- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
Незнам колко от вас са били в магазин на теранова в Италия но там има много по хубави работи, много по ефтини и с невероятно качество в момента в Италия има страхотни дънкови гащеризони които са на разпродажба и струват 10 евро в България цената им обаче е 109 леваи ги няма вече по магазините ако изобщо ги е имало тук разбира се случвало ми се е много пъти в италия да видя дрехи които тук няма и то не само на теранова а и на мотив незнам в кои магазин да търся но никога няма такива дрехи в магазина каквито има в италия в тези на теранова и на мотив
Се едно,ако има,някой те кара да купуваш.Първоначално написано от halino0r
Иначе в моя град няма,влизала съм няколко пъти попринцип,но бяха много претруфени всички дрехи.
Имам доста дрешки от Теранова, повечето са летни потничета и полички. Доволна съм, няма дреха която да се е разшила, само някои леко се разтегнаха.
Преди два дена ходих там, вече имаше новата колекция. Взех си едно много сладко пуловерче за 30 лв. Иначе имаше много боклуци, дрехи огромни и в ужасни цветове. Миналата година комбинацията розово+кафяво, и двете ярки, просто ме уби. Тая година нямаше нищо много стряскащо, но имаше определено грозни неща. Като цяло съм фенка на марката, купувам си оттам предимно защото е евтино и не си струва да си давам парите за дреха, която ще сложа 3 пъти. Сега остатъците от лятната колекция се продават на -70% , т.е по 5-10 лв. Взех си две готини тениски, и мисля че догодина по-малко хора ще ходят с тях, затова няма да ги обличам сега. Не съм видяла никой с дрехи от миналия сезон на теранова, което е добре. Мразя да виждам 50 човека облечени като мен .
Бъди себе си по всяко време!
На мен изобщо не ми харесват, има много малко хубави, другите са широки, развлечени и стават само за нощница.
От Теранова само аксесоари и то не винаги ! Преди бяха страхотни! В последните години (може би около 5 ако не и повече) нещата им са страшно некачествени и дефектни. За цял магазин я си намерите нещо що хубаво я не ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Има ли още хора които носят Терановаебати преоценените дрешки.
abe drehite na terran0va sa strah0tni be3VlUbEnA sUm v kEcKitE s rOzOvI pAiEtI
![]()
vSiChKotO Im e AdSkI qKoO ..
![]()
Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33
оо TERRANOVA обожавам я тая марка![]()
имам супер мн дрехи от там, и не са некви парцалки, качествени са..
аа колкото до марката, к'во ти пука дали е популярна, важното е да ти харесват дрешките (лично мнение)
а цените според мене не са мн високи, то зависи и от бюджета ти де![]()
е да верно някои модели са стряскащи![]()
харесвам теранова определено много дрехи ми хващат окото![]()
To infinity and beyond.
![]()
![]()
![]()
......az pak moga da vi kaja 4e ne e samo v BG.....az sa6to jiveq v milano....i 4estno kazano sa golemi bokluci i tam
...... nesa skapi.....kolkoto ne6ta sam si kupila...se ne6to nevarvqt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам дрехи на тази марка. Влизала съм в магазините в Пловдив и София, понякога съм си харесвала нещо, но то е било некачствено или е стояло като парцал.
От другата седмица отваря врати един от всикчи молове, които ще има в града, там ще има такъв магазин, ще го посетя, може да има нещо интересно. Но съм чувала, че Теранова-та в България въобще не е като Теранова-та в другите държави, тук са по-некачествени дрехите.
в Пловдив имам чуството , че се носи само теранова :P вс второ момиче има нещо оттам .. аз не съм им фен , не защото не ми харесват , а по-скоро защото всеки е облечен оттам и е тъпо да изляза с блуза от теранова и да видя по главната още 10 момичета със същите блузи![]()
а иначе в Европа мн известна марка е PIMKIE , нещо като теранова , но мн по-качествено и оригинално .. лично аз имам няколко неща на pimkie и трябва да кажа , че пред тази марка теранова е нищо и никакъв магазин![]()
теранова - парцалки за училище не е последен писък ма модата![]()
обаче последния път бях страшно разочарованаимаше големи боклуци
![]()
Първоначално написано от born.to.shine
Много харесвам Pimkie! Имам много дрехи от там. Искам и в България да има техни магазини..![]()
girl91 и аз мн с енадявам , но не вярвам скоро са стане , за съжаление... иначе от коя държава са твоите .. аз имам от Испания предимно![]()
Сестра мии учи в Германия и ми е носила дрехи на Pimkie от там.Първоначално написано от born.to.shine
Иначе съм си купувала и от тук дрехи от марката ( от един магазин, в който продават outlet дрехи на различни марки).
аха .. в Сф предполагам .. тук (Пловдив) не съм виждала , но , кой знае , ако се поразровя , може и да открия![]()
![]()
Хахаха ... каква София.. от Стара Загора съмПървоначално написано от born.to.shine
И тези дрешки не са втора употреба, а са си новички, просто стари колекции и са ги махали от чуждестранните магазини.
охх дано да си намеря и аз в пловдивските аутлети .. иначе на теб искрено ти завиждам![]()
![]()
аз я чувам за първи път..но е нормално понеже когато си купувам дрехи не гледам каква марка са![]()
хах мен пък мноу ме кефи.Ся са почнали новата колекция да я правят кату виша мода!![]()
![]()
Фенка съм и щоту са готини дрешки качествени с години можеш да ги носиш и си в крак....
![]()
![]()
![]()
![]()