.
Затворена тема
Страница 11 от 25 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 606

Тема: TERRANOVA

И аз да кажа-познавам дистрибутор,от който си купувам обеци на цените,които той ги продава-в магазина цената им е три пъти по-висока от тази-това за Пловдив,а за София направо да ти стане лошо.Terranova e нормално да е марката на бедняците в другите страни,но ако трябва да вземем статистиката за годишен доход-в Люксембург получават 15(надявам се не греша за цифрата) пъти повече пари от нас Но дори и да не вземем толкова развита в икономичесто отношение страна,колко ли е гражданите и да дадат 10-15 евро за блуза,какво повечето хора правят тук?

тема то 2007-мааааааааааааааааааааааа

Абе във всички магазини мирише едно странно,забелязали ли сте ?

Да,даже и дрехите,които съм си взимала миришеха

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    да, доста популярна марка е. Аз лично имам доста парцалки от там и ако уловиш тонич момент може да си вземеш много хубваи нещица и не са много скъпи

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от swetty21
    abe nz dali e mn izvestna a za cenite varirat ima edin mn qk potnik ama sq e 63 lv a pa sq si kupix teniska za 26 lv ako iska6 gotini dre6ki i na dobri ceni otidi v SPRIDER tam ima po qki
    В TERRANOVA има много сладки неща.По готини са в SPRIDER ама там па са ебаси размерите Като за бременни Много рядко нещо ми седи без да ми виси
    Днес с една пряителка в SPRIDER видяхме един потник сгънт на един рафт , взимам го аз да го видя и като го разгънах да го видя беше ОГРОМЕН , а пише размер S ... Реално беше за L.

а някой да има да ми каже някой сайт с новата им колек;ия

сайта е www.terranova-on-line.com
    а иначе по темата имам страшно много раоти на теранова и всичко си ми е ок мн са здрави нищо им няма супер са

някой знае ли до кога ще ги има белите панталони в магазина в варна

амии чесно казано Terranova ми е любимата марка дрехи .. повечето ми са от там а и продължавам да си купувам от там .. цените саа нормални , а и да са високи на някои дрешки след 2 седмици можеш да си го вземеш с 10 лева по евтино ;] .. хубавото е че номерациите им са малки и има достатъчно

Аз там почти винаги имам проблеми с номерацията.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от SUSSIE
    Цитирай Първоначално написано от sladkata90
    Да ви кажа,че само в моловете дрехите са италиански.Поне за Пловдив и за Стара Загора съм сигурна.
    Някои са точно меид ин Чаина . На пример , взех си блуза от кенвело , манго , енд 1 и всички надписи , камъчета изпопадаха . Зависи си дали ще попаднеш на качествено или на някое менте .
    аз да ви кажа направо.. на Кенвело..точно пък си пише Made in China Не че има голямо значение къде е произведена..аз не съм толкова критична,но все пак.. тъпо ми стана
    Love is in the air

Град
    Wonderland
    Относно Китай,вече повечето маркови дрехи се шият в Китай,защото е по-евтино,а качеството няма нищо общо с мястото,където се шият,а дали наистина платовете и техниката на шиене са добри.Например истинския Найк се шие в Китай,дори вече дрехи и на D&G,Dior и много други се шият там.Важното е да се шият примерно във фабриката на Nike,Adidas,Puma,D&G,Terranova,а не във фабриката ,която е близо до тях .

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Обичам Терановаааа! Това е една от най-нашумелите напоследък марки сред тийнейджърите /момичетата / Прекрасен магазин...е, не на всеки ще му допаднат дрехите, но на мен определено ми харесват, не са изобщо скъпи и сега има зверски намаления, няма да е зле да я посетите!
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Наистина,хубавото е,че дрехите са евтини,а и има XS.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Хора,плс някои да кайе горе-долу цените(може да пише и на ЛС)

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Ми цевните при панталоните варират 40-60 лв горе-долу, сега има някакви страхотни намаления, има дънки по 20 лв. Блузите са с доста различни цени. Има тениски - 10,16,20 лв. Има много неща, които са намалени по 4,6 лв. Абе, страшно е, като влезеш - няма излизане.
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

trn Супер якия магазин...

Какви нови неща има в момента в Теранова, някой да знае?

^боклуци

ама наистина

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами аз наскоро ходих и според мен има не лоши суйчари...Аз си купих даже два и още един си бях харесала,но се колебаех и така и не си го взех.И блуза си харесах и риза с къс ръкав.Незнам на мен не винаги ми допадат колекцийте им,но тази ми хареса общо взето :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Bubble Land ((:
    Повечето неща са нискокачествени...наскоро си взех една кафява блузка, но е от акрил и супер спарва като си на по - топло място...

Hip hop dance club Bubble Gums

Град
    Hate City Sofia.
    пълни боклуци, само се късат и кат си м тряя си земеш XXS щот се раздърпват и стават огромни дрехите ,аз си взимам само зичистени дрехи, не със ужасните надписи и изобщо не съм доволна, ама к'во да напрая... и да супер евтини са
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    гр. Пловдив
    Еми аз съм ходила в този магазин и не съм останала с голямо впечатление кажи речи . . . нищо интересно.Ама все пак въпрос на вкус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си