.
Затворена тема
Страница 8 от 25 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Незнам колко от вас са били в магазин на теранова в Италия но там има много по хубави работи, много по ефтини и с невероятно качество в момента в Италия има страхотни дънкови гащеризони които са на разпродажба и струват 10 евро в България цената им обаче е 109 лева и ги няма вече по магазините ако изобщо ги е имало тук разбира се случвало ми се е много пъти в италия да видя дрехи които тук няма и то не само на теранова а и на мотив незнам в кои магазин да търся но никога няма такива дрехи в магазина каквито има в италия в тези на теранова и на мотив

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Много комерсиална в по-големите градове.
    Не е скъпа.
    Имам 1-2 блузи от там.
    Добре че в моя град-Стара Загора няма.
    Се едно,ако има,някой те кара да купуваш.
    Иначе в моя град няма,влизала съм няколко пъти попринцип,но бяха много претруфени всички дрехи.

Имам доста дрешки от Теранова, повечето са летни потничета и полички. Доволна съм, няма дреха която да се е разшила, само някои леко се разтегнаха.
    Преди два дена ходих там, вече имаше новата колекция. Взех си едно много сладко пуловерче за 30 лв. Иначе имаше много боклуци, дрехи огромни и в ужасни цветове. Миналата година комбинацията розово+кафяво, и двете ярки, просто ме уби. Тая година нямаше нищо много стряскащо, но имаше определено грозни неща. Като цяло съм фенка на марката, купувам си оттам предимно защото е евтино и не си струва да си давам парите за дреха, която ще сложа 3 пъти. Сега остатъците от лятната колекция се продават на -70% , т.е по 5-10 лв. Взех си две готини тениски, и мисля че догодина по-малко хора ще ходят с тях, затова няма да ги обличам сега. Не съм видяла никой с дрехи от миналия сезон на теранова, което е добре. Мразя да виждам 50 човека облечени като мен .
    Бъди себе си по всяко време!

На мен изобщо не ми харесват, има много малко хубави, другите са широки, развлечени и стават само за нощница.

Град
    София
    От Теранова само аксесоари и то не винаги ! Преди бяха страхотни! В последните години (може би около 5 ако не и повече) нещата им са страшно некачествени и дефектни. За цял магазин я си намерите нещо що хубаво я не ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Голям фен Аватара на 24white24
    Има ли още хора които носят Теранова ебати преоценените дрешки.

abe drehite na terran0va sa strah0tni be3 VlUbEnA sUm v kEcKitE s rOzOvI pAiEtI vSiChKotO Im e AdSkI qKoO ..
    Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33

оо TERRANOVA обожавам я тая марка
    имам супер мн дрехи от там, и не са некви парцалки, качествени са..
    аа колкото до марката, к'во ти пука дали е популярна, важното е да ти харесват дрешките (лично мнение)
    а цените според мене не са мн високи, то зависи и от бюджета ти де
    е да верно някои модели са стряскащи

Аз преди изобщо не я одобрявах тази марка. В магазина се чувствах като на пазар, но малко по малко започнах да влизам в магазина като минавам и малко по малко магазинът започва да ми харесва.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Infinity
    харесвам теранова определено много дрехи ми хващат окото
    To infinity and beyond.

......az pak moga da vi kaja 4e ne e samo v BG.....az sa6to jiveq v milano....i 4estno kazano sa golemi bokluci i tam ...... nesa skapi.....kolkoto ne6ta sam si kupila...se ne6to nevarvqt

Да.. в Милано и аз я гледах Терановата.. нищо особено.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на girl91
    Нямам дрехи на тази марка. Влизала съм в магазините в Пловдив и София, понякога съм си харесвала нещо, но то е било некачствено или е стояло като парцал.
    От другата седмица отваря врати един от всикчи молове, които ще има в града, там ще има такъв магазин, ще го посетя, може да има нещо интересно. Но съм чувала, че Теранова-та в България въобще не е като Теранова-та в другите държави, тук са по-некачествени дрехите.

Град
    Пловдив
    в Пловдив имам чуството , че се носи само теранова :P вс второ момиче има нещо оттам .. аз не съм им фен , не защото не ми харесват , а по-скоро защото всеки е облечен оттам и е тъпо да изляза с блуза от теранова и да видя по главната още 10 момичета със същите блузи

а иначе в Европа мн известна марка е PIMKIE , нещо като теранова , но мн по-качествено и оригинално .. лично аз имам няколко неща на pimkie и трябва да кажа , че пред тази марка теранова е нищо и никакъв магазин

теранова - парцалки за училище не е последен писък ма модата
    обаче последния път бях страшно разочарована имаше големи боклуци

Цитирай Първоначално написано от born.to.shine
    а иначе в Европа мн известна марка е PIMKIE , нещо като теранова , но мн по-качествено и оригинално .. лично аз имам няколко неща на pimkie и трябва да кажа , че пред тази марка теранова е нищо и никакъв магазин

Много харесвам Pimkie! Имам много дрехи от там. Искам и в България да има техни магазини..

Град
    Пловдив
    girl91 и аз мн с енадявам , но не вярвам скоро са стане , за съжаление... иначе от коя държава са твоите .. аз имам от Испания предимно

girl91 и аз мн с енадявам , но не вярвам скоро са стане , за съжаление... иначе от коя държава са твоите .. аз имам от Испания предимно
    Сестра мии учи в Германия и ми е носила дрехи на Pimkie от там.
    Иначе съм си купувала и от тук дрехи от марката ( от един магазин, в който продават outlet дрехи на различни марки).

Град
    Пловдив
    аха .. в Сф предполагам .. тук (Пловдив) не съм виждала , но , кой знае , ако се поразровя , може и да открия

аха .. в Сф предполагам .. тук (Пловдив) не съм виждала , но , кой знае , ако се поразровя , може и да открия
    Хахаха ... каква София.. от Стара Загора съм
    И тези дрешки не са втора употреба, а са си новички, просто стари колекции и са ги махали от чуждестранните магазини.

Град
    Пловдив
    охх дано да си намеря и аз в пловдивските аутлети .. иначе на теб искрено ти завиждам

аз я чувам за първи път..но е нормално понеже когато си купувам дрехи не гледам каква марка са

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Има и хубави,и гадни дрешки.Цените са нормални,но отнсно размерите аз лично много трудно си намирам.S по принцип от техните дрехи ми е голямо,XS много трудно намирам.НО ако издебнеш момента може и да си вземеш нещо хубаво
    +1

хах мен пък мноу ме кефи.Ся са почнали новата колекция да я правят кату виша мода! Фенка съм и щоту са готини дрешки качествени с години можеш да ги носиш и си в крак....

Дам, не са лоши. Аз си взех оня ден едно яке от там и съм много доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си