- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
знаете ли дали след 2 седмци ще продължи намалението,защото в никакъв случай не мога да отида по.рано?
мойте винаги са страхотни в качествотоПървоначално написано от rachel_billson
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
wtf? сигурно не говорите за един и същ магазинПървоначално написано от teenems
![]()
теранова имат и хубави неща, но главно са някакви боклуци
![]()
мега боклуци и некачесвени неща .. Абсурд ще е ако някога отново вляза в такъв магазин ..![]()
![]()
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Е Аз съм Голямо Фенче на тази Марка
когато преди си живеех в София постоянно киснехме с Момичетата там ,ама сега си се преместих иии...мнооого рядко ходя но си търся начин да си взимам по актуално нещичко от там
![]()
съмнявам се имам около 15 дрехи и всички са здравиПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
материята, от които са направени дрехите е отвратителна на 2 пранета и не стават за нищо надписите падат и дрехите се развли4ат
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
за нищо не стават..иначе казано доказан боклук
![]()
гаднички са
моите са страхотно качество. Нищо не е мръднало
Харесвам дрешките им, но както с една приятелка обичаме да казваме - за еднократна употреба ;д След първото пране се развличат.. Ужасно некачествени!
Имам няколко дрехи от там, но не съм забелязала да са некачествени.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
хах зависи... имам няколко неща от там. Наистина има много боклуци, но пък понякога се намират и яки работи. Имам един много готин потник а и преди месец си купих рокля![]()
С намалението беше 20лв. пък и материята е хубава и не се размъква на първото пране. Въпроса е да улучиш подходящия момент
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Еми , на мен почти всички дрехи са ми от там . Да ,популярна е . Дрехите са и спр яки и г/д са евтинки . Лично мое мнение .![]()
![]()
![]()
и аз .Първоначално написано от Shiver
и много се чудя като казват ,че за нищо не стават дрехите![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имат сладки модели блузки, потничета и други парцалки за лятото. Аз лично от там не пазарувам нищо сериозно дето ми трябва. Тениските са хубави, но след 2 пранета (в най-добрия случай) от размер XS стават L. Но за лятото си струва да си купуваш - супер евтини са и после не те е яд да ги изхвърляш
Това е от този тип магазини - носиш и хвърляш![]()
аз живея в плд и като съм на центара гледам всяко 1 момиче с дрехи от там и аз имам няколко дрешки ...модерни са много се носят но за качеството
![]()
![]()
не става и е много евтино
![]()
Зa пореден път се убеждавам,че качеството на дрехите е под всякаква критика.
Скоро си взех топ и дънки от там, сега и двете са ми с два номера по-големи.
п.п.И все пак моделите ми харесват и ще продължавам да си купувам дрехи от там.![]()
Нормално като ги перете в пералнята .. ако си направите труда да погледнете етикетчетата ще видите, че доста голяма част от дрехите в Terranova трябва да се перат на ръка.Първоначално написано от DeNNichkA
Имам една тениска от там от миналата година (най-старата ми дреха от там) и си я пера на ръка според етикета - не е мръднала! ;] ..и другите ми дрехи са си екстра.
![]()
tova e vqrno0 na kato se perat na ruka sa v prefektno sustoqnitПървоначално написано от s1NNer
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен почти всички дрехи са ми от там ... мен много ме кефят дрехите на трн . И плюс това първата ми дреха от дамска номерация беше от там и много се кефех![]()
Харесват ми повечето неща...Дрехите,които имам от там не са мръднали..![]()
ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!![]()
![]()