.
Затворена тема
Страница 25 от 25 ПървиПърви ... 152122232425
Резултати от 601 до 606 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Супер фен Аватара на pressiana
    Не харесвам този магазин, честно казано. Всички пазаруват оттам и после влизаш и гледаш - а, ето на А. дънките, на Б. блузата, на В. жилетката и т.н. И какво остава? Дори да си харесам нещо, не си го купувам, защото ще видя още 20 човека със същото. Качеството им не е едно от най-добрите, но като за цените си е задоволително.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Дааа, и аз мразя комерсиализма. Мразя го! Като видя някой с нещо като моето и вече не го харесвам!

Много съм разочарована от тази марка.
    Дрехите, които си купих от там се съсипаха. За тези пари, които дадох, щях да си взема много повече и по-качествени неща... А и както казаха преди мен, след като видях 2-3 със същите дрехи, като моите ми се отщява да ги носа. Ноо.. човек се учи от грешките си .

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Само аз ли нямам никакви дрехи от Terranova и New Yorker, всъщност от NY имам само една шапка ?

^^
    Споко, и аз нямам нищо от Terranova. Бях си купувала преди мнооооооого време и останах крайно разочарована от качеството, затова вече ги подминавам тия магазини

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата е стара и с доста постове на латиница. Пуснете си нова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си