- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
o ne sanuvam ima6e edin 4eren dylyg satenen pantalon koito be6e 103 leva,no go bqja pusnali za malko na 29Първоначално написано от find_m3
Аз имам дрешки на Теранова и не мога да кажа нищо лошо за тях.![]()
Като цяло доста боклуджив магазин , даже вече почти не влизам ,освен ако някоя приятелка случайно не ме накара....много, мнооого рядко можеш да си намериш нещо горе-долу прилично и обикновено ,за всеки ден , което заслужава 20 лева примерно![]()
Абв кво всички я плюят Теранова? Изобщо не са толкова зле,не били качествени,еми за 10-20 лева какво искате?! Качеството там си отговаря на цените,обаче има супер яки модели. И аз съм съгласна, че размерите им са малко кофти, S на мен ми е голямо, а XS почти никога не остава...Сега има страшно намаление, вчера влезнах да разгледам, беше егати блъсканицата, ама нормално и аз едва ли бих си купила нещо,ако не е намалено...просто някъв потник смешен не е нормално да струва 40 лв,а като го намалят хоп 10 лв![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе боклуци е повечето, тук там се намира нещо яко ама...
Имам само една поличка от там, инече когато и да ходя поти нищо не ми хваща окото. То на пазара има далече по-яки дрешки , които са евтини и с мн по-добро качество.
Абе незнам защо всички си мислят, че Теранова е кой знае какъв марков магазин, те дрехите им сигурно ги шият от турски чаршафи![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И аз не мога да кажа нищо лошо за тая марка. Не ми е любима, но имам две три неща от там. Стават. Нищо особено не са, но не са ми създавали проблеми като качество. Гледах едно палто беше 99лв, после на първата разпродажба падна на 50 и накрая на 70% намаление беше към 30-40лв.... За да паднат така цените, представяте ли си какви са им реалните цени. Затова.....секънд хенд рулзззз
Не сънува!Нещата седят точно по този начин.Действителната цена на панталона не е толкова висока, но както във абсилютно всички магазини - Вдигат цените максимално високо точно преди да обявят намаление, после в сезона на намаленията цените пак падат до нормалната им цена.Т.е. ако един панталон струва 25 лв., преди намалението го вдигат на 50лв. И след това на нмалена цена е да речем 26 лв., като на етикетчето пише 50лв. задраскано и отдолу 26 лв. новата цена.Магазините никога не губят от разпродажби и намаления.Всичко е за заблуда на клиентите.Казваш си "Еее тоя панталон колко евтино го продават, при положение че е скъп" и решаваш да си го купиш, като всъшност си го купуваш на реалната или по висока ценаПървоначално написано от find_m3
![]()
mm az rabotq v trn ... nee lujete se drexite idvat ot italiqspokuuu ee 6tom mislite 4e sa bokluci ne gi kupuvaite
kude 6te namerite takiva A? defeknite bluzki sa evtinite koito sa po 10-20-30 lv :P tova v bg e edin ot nai populqrnite i nai reitingovite magazini
![]()
еми не е лош магазинът~винаги дрехите са модерни ---има разнообразие и много хора се купуват дрехи оттам,защото цените са доста ниски(особено при намаление)---иначе качеството на дрехите не е никак добро---но се намират и яки дрехи тук-там---аз лично имам само няколко неща от Терранова
![]()
When you are gone,the pieces of my heart are missing you....
moga da vi kaja 4e dori v italiq ne znaqt za terranova..tova si e balgarska glupost...da imam mn drehi ot tam ,no vinagi si kazvam da ne vzimam ni6ty,no pak mi haresva ne6ty i s nadejdata 4e tozi pat nqam da e bokluk go kupuvam...nedei te da pravite moqta gre6ka![]()
Не знам писала ли съм преди в тази тема, но мнението ми преди около месец и сега е много различно. До преди месец имах няколко артикула от въпросната марка, които не ми създаваха проблеми. Миналия месец си купих стринг от там. Много ми харесаха цветовете и си ги купих. След първото пране тези цветове паднаха....просто не си ги познах в прането. Зарекла съм се повече нищо от там да не купувам пък ще видим
Аз пък за пръв път си харесах покупка от там и беше една най-обикновена бяла тениска с надписне е лоша само ръкавите са набрани кофти
Абе като някакъв магазин за стоки с фабрични дефекти е явно.Първоначално написано от find_m3
то си е така ,ама блузата не е с дефектни ръкави просто не ме кефи набранотоПървоначално написано от ^Santra^
сири за грешката ....още не съм я прала де може и дефектна да е няма да се учудя
![]()
абе с една дума roxy и rip curl rulesПървоначално написано от find_m3
![]()
Първоначално написано от ^Santra^
ааа е ти си мой човекдобре признах те само да кажа ,че ФОРИ праи магазина \
/
Някой може ли да ми препоръча хубав магазин в пловдив където има готини дрешки и мога да си намеря дънки за около 65 лв![]()
...nqkakvi smotani parcali s koito dori i poda nqma da si izbarsha,moje neshto da mu stane...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
mi az imam drehi ot tam....etestveno,4e si4ko e tyrsko...ima nqkoi gotini ne6ta,ama pi4eto ne stavat![]()
оу днес с една фр ходихме обаче щото са от новата колекция и цените са като в манго почти. но скоро сиг ще ги свалятима мн яки неща там аз съм фенка
![]()
vav vseki magazin drehite na terranova s anapraveni razli4no i ot razli4ni materii.i v italianskata terranova sa bokluci, a tuka po-dobr ene kopuvaite.
Аз много често си купувам дрешки от там.Има някои хубави,но има и лоши.Иначе съм си доволна.Ежедневни са...всякакви цветове и не са много скъпи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
защо ли на етикета на потничето което си купих от там пише произведено в индонезия![]()
олеле за последно ходих в то магазин преди май една две седмици и се отвратих..толкова гадни и умрели цветове и толкова пайети златни и сребърни глупости по дрехите..ужац по добре си купи нещо от някой базар...