.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 222
    Qj pove4e zurnena zakuska nesquik treniram basket i za edna godina mn se izduljix oba4e nz ako va6te ne sa mn visoki tva si e gen!S nqkuv sport moje da podeistva moje i ne

Guest
    pi4 az su6to sam mn nisuk ama mnmnmnnmn nisuk i sam na 12 g.prili4am na lape ot 4 klas a sam 6.az su6to imam toia problem i sega kato vidqh 4e ne sam edinstven mi olekna.ta zna4i ne znam ot kade razbrah oba4e vidqh 4e ve4e sa te posavetvali.sutrin kato stava6 o6te neprobuden zapo4va6 da se raztqga6 ot vsqkade -race ,kraka,i taka natatak.az su6to go pravq.

Абе ти човек фред ли си?!? Не се шашкай толкова.С колко да е по-висока от тебе тая мацка -3 ,4,5 санта ,че това е даже сладко, има къде къде по кофти случаи.Нали без токчета си по-висок,нямаш комплекси с фигурата до колкото разбрах, а и смятам ,че не си нисък 170 що не?! аз познавам и чувствително по-ниски твои връсници.
    По принцип се пораства от различни спортове (една фр дръпна 5 см от волейбола),но нз сега ти като си на 18 дали ще стане нещо,но няма лошо да опиташ ,ще се стегнеш поне .Мъжът май растеше до към 20,а може би не е така бе се тая ,здраве да е .Ще те чака!

slAdKyYy`bEbIiiI
    Guest
    ами най-добрия метод е волейбола и бакетбола...порастваш наистина значително

Guest
    значи на 18 години съм,.. след 2 месеца правя 19,.. висок съм 172,..
    // afe stegni sa i ne sa zanimavai s gluposti , li4no az sam na 17 visok 1,50 i kat mine pokrai mene nqkoe 5 klas detence visoko s 1 glava poveche ot mene kak mislish sa 4uvstvam >? ama sa praq 4e ne mi puka o.O

Guest
    nesquick ma top4eta i kakao i se maji s med m/u 3ti 4 ti pre6len !

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Аз съм на 15 и съм 190 и искам да раста още ? Дали и при мен ще важат тези работи ?
    Колко още бе?Добре си-даже си много висок и трябва да се смаляваш
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    Не трябва да стоиш дълго време в изправено положение, защото сводът на стъпалата ти може да се отпусне под влияние на тежеста на тялото и да развиеш плоскостъпие(дюстабан). Това би ти смалило ръста. Също така четох едно мнение, че можеш да пораснеш малко, ако си изправиш гънките на гръбначния стълб. За целта човека беше посъветвал да се лежи на твърда повърхност(под или достатъчно дълга маса) 1 или 2 часа всеки ден в продължение на месец.

случаен
    Guest
    по принцип ще пораснеш още малко - може 1 см може и 3 см. това никой не може да ти каже. Малко е късно да започваш със спорт и да разчиташ, че ще те изтегли. Освен това в никой клуб няма да те вземат на 18 години и тепърва да започнат да те учат. така че, както някой те беше посъветвал, опитай с плуване, ама редовно, т.е. поне 5 пъти седмично и разцъквай с кварталните баскетболистчета. В никакъв случай не вдигай щанги. Прави упражнения за гръбните мускули, които ще поддържат гръбначния ти стълб по-изправен. Можеш да си купиш ZIMAG на БИОГЕЙМ. не е повече от 15 лв. безвредно е - цинк и магнезийй. пий редовно всяка сутрин комбинирани витамини, калций, глюкозамин. Все полезни и безвредни неща. Можеш да опиташ и с ГРОУТ ХОРМОН СТИМУЛАНТ на ГЕНЕЗИС НУТРИШЪН. то е малко по-скъпичко. Но, ако питаш мен (аз не съм от твоя пол) - гаджето ти не заслужава. След като не може да се откаже от едни токчета заради теб, какво повече би могъл да очакваш????

zobcho
    Guest
    Търси - "Хормон на разтежа" - ГРОУТ ХОРМОН , търси испанския, че е по-евтин 450-500лв ампулата смятам, че 3 ампули са ти напълно достатъчни ще дръпнеш навсякъде минимум с по 5 см
    Познат от залата на 24 години дръпна на ръст само с 8 см самоче от 6 ампули , но 500 лв за ампула все пак си е сериозна цифра...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Аз съм на 15 и съм 190 и искам да раста още ? Дали и при мен ще важат тези работи ?
    2 метра ли искаш да станеш?

Голям фен
    Тренирай баскетбол.

AMAN!

Guest
    Аз имам същия проблем. на 17 години съм и съм висок 158см. Не си спомням точно, но няколко дена преди 16-ия ми рожден ден ходих на военна комисия и след всичко останових, че съм 144см. От тогава изминаха точно 1 година, 4 месеца и 13 дена. И преди 2 седмици като се измерих установих, че за година и 4 месеца съм дръпнал със 14см. Като разбрах за това така се изкефих, че чак не помня какво направих тогава. Твърдо се надявам, че това лято ще дръпна със още няколко сантиметра. След 2 седмици завършвам 10-и клас и почвам редовно да тренирам плуване. Таман сега отвориха плувния басейн във даскало(най-модерния във целия град). Иначе до момчето, който е пуснал темата ще му кажа само едно: Щом приятелката ти е казала това за токчетата, представи си що за човек е." Аз на твое място бих и казал: Избирай или аз или токчетата. Но ако питаш мен щом тя е готина, със готино тяло и малко дупе да не ти пука. Не се комплексирай.
    П.С Почвай да спортуваш плуване, баскетбол и волейбол. Също така яж моркови, ябълки и други плодове и зеленчуци.
    Успех със разтежа!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от zobcho
    Търси - "Хормон на разтежа" - ГРОУТ ХОРМОН , търси испанския, че е по-евтин 450-500лв ампулата смятам, че 3 ампули са ти напълно достатъчни ще дръпнеш навсякъде минимум с по 5 см
    Познат от залата на 24 години дръпна на ръст само с 8 см самоче от 6 ампули , но 500 лв за ампула все пак си е сериозна цифра...
    точно така - напълно достатъчни са ти и 2 ампули даже........ето за какво.....

