- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
по-точноПървоначално написано от Neopitom3na
/не съм от варна/
Тръгни по бул. Княз Борис I и няма как да я пропуснеш.Първоначално написано от DisturbiaV
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=c...c1995754&tip=1
имат добри дрешки , но последния път като ходих нищо не ми грабна окото определено съм по-влюбена в кенвело
имам дънки Д&Г (оригинални а не от пазара) и са страхотни като модел .. и какво имате против теранова не разбирам вие само знаете да плюете .. във варна са голяма мания .. като не щете теранова носете си вт0рата употреба и айде да ва няма ..Първоначално написано от find_m3
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и аззззПървоначално написано от djuki
![]()
![]()
особено в якето ми и в една грейчица която смятам да си взема .. а дънките са им един път
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Новата им колекция е ужасна, едно нещо не си харесах, а лятната имаше толкова добри попадения...
Ако не е от Китай,то тогава ще е от Бангладеш.Ако пък случайно е произведена в Европейска държава пак се прави от китайци,защото цеховете наемат евтина работна ръка.Просто съм ходила в Италия,където се произвеждат дрехи и затова смея да ги кажа тези неща.ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!
А иначе аз май съм писала в тази тема..ама нека пак се изкажа.В последно време имат и хубави дрехи ,но понякога има и просто ужасяващи неща.И въпреки това качеството хич не е на ниво.
преди повечето ми блузки бяха от там.. ама то няма по скапана раота.. Те се раздърпват , не приличат на нищо ... точно парцалки са си.. но иначе дрешките са кажи речи достъпни за всеки джоб наиситина има инетересни дрешки цветни..сладки.. но лично според мен боклуци .
Страшно популярен е ,като имаш впредвид,че цяла София ходи с Теранова,просто е неизбежно да не срещнеш човек с поне една дреха на тази марка,защото са евтини,но качеството им не е много на ниво. Колкото за един месец и толкова сигурно. Но пък и парите толкова позволяват,за толкова пари,такова качество..![]()
е сега има страшни намаления ! Взех си миналата седмица 2 супер тениски за по 5 лева. :P
ее,не всички са такива..аз имам дрехи и по 9,90 и цяло лято ги нося и са читави ;]Първоначално написано от bloodymirror
аз от много време не съм си купувала нищо.
от март някъде ,нищо не ми грабва окото.
смисъл обикновенна тениска с някакъв прост надпис и после всеки я има ..
тъпоо.
а вчера имах работа на центъра и влязох
някой търсеше едни ботуши ,едни такива грозновати струват - 49 лв. в Теранова![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
[quote="moon_flower"]голяма глупост каза. ти къде мислиш, че се произвеждат повечето маркови дрехи, м? Пример давам - Армани Ексчейндж и Келвин Клайн - спорните линии демек са произведени в Китай, Тайван, и тн. Да не мислиш че ги шият в Италия или САЩ? Те затова и струват по 10 долара тениската.ПИШИ НА БГ!! А И ПО ТЕМАТА, ЗА МЕН ЕДНА ДРЕХА, ОТ КЪДЕТО И ДА Я ВЗЕМЕШ, ПИШЕ ЛИ MADE IN CHINA НЕ СТРУВА АКО ЩЕШ И ЗА 1000 ДА Я ВЗЕМЕШ !!!
и? след като има доста мнения от тази?Първоначално написано от cookie_master
голямо чудо ,после като се направи пак тема за " Теранова" ,тогава пък ще пишеш ; "има такива теми ". така ,че трай си.Първоначално написано от cookie_master
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Марката е една от любимите ми.. Винаги когато отида там мога да си купя нещо.. и досега не съм имала никакви проблеми относно качеството на дрехите..
Марката е една от най-разпространените в България.Има дрехи за всеки вкус и джоб![]()
Лично аз винаги си харесвам нещо от там..
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Първоначално написано от PollyMagoo
..а как да се нарече?
За теб какво е марка - Nike, Puma, Adidas, Lotto и т.н. ?!
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
абе качеството едно време беше ан ниво,докато сега...
имам едно яке /сако от 3 години и още е като ново
дразнни ме това ,че всички са с дрехи от там
но някои път има яки работи и аз си взимам ако ми грабне окото![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
има ли още намаления на летни дрехи в Теранова ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче