- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- TERRANOVA
много са им хубави дрешкитее![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
супер еее .. { }} обожавам TERRANOVA .. всичките ми .. айде на всичките ама повечето дрехи са ми от там .. ;d
![]()
В Пловдив края на главната откъм малката главна последния магазин в дясноПървоначално написано от FamauseBaby
Надявам се да си ме разбрала. Тоооест като тръгнеш по главната в посока пешеходния мост/площад съединение когато вече свършва при джумаята в дясно се пада магазинът.С големи букви пише TERRANOVA.
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
аууу супер долното място, дрехите нито подредени нито качествени. това не е никава марка за мене. става да си вземеш некви парцалки за вкъщи или тренировки
WE ARE NOT ANGELS!
Само дето там в момента има ремонт, така че в Пловдив - Теранова в Мол Пловдив![]()
Някой знае ли кога излиза новата им колекция?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
има ли намаление на аксесоарите?
^ Ами то има намаление на всичко.
Аз видях на разни колани ,слънчеви очила , шапки и всички такива аксесоари![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
само на мен никой не ми отговориПървоначално написано от SladkotoPoly
![]()
както винаги
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Аз обожавам Теранова.![]()
Супер сладки парцалки имат,цените са им достъпни за всеки,мисля.![]()
Преди мен някъде бяха казали,че не са особено качествени и след едно пране шевовете се развалят..На мене не ми се е случвало досега,а почти всичките ми дрехи са от там..
![]()
И на мен не ми се е случвало на дрехите да им стране нещо .. явно не ги перат както трябва, не знам !Първоначално написано от RecoveryNY
![]()
Аз съм от Варна и мисля че няма Аутлет на Теранова : )Първоначално написано от SladkotoPoly
Вие БАВНОРАЗВИВАЩИ ЛИ СТЕ ?!нормално да са боклучави като си вземате потник за 10 лв ... комерсиалните им неща с надпис Тerranova не са хубави, но дънките, чантите, якетата са много качествени.. но като не са 10 лв . предполагам няма да Ви се харесат на изтънчения вкус... ;//
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
всеки със стила си но не можеш да си на 17-18 години и да казваш на другите бавноразвиващи ...и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
Ако се поразровиш повечко можеш да намериш и хубави дрешки. Иначе има и доста гадни, например тениските с тъпи надписи, но то във всеки магазин има и кофти модели. Така че не е зле, купувала съм си доста неща от там.
Има ли Теранова във Враца? и ако може адрес ?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ами във Враца знам, че няма.
казвам им бавноразвиващи на всички в т0я форум щото всички се мислят за много интелигентни и остроумни и като ги попиташ нещо сериозно си показват дебелашките шеги и спамовете и малоумията, според които ако не си купиш яке и ботуши от втора употреба и потник за 10 лв. държавата те е прецакала ! иначе ..young, broke and glamorous .. е техния стил .. к0ето на мен лично ми е адски противно .. peaceПървоначално написано от babygirl23
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам доста парцалки от Теранова ии... смятам, че са си ок за цената. На мен до сега нищо не ми се е късало, разширявало или нещо такова не знам..![]()
Просто аз
Ами аз си купувам дрехи, не всички, но имам някои потничета, някои техни дерхи са убийствено банални, като например блузката със сърчицата, с тея фейсовете на емотиконки, и на тия дето пише Теранова, имат поли които са по 1 педя и някои момичета ги носят без клин, което е доста мм смешно поне за мен, ако си взимам нещо то то е някво от тия потничетата изчистените.Имат яки неща ама понеже са по-евтинки, много момичета си ги купуват и са много еднакви иначе http://prikachi.com/images/306/2382306h.jpg ейй тва си го взех предии месеци, беше забито във дълбините на Татар, хареса ми и понеже не бях виждала никой с такова си го взех, иначе дерхите не са ми се разтеглили, изсветляли или нещо подобно, само 1 жълто потниче, му се появиха няколко мънички, мънички дупки ниско почти на края на потника..
Имам дрешки от там, главно заради самите модели. Иначе за цената си, стават за няколко месеца носене. Аз имам едно якенце, дето си го нося 2ра година и не е мръднало, но дънките им са пълен ужас ...
Да бе...и на мене засега каквото съм си купувала като качество нямам оплаквания - дано и да нямам занапредПървоначално написано от Neopitom3na
Товаа са тениски, потници, дънки, някои плетени неща... Всичко е наред, пере се в пералнята, суши се и в сушилня и никви грижи
![]()
Неска ходих..има намаление от 70% вех си 2 тениски еднакви са само че едната е коралово синя, а другата черна и една бяла дълга пола.