- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
доколкото си спомням, до 15- ти септември ще са намалениятаПървоначално написано от xXobsessionXx
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Само ще ви кажа, 4е като бях във Венеция и попитах за Terranova ми казаха, 4е не са я 4ували...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ленчеее (Len4etyYyy) пиши правилно!
ами на етикетите пишеше Бангуадеш майПървоначално написано от m0n4yyy
![]()
![]()
![]()
но както и да е : )
има и някои по-качествени неща, но има и боклуци.
Примерно аз имам една жилетка, която я носих цяла зима и все още си е хубава, но имам и една тениска, която се развлече на 2рото пране. Зависи от плата...
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
В мола в Пловдив има ли техен магазин,някой знае ли?Харесах си 2 панталончета(дънки)много ми харесаха.Ето и линк http://www.terranovastyle.com/en/col...a-i-2009/jeans първия (черни) и втория(сини) модели.Знаете ли горе долу каква цена са?Да не ми е ходенето до Пловдив напразно(ако има магазин), защото не ми е хич близо.
известна е марката, хубавки неща има... аз лично не мога да вляза и да не си харесам нещо... долу-горе са евтини нещата, особено ако уцелиш някое намаление...![]()
времет0 тu uztuча
има магазин на първия етаж вляво се пада(ако влезнеш от входа НЕ на паркингаПървоначално написано от ludotokrise
) или беше на втория..
Абее,има
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
въпреки, че не съм от Пловдив, ще ти кажа, че не знам дали има в мола, но има на центъра, оттам съм си купувала някои неща. като се тръгне по тази централната улица с магазините, все ще я срещнеш. Зад магазина има една пицария "Кастело" мисля, че се казваше... не знам дали правилно обясних, но се постарах (все пак не съм от Плд...Първоначално написано от ludotokrise
времет0 тu uztuча
^ ще помогна- тръгваш по Центъра,вървиш,вървиш и стигаш до Джумаята,отляво са Мис 60 и Теранова
*и,да,пицарията е Кастело![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
от дясно са майнаПървоначално написано от tonie__
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ох,благодаря ви за обясненията,но не съм от града и не го познавам.Ходила съм 3-4 пъти и то за мъничко.В събота мисля да отида с една позната има път за Плд до мола и за това попитах дали има там магазин,удобен момент да си харесам нещо за новата учебна година.
да бе,майна,извинявак се,отляво са за обувките![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
има магазин у мола, на мен тва ми е любимата марка майнаПървоначално написано от ludotokrise
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
всеки втори тийн си купува оттам..направо вече ми писна да има по 1000000000 човека дет имат същата като моята блузка.. ама кфо да се прави
![]()
Какво неправилно видя? Та дори и да си видяла, не си никоя да ми казваш как да пиша...Не мислиш ли ?Първоначално написано от m0n4yyy
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
+Първоначално написано от white_chik
първия панталон не съм го мяркала..обаче вторите дънки ги видях и аз си ги харесах(да видим кога ще си ги вземаПървоначално написано от ludotokrise
) ако са същите,за който мисля са 49,90 или 59,90
не мога да си спомня
ама мисля,че са 59,90
ии да в мола има магазинна 1 етаж
![]()
Цените са нормални,а повечето дрешки са хубави и интересни.
Марката не е зле .. смисъл известна е ! В България , всеки срещнат тийн е с няк'ва блузка или дрешка на Теранова .. аз лично харесвам дрехите , защото са цветни и симпатични,но са твърде тъпи като материя както и са тънки .. Имам 5 блузки оттам и едни панталони - 2 са май , до сега нямам много проблем с панталоните , но блузите им се изтъркаха там натписите и щампите .. Не знам , вече не харесвам Теранова , хах![]()
мн са дигнали цените нещо![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
^ център![]()
Просто аз
ами да!Доста известна марка дрехи..и не са скъпи,доло-горе на нормални цени. А относно качеството-имам потници,тениски и дънкии..и нямам никакви забележки!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..