- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
И такова нещо имаПървоначално написано от babyton
![]()
Аз предпочитам да си купувам дрехи на нормални цени-нито много скъпи,нито много евтини.
Магазини като NewYorker , Sprider .. ми допадат.. Добре ,че не се налага да си купувам от тук повечето дрехи.. В чужбина хубавите и качествени дрехи са къде на къде по-достъпни цени.И изборът там е по-голям.. Но,все пак се намираме в България ..
Аз лично имам дрехи от Теранова и нямам проблем с тях. Издържат дълго и не съм се разочаровала. Напоследък обаче гледам да не пазарувам много от там, защото тъй като много хора си купуват парцалки от там, прекалено често срещам хора със същите блузи например![]()
Вчера си купих мн яка пола от тамПопринцип няма чак толкова яки дрехи но понякога се намира по нещо хубаво
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
На мен (всъшност НЕ само) не ми е ясно - имам малко дрехи от там и хич не са лоши.. не са особено екстравагантни (хич не са), но са свежи и качествени, като за цените им (имат нормални цени просто).Първоначално написано от Presley`n`Sum
Бтв има магазини, който са за ежедневни дрехи, има за специални тоалетни, има просто маркови, има смесени, има различни въобще. Това, че в тази верига няма супер интересни дрехи не значи, че са лоши - просто са за друг случай!!
Мен пък ме радва магазинчето! Мн неща съм си копувала от там, потници, тениски, полички, анураци, клинчета, шапки и на всичките мн се кефя и никакъв проблем не са ми правили. Не казвам, че дрехите Terranova са кой знае какво, но пък са сладки и на достъпни цени. Има както по-обикновени, така и по-различни за определени поводи.. По същия начин има и евтини и по-скъпи. Но като цяло съм доволна.
ОБУЖАВАМ ГО![]()
и в пловдив има магазин и ддрехите са боклуци смисъл стилни са интересни са но не ги правят от хубави платове..избеляват растягат се и terranova НЕ ПРАВЯТ МАРКОВИ ДРЕХИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Some girls are just born winners !
Wrathchild тва за прането е станало, защото твоята приятелка е тъпаИма етикет , на който си пише да се пере на 40 градуса, без центрофуга
Чудно как аз имам доста потници на Теранова от доста време и не са се разтегнали, но това е защото чета етикетите
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Днеска минах през там и си взех 1 блузка с къс ръкав.Не съм фенка на Терата попринцип,ма нз що,реших да си взема блузката.Иначе преди няколко години имаха качество дрехита,сега просто...трагедия.
![]()
![]()
ти как мислиш блуза за 10 лв хуава ли е ?
вярно имат симпатични неща ; )) ама осещате ли как се издават терановав началото скъпи неща никой не купува ! после намалят малко горе долу има някой и ся кфо до 5 6 лв и всички скачат ;ддд ако им бяха добри стоките нямаше да намалят толкова цените ,, смисъл ние всички знаем 4е те ги купуват за 2 лв и ги продават за 40 примерно .. тъпооо
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
Почти всичките ми ежедневни парцалки са от там![]()
Абе намират се и някои свестни парцали/
При положение,че съм влизала 1 път
Преди няколко дни си взех туника на Теранова от хубава материя, нямаше дефекти и след изпирането нищо и нямаше. Така, че не мога да кажа, че Теранова са лоша марка =)
пълни парцалки някой иначе са много ефектни някой и доста стилни зависи кои харесват ми някой ...но предпочитам по спортните дрешки
edna poznata se obrina ot edna tqxna bluzaama sega e dobre
izvoda e ne kupuvaite ot tam
![]()
Напоследък е Теранова има само супер отвратителни цигански парцалки.
Добре че пускат хубава музика иначе никой няма да стъпи там![]()
![]()
![]()
..
Имам няколко блузки оттам,едно сиво клинче и 2 чанти,но едната за няма и 2 месеца се прокъса. Качеството им не е много на ниво,но имат и някои сладки модели,абе стават за даскало
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Много комерсиална в по-големите градове.
Не е скъпа.
Имам 1-2 блузи от там.
Добре че в моя град-Стара Загора няма.
Повечето дрехи са пълни боклуци, иначе е популярна, да, но не с много добри отзиви. От там пазаруват много често момичета които искат да са във крак с модата или от гъзария незнам кое е по правилно, а не могат да си купят нещо по скъпо. От време на време ми се случва да си харесам нещо, но дрехите се разтягат и не съм доволна.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Пълни боклуци ,без качество...Много са евтини за да са качествени имам само 1 рокля и си я взех защото бях на зор и не ми се търсеше...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Да популярна е. пък и сега има намаление, поне във Варна като бях имаше. Има много яки, нестандартни, младежки дрешчици на достъпни цени (поне на мен така ми се сториха)Първоначално написано от minijupcche
Много яка марка
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Теранова=комерсиален шит.