- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
evtina e...i tova e dobre, no ne e ni6to pove4e ot edin obiknoven magazin za tiineidjuri, imat i hubavi ne6ta, no pove4eto sa parcalki ...kakto i da e![]()
Забелязала съм,че там адски бързо съвършват нещата и много често зареждат.Някой знае ли на колко време излиза нова колекция?Аз иначе купих последната лилава чанта от един модел от там,ама след 2 дни не ми харесваУжасна съм
Но поне беше евтина-17лв.
Ами,аз последно като ходих търсих някаква лилава,имаше само моята и от един друг вид няклко-но те бяха като чувал и не ми харесаха.Имаше и още 1-2 модела,но не ми харесаха.Иначе ето я моята,взех си я преди два дни:
Още не съм я носила![]()
Упс,грешка,ето я моята http://prikachi.com/files/567738p.jpg
![]()
Някой ако иска да пусне да видим какво си е купил!
Ако харесваш мънички чанти определено няма да намериш нещо за теб![]()
На моите от там нищо лошо не им става като ги пусна в пералянта - нито се разширяват, нито късат примерно... И незнам коя тийнейджърка ще излезе пък толкова старателна и специално да гледа всички дрехи да ги упере както трябва, а още повече ръчно...Първоначално написано от indecent
![]()
Да ви кажа,че само в моловете дрехите са италиански.Поне за Пловдив и за Стара Загора съм сигурна.
Става![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Някои са точно меид ин Чаина . На пример , взех си блуза от кенвело , манго , енд 1 и всички надписи , камъчета изпопадаха . Зависи си дали ще попаднеш на качествено или на някое менте .Първоначално написано от sladkata90
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Ами те са качествени,ама в България внасят фалшиви неща,дори няма гаранция и за останалите марки,които са скъпи....за съжаление човек никога не може да бъде сигурен,а надценките тук са големи,аз се уплаших като видях какви са цените тук....Първоначално написано от varnen4e
Ами примерно вземам си а някакви Nike Blazers за 60 паунда някъде,тука са 400 лв....е това не е нормално,да не говорим за другите цени...нямам думи,не стига,че хората нямат пари,ами тия продавачи слагат адската надценнка,и друго извън темата,имам познат дистрибутор на парфюми,тия марковите всички видове тестер ги дава по 40 лв на магазините,после в магазините над 100лв,абе измамници са всичките.Затова човек по-добре да не си дава парите,поне да не съжалява после,ако знаеш ,е наистина е качествено -ок,ама иначе....Първоначално написано от varnen4e
2.10 лв,беше 2.66 преди година,сега нали е криза .Първоначално написано от varnen4e
Има симпатични дрешки, но не са добро качество. От там купувам само при намаления.
В Пловдив има на главната.
Италиански дрън-дрън. Един приятел ми дава дънки D&G, Roberto Cavalli, Moschino тнт внася ги от Турция от заводите на етикетите пише Made in Italy.Първоначално написано от SUSSIE
Имам един куп дрехи от Zara които са произведени в България, но те наистина са качествени.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
По принцип в другите страни TERRANOVA е марката на бедняците![]()
. Но тук в България си мислят, че е нещо кой знай кво . На мен лично ми харесват дрешките там, не са скъпи, а и харесвам стила
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
а сега с намаленята си е направо рай![]()