- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
може ли някой да ми каже във варна къде има теранова, защото скоро отиваме там на море и искам да й хвърля 1 поглед![]()
Точно на центъра.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
аха мерсиПървоначално написано от Dark~Illusion
ама то си има отделен магазин или е в някой мол? и нали отгоре си пише 4е е теранова 4е да не се объркам (зле съм с ориентирането
)
Terranova e mnogo smeshna marka...Bqh na ekskurziq iz cqla Evropa, no nikade ne vidqh magazin na tazi marka..Seshtate se, che se vodi italianska marka..xhhx...slabo..Vyv Vendeciq pitah nqkolko choveka...nito edin daje ne beshe chuval takava marka...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
италианска е марката !Първоначално написано от Len4etyYyy
платовете са италиански и се шият в бедни държави заради евтината работна ръка.
В И талия има около 30 магазина за Терранова не съм ги броил сичките. Тъй че замлъкни по-добре може да не е VRS или D&G ама по добре е от Made in Turkey Fash's[/b]
I Love
Vania
Kabakova
Em da,potarsi,ako ide6...xahxПървоначално написано от BoRe
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Имам няколко дрехи от Теранова / 2 блузи и 1 потник / и съм много доволна от тях - не са се разпрали след пране.Определено има модели,които са прекалено накичени и крещящи с тези пайети и цигански цветове-такива дрехи не бих си купила от нито един магазин
,но имат и много симпатични модели,които са от добри материи и са в прилични цветове.
Изключително много се нервирам на блузи или потници с надписи,каквито и да са те. В момента върха на сладоледа е I love me , I love my dog/cat и класическото Terranova,а по едно време половината град беше пощурял по тениските Ilove my T-shirt и аз естествено не си купих такава,защото не обичам да се смесвам с тълпата.
Аз по принцип не харесвам големи надписи върху блузи,а тези в Теранова са точно такива.
![]()
Както и да е - имат и добри , и лоши попадения.Дрехите,които съм си купувала оттам са добри-на такива съм случила и съм доволна.![]()
Има закачливи модели, некви такива пъстри и весели, но все едно да сваля пердето от прозореца, да му лепна някой шеф и да казвам, че е супер модерно и оригиналноИстинската мода не струва 20-30 кинта хора, не се залъгвайте по тез парцалки
За качеството им давам 40 %
![]()
дрешките са сладурски,вярно,че има боклуци,ама има и качествени неща
а и предпочитам терановата (по приемливи цени ),отколкото супер скъпи дрехи,които ще ми умалеят и само да съм си дала парите :]![]()
Имат и хубави дрехи,не съм скъпи и затова ( специално за Бургас говоря ) когато си вземеш нещо сладко оттам и всичко живо из града тръгва с него.Спрях да си купувам дрехи от тази марка,защото ми е смешно аз и още 100 човека да се разхождаме в един ден по центъра.Изключение правят само дрехите,които найстина много ми харесат,а това е веднъж в месеца,вече и по-рядко ....
Just haters make me famous! εĭз
За първи път я чувам![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ooo TRN estestveno dosta e populqrna ima vav plovdiv burgas sofiq celi magazini samo s neq dokolkoto zn..Ima mn gotini dre6ki na mn dostapni ceni(materiite malko se raztqgat,ama samo malko z atav 6et go prejiveem) Zasdlujava si
![]()
Вече съм слагала на една тениска, иначе бих качила и на още 2 панталона, ама за ся ме мързи да се разправям..Първоначално написано от indecent
http://i.data.bg/08/07/22/1066471_orig.jpg - Тва е единя
Зависи от вкуса, иначе марката е готина. Имам поне 15 блузи и 10 панталона от там.![]()
zle...Първоначално написано от tdk
dosta populqrna verno e -> s tva 4e sa absoluten bokluk vav bulgaria... pff... mn sa zle tyka si4ko v terranova e tursko... imalo celi magazini s neq... mi est 4e 6e sa celi magazini be... 4e az do kolkoto znam te si se prodavat vav magazini terranova samo... ne sam sre6tala v butik takava marka :O... materiite ne samo malko se raztqgat no i nqkoi napravo se dup4at pri prane... toest ne si zaslujava... verno imam drehi ot tam... oba4e vse pak si e kofti marka... osven tova si4ko e masovo vav vsi4ki razmeri.. toest moje6 da vidi6 o6te milion hora s pantalon ili bluza kato tvoite... xax... no glavno ne sa ka4estveni ne6tata na terranova v bulgaria...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Действително е доста популярна и нещата не са скъпи..именно за това излезе ли новата колекция и гледаш целия град еднакво облечен .. жълт панталон със зелен потник![]()
Аз ходих ... ИмашеПървоначално написано от Len4etyYyy
![]()
Just haters make me famous! εĭз
в4ера ходих и си харесах няколко нещицаот отдавна не се беше слу4вало
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Популярно...за българина.В Италия това е най кучата марка.Казвам го,защото майка ме се занимава с дрехи и тн. и знам.Пък и са изключително некачествени нещата им...но естествено като е в мола или на Витошка повечето мислят,че супер якото качество и тва е едва ли не най яката марка.Да,ама не..
Съгласна съм с moon_flower. То тия Теранова са по-зле от блузките по пазарите, които са мейд ин мазето... една позната имаше потник от там без презрамки, 1 път точно го облече. Причината - след първото пране толкова се беше разтегнал, че само го повдигаше.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!