.
Затворена тема
Страница 23 от 25 ПървиПърви ... 1319202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 606

Тема: TERRANOVA

Град
    Софияя
    Е TRN са велики .. <3 много им обичам дрешките е има и по някоя и друга дупчица ама кво ми пука ;d на цена са идеални и то не само дрешки е обувки,чанти и квот се сетите
    Can we pretend that airplanes in the night sky ..
    are like shooting stars , i could really use a wish right now .. <3

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    не са лоши парцалките
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Хора.. :Д има ли чанта на лола бъни там? умирам за такава.
    Някой ако знае просто златен ще е ;дд Защото нещо мързела

Цитирай Първоначално написано от nz12
    emi gore dolu izvestna e..ama bluzkite sa tupi ima po 1 nadpish4e Terranova i tova e...
    ти май в магазин теранова не си влизала по един надпис WTF ??? да бе да има такива изчистениблузи и те са 2 -3 модела всичко др е цялото в щампа

Re: TERRANOVA

Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite?
    ами марката не е безизвестна .... на всеки като кажеш теранова и знае но от там блузите не са качествени макар че са евтини на външен вид са мн сладки но след 1вото 2рото пране и стават на дупки

олеее от каде я изровихте тая тема от 2007

Re: TERRANOVA

Цитирай Първоначално написано от vanity23
    Цитирай Първоначално написано от minijupcche
    Iskam da popitam tazi marka populqrna li e? I skypa li sa i produktite?
    ами марката не е безизвестна .... на всеки като кажеш теранова и знае но от там блузите не са качествени макар че са евтини на външен вид са мн сладки но след 1вото 2рото пране и стават на дупки
    Аз пък досега за щастие съм нямала проблеми с дрехите на Теранова. Само едно потниче малко ми се разшири заради ластика и едни панталонки пак се скъсаха леконаластика, но аз ги ползвам само за вкъщи така че няма значение.

Повече от фен Аватара на qsiii
    Не са лоши дрехите и цените са им супер, но предпочитам да си купя нещо от ZARA - може да е по-скъпо, но поне съм сигурна, че няма да стане на дупчици
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    всеки знае от къде ти е блузата и тн, много мразя такива работи всички да знаят колко ти струват дрехите и от къде са
    Еми пазарувай от бутици, за да няма такива работи..
    пфф

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от babygirl23
    и на мене не са ми приятни точно тези гледки т.е. момиче на 14 год. с къси панталокни и потник за 10 лв с голям надпис
    хахахаха, момичетата на 14 с дълги панталони ли да ходят?!

Не съм фенка на ТЕРАНОВА, дрешките са гаднички, много е изтъркано, всяка втола кифла от там пазарува.

Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    хъм... теранова .. Магазинът им е точно под нас..и да ви кажа, че стоката дето я има в БГ изооообщо не е истинстката теранова ;щ то за това нещата им са евтини...
    Тук-таме има по някое друго дефектче на блузките и т.н.....(защо ли : ? )
    ++++ така е !!! за жалост ....

Аз пък си я харесвам Теранова-та.Много сладки парцалки продават.Не е `висша` мода,но дрешките им са подходящи за тийнейджъри и са достъпни.Плюс това са много готинки.
    Незнам къде сте ги видели тея дефекти,но аз имам доста дрехи от Теранова и не съм видяла да имат дефекти,дупчици и т.н.
    Fashion is my passion.

anonymous708973
    Guest
    Имат и готини неща. Обаче новата им колекция - евтини кожени панталончета, които Бог знае защо съчетават с памучни тениски с къс ръкав... нвм, отвратителна е.

Изядох се обаче последния път. Пуснали са на по 5 лв страхотни нормални тениски - без щампи, с триъгълно деколте и много къс ръкав. М-ката ми е перфектна на ширина, обаче ми стяга на подмишниците и подозирам, че като се изпере, ще се свие още повече и отиде конят в реката... А тениските са чуднички! Никога не съм имала проблем с потниците или нещо друго, освен че на единият му се разтегнаха презрамките и като мръдна малко, половината ми сутиен се вижда...

харесват ми самите дрехи.. но не и качеството.. иначе са цветни,различни и сладки. Този черния кожен панталон го бях пробвала и ми седеше отвартително.. А ако говориш за едни най-обикновенни тениски.. дето ги има в различни цветове.. аз си бях взела такава бяла и съм мн доволна само дето малко прозира.

anonymous708973
    Guest
    Тия са страхотни, не прозират даже, ама ми подпира под мишниците, а аз се побърквам при най-малкия физически дискомфорт, причинен от дреха...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Взимам си от там дрехи, но последните няколко месеца нещо не ми харесват.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на mecheeeee
    В моя град Русе няма ... но често ходя във Варна и задължително минавам от там Не винаги си купувам , но често има хубави нещица Последният път си взех елече и шал

Супер фен Аватара на Djuff
    Повече не бих си купила тениски от там.Всички ще имат такава.Тъпо е абсолютно всички хора да са еднакви.Пък и на всички кифли дрехите са им от там, пък и вече е изтъркана тая теранова.Бих си купила само панталон или дънки от там, щото навсякъде са едни и същи.

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Бих си купила само панталон или дънки от там, щото навсякъде са едни и същи.
    Да ,само дето днеска бях там и има абсолютно същите дънки каквито можеш да намериш и в най обикновен магазин само с разликата ,че в теранова са 40 лева ,а иначе можеш да ги намериш от 25 до 30 лева абсолютно същите
    Амии има си хубави дрешки ,въпреки че някои от моите приятелки казват ,че като ги изперат и вече имат по 1-2 дупки Не знам от какво става така .. при мен никога не е имало проблем
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на teenems
    днес влязох да им разгледам УЖ новата колекция .. и нещата сякаш са от пролетната ,пфф
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

anonymous708973
    Guest
    Абе, дупките са от това, че някои не знаят как да ги перат.

Мега фен Аватара на teenems
    ^ и аз съм съгласна .. имам една блуза от 3 години и и няма нищо .. сметни
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ^ и аз съм съгласна .. имам една блуза от 3 години и и няма нищо .. сметни
    Не знамм ... така казват и то наистина е така като им погледна някоя блуза има по 2-3 малки дупчици
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Имам тениска, дънки и поличка от Теранова, не са ми мръднали. Единственият недостатък на тениската е, че малко след като сия купих, забелязах, че половината град има същите, само че в други цветове.

на мен ми харесват много дрехите на Теранова.. А за Ню Йоркър да не говорим.. за тях съм луда. Тука в Бургас бях минавала на скоро и мярнах много хубави дрехи, на много "хубави" цени.. Нещо като кожено бюстие -49 лева ли 40 лв. нещо от сорта.. Иначе има хубави неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си