.
Затворена тема
Страница 2 от 25 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Нищо особено. Нямам много дрехи от Теранова, защото магазините им в София са.. Нямам думи! Кошове, нахвърляно, намачкано, яка бутаница. Продавачите им са под всякакво ниво. Има някакви кифли, които само си въртят дупетата и не им пука, че някой ожесточено си търси размер. Поне цветовете им са хубави и си заслужава да си вземеш няколко блузки за лятото. Иначе качеството не струва. След първото пране няма и спомен от така
    наречените 'шевове'..

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ехе така като се замисля и аз имам блузка на TERRANOVA а не знаех :d
    И аз така като се замисля и аз имам блузка на TERRANOVA

Guest
    не е скъпа ма не я бива.нз за6то някои водят terranova-та като маркож магазин.ако бе6е така няма6е да има блузи по 10-11лв.а и 6евовете са разбридани..........не става

Голям фен
    Град
    софия
    Вече в повечето магазини за дрехи има хубави неща... жалко че им свършват бързо , деба вчера си харесах едни баси яките дънки и им беха останали само 30ка..

:)

Auu tva mn drazni az jiveq v mn malak grad i kadeto se obarna vijdam nqkoi momiche s teniska ili potnik s nadpis TERRANOVA mn protivno..otvrat..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^да, да мн по-яко е да виждаш надписи Дизел, Долче и Габана и Фон Дуч

Теранова съкс, единствено им сполучливо нещо са едноцветните потничета
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Re: TERRANOVA

Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite?
    щом е ИТАЛИЯНСКА цял свят я знае

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Теранова е лъскава марка, само защото имат лъскави и големи магазини. Дрехите им всъщност са ужасни: Кофти материи, зле ушити, някои дори недошити. Ниските им цени в сравнение с другите лъскави магазини определено са за сметка на качеството. Никога не си взимам дрехи от там, а колкото пъти съм решила да им дам шанс - съжалявала съм! Предпочитам да си купувам качествени БЪЛГАРСКИ дрехи - качеството е отлично, цените са ми джоба и не се скапват на първото пране!
    Това е! ТАБУ НА ТЕРАНОВА
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koalka
    Направих грешката да си купя една блуза от там, защото беше в намаление.И аз забелязах много недооправени работи в дрехите, шевовете бяха на една страна и въобще ужас.Блузката е хубава, харесва ми, но има дефект.Добре, че не я купих на нормалната й цена.
    И все пак не бих си взела от там нещо.Тук за България ги правят такива.Надали в Италия са такива, хаха.Даже май се и шият тук.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Направих грешката да си купя една блуза от там, защото беше в намаление.И аз забелязах много недооправени работи в дрехите, шевовете бяха на една страна и въобще ужас.Блузката е хубава, харесва ми, но има дефект.Добре, че не я купих на нормалната й цена.
    И все пак не бих си взела от там нещо.Тук за България ги правят такива.Надали в Италия са такива, хаха.Даже май се и шият тук.
    В Италия са същите и са направени в Китай. Както и най-вероятно тези в България. Но незнайно защо, в Милано са по-евтини...

Guest
    e TERRANOVA sa si izvestni no spored men ne si struva da si vzema6 dre6ki ottam ako ne sa pone s 50 procenta namalenie!

Град
    София
    В Теранова И в СПРАЙДЪР са кофти дрехите.Златни боклуци закачени на най-обикновена блуза от времето на баба ми.Нищо не си купувайте от там

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хмм...не ми харесват или поне повечето!Имам една блуза с дълъг ръкав и една туника-и двете са мн сладки,но с по 70% намаление Май нямат дефекти Но акто цяло мисля, че там има само боклуци \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ^да, да мн по-яко е да виждаш надписи Дизел, Долче и Габана и Фон Дуч

Теранова съкс, единствено им сполучливо нещо са едноцветните потничета
    Aбе ти сериозно ли?? Дизел,Долче и Габана,Фон Дуч??? Ужас

Не са лоши дрешките и са много евтини.Не може да се каже, че са най-хубавите и модерни, но стават за вкъшщи, за кафе или разходка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ако прочетеш поста преди моя и знаеш какво е ирония ще разбереш дали е сериозно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Impenetrable Darkness
    Guest
    Като цяло не ми харесват, някой ми беше подарил блуза оттам - шевовете бяха толкова криви, че и аз да бях го шила по-добре щеше да бъде сигурно.
    Друго друго.. едни дънки имам, дето ги бяха пуснали за 20 кинта преди 2-3 месеца. От тях обаче съм доволна, прала съм ги десетина пъти с кво ли не, а пък не са се разтегнали, избелели и т.н. Сигурно това е единственото качествено нещо, което съм имала от Теранова.

Голям фен
    ami ima i qki dre6ki,no poprincip drehite sa skypi,no naposledak po4iti vinagi ima namalenie za tova e mnogo qko.Primerno edin pantalon ot 100 leva ti go davat za 29 lv i t.n.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    ami ima i qki dre6ki,no poprincip drehite sa skypi,no naposledak po4iti vinagi ima namalenie za tova e mnogo qko.Primerno edin pantalon ot 100 leva ti go davat za 29 lv i t.n.
    Тва къде го сънува.Нищо там не струва 100 лева даже и магазина само атмосферата си струва

Guest
    terranova sux
    edno vreme mujkata im moda beshe samo pederastka...a sega neznam izobshto ima li mujka moda,ne sam vlizal mn otdavna....no po vitrinite sega nqma mujki manekeni mai ,zatui taka si mislq

Голям фен
    Град
    sf
    poluvinata mi garderob e na terranova i ti garantiram 100%,4e platovete im sa ka4estveni,a dre6kite sa dobre u6iti. imat mn golqmo raznoobrazie ot cvetove i modeli i vs sa mn sladurski

Терамнова си е много боклучарски магазин...в Италия Теранова се пордава по сергиите,а тук я имаме като много готина марка..

Град
    София
    БОКЛУЦИ БЕЕЕЕЕ стига нищо не си купувайте от там ,а дрехите са далече от "сладурски и добре ушити"

Guest
    Бях в Италия,та там ми подариха една поличка(отидохме в магазин на Теранова да си избирам).Та запазих си етикетчето,там цената беше 10 евро-тоест 20 лева,а пък като цена за България пишеше 45 лева.Но иначе дрешките като цяло в магазина бяха готини \/

rosu
    Guest
    Естествено, че е популярна!!!Кой не е чувал за ТЕРАНОВА!Да, и е мноооого скъпа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си