.
Затворена тема
Страница 6 от 25 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Мега фен
    може ли някой да ми каже във варна къде има теранова, защото скоро отиваме там на море и искам да й хвърля 1 поглед

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    може ли някой да ми каже във варна къде има теранова, защото скоро отиваме там на море и искам да й хвърля 1 поглед
    Точно на центъра.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Точно на центъра.
    аха мерси ама то си има отделен магазин или е в някой мол? и нали отгоре си пише 4е е теранова 4е да не се объркам (зле съм с ориентирането )

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Може да имам само 2 техни дрешки ама със сиг мога да кажа, че качеството им е много добро.Кой как се уреди..
    Даа !

Terranova e mnogo smeshna marka...Bqh na ekskurziq iz cqla Evropa, no nikade ne vidqh magazin na tazi marka..Seshtate se, che se vodi italianska marka..xhhx...slabo..Vyv Vendeciq pitah nqkolko choveka...nito edin daje ne beshe chuval takava marka...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Terranova e mnogo smeshna marka...Bqh na ekskurziq iz cqla Evropa, no nikade ne vidqh magazin na tazi marka..Seshtate se, che se vodi italianska marka..xhhx...slabo..Vyv Vendeciq pitah nqkolko choveka...nito edin daje ne beshe chuval takava marka...
    италианска е марката !
    платовете са италиански и се шият в бедни държави заради евтината работна ръка.
    В И талия има около 30 магазина за Терранова не съм ги броил сичките. Тъй че замлъкни по-добре може да не е VRS или D&G ама по добре е от Made in Turkey Fash's
    [/b]
    I Love
    Vania
    Kabakova

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    италианска е марката !
    В И талия има около 30 магазина за Терранова не съм ги броил сичките. Тъй че замлъкни по-добре може да не е VRS или D&G ама по добре е от Made in Turkey Fash's
    [/b]
    Em da,potarsi,ako ide6...xahx
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Имам няколко дрехи от Теранова / 2 блузи и 1 потник / и съм много доволна от тях - не са се разпрали след пране .Определено има модели,които са прекалено накичени и крещящи с тези пайети и цигански цветове-такива дрехи не бих си купила от нито един магазин ,но имат и много симпатични модели,които са от добри материи и са в прилични цветове. Изключително много се нервирам на блузи или потници с надписи,каквито и да са те. В момента върха на сладоледа е I love me , I love my dog/cat и класическото Terranova,а по едно време половината град беше пощурял по тениските Ilove my T-shirt и аз естествено не си купих такава,защото не обичам да се смесвам с тълпата. Аз по принцип не харесвам големи надписи върху блузи,а тези в Теранова са точно такива.

Както и да е - имат и добри , и лоши попадения.Дрехите,които съм си купувала оттам са добри-на такива съм случила и съм доволна.

Има закачливи модели, некви такива пъстри и весели, но все едно да сваля пердето от прозореца, да му лепна някой шеф и да казвам, че е супер модерно и оригинално Истинската мода не струва 20-30 кинта хора, не се залъгвайте по тез парцалки За качеството им давам 40 %

дрешките са сладурски,вярно,че има боклуци,ама има и качествени неща

а и предпочитам терановата (по приемливи цени ),отколкото супер скъпи дрехи,които ще ми умалеят и само да съм си дала парите :]

a za6to ne postnete snimki na dre6kite si ot tazi marka?

Имат и хубави дрехи,не съм скъпи и затова ( специално за Бургас говоря ) когато си вземеш нещо сладко оттам и всичко живо из града тръгва с него.Спрях да си купувам дрехи от тази марка,защото ми е смешно аз и още 100 човека да се разхождаме в един ден по центъра.Изключение правят само дрехите,които найстина много ми харесат,а това е веднъж в месеца,вече и по-рядко ....
    Just haters make me famous! εĭз

За първи път я чувам
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Ooo TRN estestveno dosta e populqrna ima vav plovdiv burgas sofiq celi magazini samo s neq dokolkoto zn..Ima mn gotini dre6ki na mn dostapni ceni (materiite malko se raztqgat,ama samo malko z atav 6et go prejiveem) Zasdlujava si

Цитирай Първоначално написано от indecent
    a za6to ne postnete snimki na dre6kite si ot tazi marka?
    Вече съм слагала на една тениска, иначе бих качила и на още 2 панталона, ама за ся ме мързи да се разправям..

Зависи от вкуса, иначе марката е готина. Имам поне 15 блузи и 10 панталона от там.

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от tdk
    Ooo TRN estestveno dosta e populqrna ima vav plovdiv burgas sofiq celi magazini samo s neq dokolkoto zn..Ima mn gotini dre6ki na mn dostapni ceni (materiite malko se raztqgat,ama samo malko z atav 6et go prejiveem) Zasdlujava si
    zle...

dosta populqrna verno e -> s tva 4e sa absoluten bokluk vav bulgaria... pff... mn sa zle tyka si4ko v terranova e tursko... imalo celi magazini s neq... mi est 4e 6e sa celi magazini be... 4e az do kolkoto znam te si se prodavat vav magazini terranova samo... ne sam sre6tala v butik takava marka :O... materiite ne samo malko se raztqgat no i nqkoi napravo se dup4at pri prane... toest ne si zaslujava... verno imam drehi ot tam... oba4e vse pak si e kofti marka... osven tova si4ko e masovo vav vsi4ki razmeri.. toest moje6 da vidi6 o6te milion hora s pantalon ili bluza kato tvoite... xax... no glavno ne sa ka4estveni ne6tata na terranova v bulgaria...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от swetty21
    abe nz dali e mn izvestna a za cenite varirat ima edin mn qk potnik ama sq e 63 lv a pa sq si kupix teniska za 26 lv ako iska6 gotini dre6ki i na dobri ceni otidi v SPRIDER tam ima po qki
    Мда SPRIDER са много добри.Имат хубави парцалки и на добри цени.А и хубавото е,че редовно получават нови модели!
    Бтв май ставаме эа рекламни агенти
    +1
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

има неща само за вкъщи

Супер фен Аватара на j_adore2
    Действително е доста популярна и нещата не са скъпи..именно за това излезе ли новата колекция и гледаш целия град еднакво облечен .. жълт панталон със зелен потник

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    италианска е марката !
    [/b]
    Em da,potarsi,ako ide6...xahx
    Аз ходих ... Имаше
    Just haters make me famous! εĭз

в4ера ходих и си харесах няколко нещица от отдавна не се беше слу4вало
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Популярно...за българина.В Италия това е най кучата марка.Казвам го,защото майка ме се занимава с дрехи и тн. и знам.Пък и са изключително некачествени нещата им...но естествено като е в мола или на Витошка повечето мислят,че супер якото качество и тва е едва ли не най яката марка.Да,ама не..

Съгласна съм с moon_flower. То тия Теранова са по-зле от блузките по пазарите, които са мейд ин мазето... една позната имаше потник от там без презрамки, 1 път точно го облече. Причината - след първото пране толкова се беше разтегнал, че само го повдигаше.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си