най-добрите, но като за цените си е задоволително.
Дааа, и аз мразя комерсиализма. Мразя го! Като видя някой с нещо като моето и вече не го харесвам!
Много съм разочарована от тази марка.
Дрехите, които си купих от там се съсипаха. За тези пари, които дадох, щях да си взема много повече и по-качествени неща... А и както казаха преди мен, след като видях 2-3 със същите дрехи, като моите ми се отщява да ги носа. Ноо.. човек се учи от грешките си.
Само аз ли нямам никакви дрехи от Terranova и New Yorker, всъщност от NY имам само една шапка ?![]()
^^
Споко, и аз нямам нищо от Terranova. Бях си купувала преди мнооооооого време и останах крайно разочарована от качеството, затова вече ги подминавам тия магазини![]()
Темата е стара и с доста постове на латиница. Пуснете си нова.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!