.
Затворена тема
Страница 5 от 25 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    [quote="Анонимко"]защо ли на етикета на потничето което си купих от там пише произведено в индонезия [/quote;

И на моя Адидас пише Made in Cambodja ама се води марков
    I Love
    Vania
    Kabakova

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    популярна е...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Теранова-популярна марка.
    Стоките на марката,които се предлагат на българския пазар са 2-ро качество.Преоценени.С разни дефекти.За това са и по-евтини.
    Още в самата производствена база се преглеждат и всичко което е с дефекти заминава за по-евтинките франчайзъри.И там където пласирането на стоката би довела до добри печалби.А тези които са си ОК отиват в големите представителства(Италия,Фр анция,Испания,Германия и.т.н)
    Видях че и много хора се чудят,защо по дрехите им пише: Произведено в Китай,произведено в Турция,произведено в Индонезия,Виетнам и.т.н,ами много просто: Големите модни консерни имат фабрики там,по простата причина,че работната ръка е много по-евтина...Така,че не трябва да ви смущава фактът,че пише Made in China,а не Made in Italy(France).
    ПС:На мене лично Теранова,никога не ми е харесвала.Дрехите са прекалено повърхностни като дизайн...както някой каза:"евтини тийн парцалки"
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Може да имам само 2 техни дрешки ама със сиг мога да кажа, че качеството им е много добро.Кой как се уреди..

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Според мен,тва е тъпа марка.Не е скъпа.Има близи по 20 лева и повече.

Изобщо това е най- боклучавият магазин. Не си заслужава- опеределено. Нито тук, нито в Италия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Имам няколко неща от Теранова
    -2 пуловерчета-едното е черно, другото е моряшко /бяло и синьо/
    -черен панталон и черна поличка от една и съща материя
    -бяло панталонче, което просто обожавам
    -бяла широка блузка

В магазините на Теранова могат да се намерят както големи боклуци така и прилични дрешки на достъпни цени.То си личи, когато дадена материя е парцалива, тоест на всеки му е ясно, че след първото пране няма да прилича на нищо...
    Иначе, да големи намаления правят...вече обясниха защо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Where streets have no name
    Ами имам доста дрешки от там,но аз лично предпочитам Tally Weij. Двете марки мн си приличат,но тази според мен е по-качетсвена и моделите дрехи са по-яки. В Теранова има най-обикновени дрехи за тийнчета,нищо особено не е. Да сте виждали някога в някое хубаво женско списание Теранова ? Аз лично-не.

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Като не е скъпа е тъпа.. разбирам колко ти е акъла

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ами имам доста дрешки от там,но аз лично предпочитам Tally Weij. Двете марки мн си приличат,но тази според мен е по-качетсвена и моделите дрехи са по-яки. В Теранова има най-обикновени дрехи за тийнчета,нищо особено не е. Да сте виждали някога в някое хубаво женско списание Теранова ? Аз лично-не.
    И мен повече ме кефи Тали Вейл.Иначе Теранова не е лоша,имат някой хубави дрешки .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на o0ps
    Имам една туничка оттам и колко пъти съм я прала и нищо и няма. Но никога не мога да си намеря номер. Винаги остават само най-големите. Иначе не са лоши дрешките - мен ме кефят.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Po princip ne mi haresvat mnogo ne6tata tam, no nqkolko puti kato vlqzoh si haresah 1 qke (moga da kaja, 4e sum mnogo dovolna), imam i edna bqla lqtna pola i edin rozov pantalon, koito obojavam. FAnelki i poloveri ne sum si kupuvala, ne mi haresvat. SAmo da spomena, 4e polata i pantalona sa ot Avstriq, a qketo be6e ot BG. Taka 4e tova, keoto sum kupiala ot tam sum dovolna, prosto ako se porazrovi 4ovek i ne se strqska ot modelite na vitrinite moje da se nameri ne6to
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ае колкото пъти вляза в тоя магазин все ще си харесам точно едно нещо (или изобщо нищо няма да си харесам) и след момент ще му намеря някоя дупка, нещо раздърпано, скъсано ...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Като не е скъпа е тъпа.. разбирам колко ти е акъла

Да съм казала,че е тъпа,защото не е скъпа?-Не.Просто тая марка е скапана.Има боклуци.

Еми оки, ама не вс е боклуци.

markata e dobra g/d no as li4no predpo4itam Tally Weijl i NewYorker

Град
    София
    Имам доста неща от там. Доволна съм, но винаги виждам и отвратителни неща в магазините им. Но за всеки влак си има пътници.
    Smile!?

Мега фен
    Град
    София
    Оттам имам само две туники,с които эабеляэвам,че вече половин София се е сдобила,но аэ съм си ги купила една мярка по-големи и си седя с тях вкъщи,эа да ми е удобно и широко :Д Иначе не ми харесват дрехите в магаэините на Теранова,щото са прекалено накичени с пайети,копченца и т.н :Д И са недодялани :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    По света и у нас :)
    Ми на мен ми харесват моделите им,има разнообразие а и са на достъпни цени за всеки.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam

Преди 2 месеца в Теранова имаше едни къси дънкови панталонки за 20лв, сега ги има същите в Tally Weij, но са 55 мисля, при положение, че са 1:1, е за кво говориме??

От няколко месеца като вляза в Террановата,очакваайки този път да остана приятна изненадана все излизам с тази физиономия и няма нищо,което да ми е наистина грабнало окото
    Иначе имам мн дрешки от там и си ми харесват,но в последно време много изпростяха с някакви парцалки с надпис i love my t-sirt ..i love my cat...i love my dog...а капака беше(ма не от террановата май)-i'm hot you're not ...колкото за цената-ами някои не са скъпи,но някои са си скъпички,но и без това ги пускат на промоция и тогава си ги купувам

Град
    Скитосвам по улиците
    Ами магазина си го бива,но като пуснат нещо по-готино на ниски цени смятайте,че на следващия ден целия Пловдив е с това...Иначе аз днес си взех блузка от там...Много сладурска
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    ффф ако не друго то поне атмосферата в ТРН е много приятна и разпускаща
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    Лапландия!?
    Известна марка поради ниските си цени има някой готини модели определенно,имам дрехи от там които не са мръднали.Някой се оплакват,че след пране не приличали на нищо ми нормално който ги пере в пералнята така ще е...На повечето дрешки е означено да се пере само на ръка при 30 градуса за да не се разпада материята и вида на дрехата.Затова на повечето заради неправилно третиране ви са се скапали дрехите.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: TERRANOVA

Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite?
    Ми според мен цената е нормална Пък и дрешките стават..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си