- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
оф има разлика дали ще си вземеш фанелка за 10 лв или нещо наистина качествено.. дънките и якетата в теранова са наистина качествени .. за 10 лв к0 искате ебахти .. стига сте редили магазина![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Напълно съм съгласна, хипер тъпо ми става като си купя нещо от там и на следващия ден виждам някой от класа ми със същатаПървоначално написано от BlackKeys
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Наистина са сладки дрешките.
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
Магазинчето има готини дрешки, но некачествени..след първото пране се разтягат жестоко..
въпрос на личен избор..
![]()
[~] ФеШъН ГлЕзОтИйКа, вКуСнЪЪъ кУраБиЙка,
СлАдкА каТо АпЕтИтНа ХаПка,
ЗаБиВаМ се В сЪрЦетУ ти каТо пИронЧе,
аЗ сЪм ТвоЙтУ СекСи БонБоНчИиИ.....{!}
А какво е качеството на дънките? Някой да си у купувал от там... чатох май в тая теам, че някакво момиче си взело 2 чефта оттам и се разпаднали. При други ставало ли е така?
Оф, ако и вярваш на тая...То и аз миналия ден си обух ботушите и те се разпраха...извинявай обесни ми как може да се разпаднат едни дънки?Първоначално написано от BlackKeys
![]()
днес си взех една черна секси блуза за 10 лв ;Д
Иначе си взех и яката черна рокляяяяя![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Е то аз неправилно съм се изразила. Ся не ми се търси поста, но с две думи излезнали са некачествени дънки.
Да популярна е. Имам няколко дрежки от там.
Лично на мен ми хареват. По последна мода.![]()
Лично на мен дрехите от там ми харесват. Имам няколко панталона и тениски и нямам абсолютно никакъв проблем с тях. Нито са се разтегнали нито са избелели. Вчера минах през магазина на Теранова в мола. Имаше страхотни дрехи и на достъпни цени. Идващите дни мисля пак да мина и да си купя нещо![]()
Абе..дрехите им са хубави като външност,обаче като качество-зле! xD
някви купонджийски..всички тийнове се редят там,и няма един който да няма дрешка то ТРН,щот иначе ' не си модерен '
в днешно време тва е най-модерния магазин за тийновете..
аз имам няколко дрешки от там-3 блузки ( по 10 лв. - къс ръкав , една с дълъг )
едни дънкии-които са г/д здрави от мин.година
и едно яке - което нося и до днес ( 2 години вече. )
цени..- евтини,и за това се подлъгваме,от липсва на дрешки или от ' красотата им ' , само дето щампата ще се излющи за 6-7 пранета,но к'во ни Еб*. важното е да си ' фешън '
така разсъждаваме..всички! xD и напоследък отивам-нищо не си харесвам..не знам,може би така съм се настроила,или цените са малк-по-по!
Първоначално написано от LaffyTaffy
Аз имам тениска с фейсчета и я имам от Април месец 09г. и не е мръднала зависи как я переш,ако е в пералнята нормално.Пери си я на ръка :P
Аз имам две дънкита от там и от няколко месеца вече не са мръднали.Много съм доволна.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Имам само една бяла блузка с звездички от там .Купих си я от нета беше обличана 1 път и аз сигурно 10 пъти съм я обличала и не е мръднала.Не си купувам от там ,защото в нашия град няма магазин на Терранова.![]()
Къде?Първоначално написано от blackphobia
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от cherrygloss
един чифт дънки-два чифта дънки !!!не се казва две дънкита-научете се да говорите и пишете нормално !!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
еййй като чуя една дънкаа или две дънките напрао...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ не,не,просто това е изключително селско и тъпо !! не се ли замислят,мамка муедно дънки..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
А за дънкЕна пола какво ще кажете![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз имам два чифта оттам..Нямам никакви проблеми..Първоначално написано от BlackKeys
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Популярна е и не чак толкова скъпо.![]()