.
Затворена тема
Страница 4 от 25 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Град
    СофиЯ
    Някой от вас стават за рекламни лица!!

не ми харесват изобщо! 70% от дрехите са и цигански! или златни или с паети или вместо рокли са сложили чаршафи! по ме кефи fox!

evito_17
    Guest

....

e sa ne moga da kaja 4e sa 4ak bokluci...stavat am hodih v4era i cenite sa dosta visoki no sig sled nqkoi den 6e gi namalqt dosta ina4e ima nqkoi ne6ta koito si zaslujavat a nqkoi moje li da mi kaje kade ima shop na ROXY

Guest
    terranova e nai qkata marka drehi no italianskata terranova ....dre6kite ne sa mn skapi sega ima6e namalenie ..ogromno namalenie no ima i skapi drehi

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    вчера случайно минах..и се хвърлих на едно костюмче.. панталон и сако само погледнах цената и се отказах 300 и нещо беше..ама тия теранова да не са полудяли за некачествените си продукти такива хвърчащи цени ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

аз имам няколко блузи на terranova и са доста хубави.като цяло марката ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Направих грешката да си купя една блуза от там, защото беше в намаление.И аз забелязах много недооправени работи в дрехите, шевовете бяха на една страна и въобще ужас.Блузката е хубава, харесва ми, но има дефект.Добре, че не я купих на нормалната й цена.
    И все пак не бих си взела от там нещо.Тук за България ги правят такива.Надали в Италия са такива, хаха.Даже май се и шият тук.
    В Италия са същите и са направени в Китай. Както и най-вероятно тези в България. Но незнайно защо, в Милано са по-евтини...
    Защото за Италия Теранова е това, което е за България фирмата "Дино" например.
    За тях това въобще не са маркови яки дрешки, каквото са за тукашните фйешънчета.
    Една приятелка наскоро ходи в Дубай ( но не знам в кой град ) и каза че там Теранова и Манго се считат за кучи марки, т.е. за някакви по - нисши, и в никакъв случай не са толкова масови и почитани както тук.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от `BItCH`
    Еми турската Теранова , откъдето ти пазаруваш е гадна и пълен боклук. Италианската Теранова си заслужава.
    хмм абе на етикетчето пише Made By Bangladesh ... и то направо си ти казва "боклук съм" :P ама истината е, че има хубавки неща а като дойде време за разпродажба лелееееее сякаш на табелата не пише 70% намаление, а БЕЗПЛАТЕН САЛАМ
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    попринцип 90% от глупавите ,эаблудени хора си мислят,че това е някаква голяма марка.Но не е така.Теранова е най-обикновен магаэин с по-пополярно име.Дрехите са пълни боклуци-и това е ясно на всеки,който си е купел нещо от там.Но поне се среща някоя и друга ука блуэка...!Иначе дрехите са на нормални цени,не са скъпи.
    Така е, но някои неща са сладки . Аз имам две якета , които ги нося вече 3-та година и са здрави . Купих си една обикновена блуза , която се разши под мишницата . Супер , нали ?

Re: TERRANOVA

Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite?

Аз лично предпочитам парцалите на JUNONA

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Сигурно около 70% от дрехите ми са от там. От 3-4 пазарувам от там. Популярно е, защото е евтино. Не са от най-модерните дрехи, но за мен това не е важно. Има големи намаления и част от дрехите са много хубави - особено блузите. Аз искам тениски, блузи, дънки, панталони....даже и бельо имам от там. Напоследък пазарувам и от SPRIDER и Mango, но Terranova ми е безспорния фаворит.

Относно качеството - някой дрехи са определено много качествени, но съм имала случай в който едно потниче след 1вото пране почти се разпадна.

i terranova i spridera imat eftini drehi zatova tolkova mn hora pazaruvat ot tam, no ka4estvoto ne e koi znae kakvo

hottie
    Guest
    Все едно да си пазаруваш от Илиенци. Пълни боклуци.

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    i terranova i spridera imat eftini drehi zatova tolkova mn hora pazaruvat ot tam, no ka4estvoto ne e koi znae kakvo
    Така е ! Някои си мислят , че като носят нещо от Теранова се обличат с маркови , качествени дрехи и се хвалят насам-натам колко са уим яки дрехите , но всички , сме запознати с лошото качество . Понякога (представете си ) може да се улучи нещо добро , ама рядко става !

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Izvestna e,a dreshkite sa mnogo evtini.... 10/20 e edna bluzka po princip :] puk i sa mn sladki
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Все едно да си пазаруваш от Илиенци. Пълни боклуци.
    има нещо такова

Я качете по някоя дрешка от там,че ми е интересно да ги видя.Нямам възможност да отида до магазина така,че се надявам да видя тук

Град
    Карнобат
    Аз поне съм много доволна.Имам много дрешки на Теранова и за сега никоя не ми е правила проблем с прането

Град
    По света и у нас :)
    В момента има някво намаление на тениски.
    Има едни много дразнещи със щампа "I LoVe My T-Shirt"
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Тениската е на Terranova, имам и един розов панталон, ама негова снимка нямам.. http://www.impulse.bg/sladku_bebz/4294792

Супер фен Аватара на girl91
    Не съм си взимала нищо на тази марка. Веднъж влязах в магазина в София.. харесах си някои неща.. но ест бяха останали само М размер или по-големи. В магазина в Пловдив... колкото и пъти да влизам не си харесвам нищо... дрехите стоят като парцали на закачалките. Магазините привличат с лъскавата визия, а дрехите вътре са... за тези пари може да се вземе нещо по-качествено !

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Еми турската Теранова , откъдето ти пазаруваш е гадна и пълен боклук. Италианската Теранова си заслужава.

хахахах,а ако ти кажа ,че в Италия това са най-евтините дрехи,освен това дрехите,които ние пазарим идват директно от ИТАЛИЯ
    Summer (h)

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Не съм си взимала нищо на тази марка. Веднъж влязах в магазина в София.. харесах си някои неща.. но ест бяха останали само М размер или по-големи. В магазина в Пловдив... колкото и пъти да влизам не си харесвам нищо... дрехите стоят като парцали на закачалките. Магазините привличат с лъскавата визия, а дрехите вътре са... за тези пари може да се вземе нещо по-качествено !
    +1
    Аз понеже съм от Варна и нашата Терранова е на много централно място и всеки като види голям и лъскав магазин и се хвърля, а пък честно казано не продават кой знае колко хубави неща и по тази причина досега никога не съм пазарувала от там!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Има добри неща вътре, но не винаги. Общо взето един от малкото магазини например в Молл-а, които са на достъпни цени. Поразрови се!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Re: TERRANOVA

[quote="love^veselka"]
    Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Аз лично предпочитам парцалите на JUNONA
    и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми