.
Затворена тема
Страница 9 от 25 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Теранова Чехия ама в тази тук рядко нещо се набива на очи..

Супер фен Аватара на girl91
    Тук откриха мол и вече по-често влизам в Теранова( преди съм ходила в магазините в Пловдив и София). За първи път си харесах нещо - синьо панталонче-и в събота си го взех

Фешански магазин Няма нещо което да ми харесва вътре /днес за пореден път се убедих/,но пък днес една приятелка си хареса сребристо яке и си го купи за 60 лв...Дрехите са зле,хората които пазаруват от там не са ми особено симпатични като цяло,но...Въпрос на вкус.Обаче е тъпо,всички ходят е д н а к в и с тия дрешки от Теранова...както непонасям и New Yorker...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Явно имам късмет, но всичко, което си купих оттам се оказа супер добри. Не са се раздърпали вече второ лято, а аз много си ги носех. Пък и някои съм ги прала на ръка А един потник на Бенетон като го изпрах на ръка и се раздърпа ужасно...Ааа, всъщност имах един суитчър, по който след 3-4 месеца се появиха дупки от пране ... Но за носене 3 -4 месеца за цена от 10 лева мисля, че е много добре :P

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Има едни полота сини и др цветове на ТРН може ли някой да ми каже дали още има от тях и колко пари са ? и в коя ТРН на витошка или в мола мисля, че бяха с къс ръкав (мн е спешно..трябва ми за утре ! )
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Abe mn 4estno gledam iz foruma toq magazin New York pri nas (v Ruse) tova e magazin vtora upotreba terranova nqmameeeee
    No az sega hodih v Rumaniq iii potni4etata bqha po 6 leva i si kupih nqkolkoo mn hubavi dre6ki imaha v Rumaniq pone V Bg ne sam vlizala v Teranova no mislq 4e imat hubavi dre6ki :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Както казаха по-горе облеклата от въпросната марка са си парцалки за ежедневно носене.Ама за по-официален случай не залагай на тази марка.Иначе има и скъпи и ефтини актикули често има и намаления както се казва цаката е в това да уловищш точния момент.Да си купиш нещо на добра цена да ти харедва и да ти стои добре а това колко е модерно е друг въпрос.
    +1

Цитирай Първоначално написано от schrei
    Фешански магазин Няма нещо което да ми харесва вътре /днес за пореден път се убедих/,но пък днес една приятелка си хареса сребристо яке и си го купи за 60 лв...Дрехите са зле,хората които пазаруват от там не са ми особено симпатични като цяло,но...Въпрос на вкус.Обаче е тъпо,всички ходят е д н а к в и с тия дрешки от Теранова...както непонасям и New Yorker...
    И аз си купих това яке.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Pak mnogo razbirate...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Не пазарувам от там

ами аз си купих две блузки и едно коланче ... мм на тях пише че са произведени в Бангладеш... ... но иначе са сладурски .... а може да ви се съсипват дрешките от там ако ги перете в пералнята... то на етикетчетата си е показано да не се перат в пералня ... така че перете на ръчичка и ще са ви ок дрешките

от TERRANOVA имам много дрехи, и всичките си ги обичам
    е да след 4-5 изпирания заприличват на найлонова торбичка, ама то май вече няма кой знае колко качествени дрехи, аз и на това съм доволна
    а иначе има ли го тоя магазин SPRIDER STORES в Пловдив

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug

До колкото знам няма.
    Само в София съм влизала в такъв магазин, а от скоро направиха и в тукашния мол.

Някой знае ли дали са пуснали някакви зимни блузки и какви са им цените...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от girl91

До колкото знам няма.
    Само в София съм влизала в такъв магазин, а от скоро направиха и в тукашния мол.
    И във Варна май го има..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

До колкото знам няма.
    И във Варна май го има..

http://www.sprider.gr/default.asp?pid=93&la=2
    --> Bulgaria (3 Sprider Store)
    Sofia
    Sofia, Bulgaria
    Stara Zagora, Bulgaria

TERANOVA ..? моя магазиииин ... много си го обичкам почти сички дрешки са ми от там
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

има ли намаление в терановата във варна сега... и има ли хубави дрешки

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    има ли намаление в терановата във варна сега... и има ли хубави дрешки
    Намаление има, но няма нищо интересно.

От Теранова съм си взимала много неща \наистина много ако кажа, че половината ми гардероб е от там, няма да излъжа \ и вс са си ок, просто мн ми харр :P

До колкото знам няма.
    Има в Пловдив!На Асеновградско шосе.

Цитирай Първоначално написано от swetty21
    abe nz dali e mn izvestna a za cenite varirat ima edin mn qk potnik ama sq e 63 lv a pa sq si kupix teniska za 26 lv ako iska6 gotini dre6ki i na dobri ceni otidi v SPRIDER tam ima po qki
    За Sprider не съм съгласна ... нищо сообено няма... В Terranova има къде къде по хубави неща , макар че е по ефтино...

Къде има Манго в Пловдив?

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

До колкото знам няма.
    И във Варна май го има..

http://www.sprider.gr/default.asp?pid=93&la=2
    --> Bulgaria (3 Sprider Store)
    Sofia
    Sofia, Bulgaria
    Stara Zagora, Bulgaria
    и във Варна има (в Mall of Varna),ходила съм и знам

Не винаги са им хубави колекциите.. понякога са си точно парцали.. И винаги имат големи размери и малки.. проблема им е че след 2-3 испирания стават от XS на размер L .. тъй че ако някои не си намери L..взима XS и е испира няколко пъти.. но и аз имам 2-3 такива блуски..и ме е жал да си ги хвърля затова спя с тях Любими са ми какво да ги правя ..
    Love is in the air

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си