...преди години синът на колега лекар много увлечен по спорта като неизживяна мечта бе стимилиран с хормон на растежа. после го грабна бай Иван Абаджиев и го направи Световен шампион за младежи по вдигане на тежести в свръхтежка категория, после стана Почетен гражданин, Герой на труда и какво ли не........на 26 години умря преди да се роди детето му от чернодробен рак. на финала изписвах лидола /опиат, наркотик/ с кашони за да не го боли. накрая от всичките му 110-120 килограма мускули бяха останали 35 кг плът, които да сложим в ковчега.
    баща му се обеси. майка му се пропи. жена му роди момиченче и след 4год се ожени отново.

е това е..........................

Guest
    значи след няколко месеца правя 16 години.1.80см башта ми е 1.90 маика ми е 1.69.и аз искам да се издалжа и да стана 1.90.за целта какви ли нешта не прочетох по нета.исках да се стимулирам и от сичко осазнах че ако опиташ сас некви стимуланти си прецакваш здравето като не ти е гарантиран успех.опитаи се по естествен начин да пораснеш и играи баскетбол или игра която се подскача и разтега.може и да иимаш успех може и не сичко си е до ген колкото толкова.не се предавай.

Guest
    Искам да допълня, че тези дето имат плоски стъпала им се намалява ръста не само заради стъпалата. В следствие на неправилната стойка им се изкривяват долните крайници и от тук им намалява ръста най-вече. Освен кривите крака друг естетичен проблем е образуването на разширени вени по краката.

Guest
    trenirai basket. izvesni basket bolisti kato michail jordan na 17 godini e bil 178cm a na 19 ve4e e stanal 198cm tai 4e spoko moje da porasne6 o6te.

Докато станеш на 20-21 г. ще пораснеш поне с 4-5 см,така че не се притеснявай. А за какво ще се мъчиш да ставаш още по-висок от приятелката си,при положение,че когато е с теб,ако е достатъчно съобразителна,може да си обуе по-ниски обувки.Не е ли по-лесно?

Guest
    mi az sam po4ti na 17 godini i sam 179.5 sm.ba6ta mi e 180,maika mi e 165,a brat mi e 182(toi e treniral futbol).az trenirah izvestno vreme voleibol,no ne za ryst a prosto za kef(e vse pak se nadqvah da porasna pove4ko ama za 2 godini samo 14 sm).ta vaprosa mi e kolko g/d 6te moga da porasna,ako prodaljavam aktivno da sportuvam,i ako ne piq,ne pu6a i t.n.

Guest
    ops gre6ka:za 3 godini

hapcheta (anaboli) malki cherveni brat mi s tqh porasna s 7 santimetra

zobcho
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от zobcho
    точно така - напълно достатъчни са ти и 2 ампули даже........ето за какво.....

...преди години синът на колега лекар много увлечен по спорта като неизживяна мечта бе стимилиран с хормон на растежа. после го грабна бай Иван Абаджиев и го направи Световен шампион за младежи по вдигане на тежести в свръхтежка категория, после стана Почетен гражданин, Герой на труда и какво ли не........на 26 години умря преди да се роди детето му от чернодробен рак. на финала изписвах лидола /опиат, наркотик/ с кашони за да не го боли. накрая от всичките му 110-120 килограма мускули бяха останали 35 кг плът, които да сложим в ковчега.
    баща му се обеси. майка му се пропи. жена му роди момиченче и след 4год се ожени отново.

е това е..........................
    А ти явно ги разбираш нещата ... мислиш ли, че е свършил така само заради този хормон... Световен шампион те са го пръснали трениорите от хормони как няма да му замине дроба.... ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА

Иван
    Guest
    Аз съм момче на 13 годими от Бургас и съм най-ниския от момчетата и момичетата в класа.(144 см).За съжаления харесвам една която е 162 см.Знам че е почити невъзможно , но все пак(с хапчета режим храна или нещо подобно)искам да порасна поне 10 см!!!!!!!

Всички тук казват нещо за спорт - волейбол и баскетбол, и те всъщност помагат действително или поне така съм чувала. Аз сама тренирах волейбол (за около месец ) и в момента всички приписват това, че съм висока на тази едномесечна тренировка .
    Повечето неща действително са гени, макар че в скоро време, поне от моя гледна точка, ще се окажа по-висока и от баща ми, но и така искам да е (аз съм 1.80 м).
    В момента ходя с момче, което е по ниско от мен с около 5-6 см и това ама хич не ми и пречи, а на него предполагам също...все пак не съм тръгнала да нося високи обувки (имам все още няколко живи мозъчни клетки, за да се възпра от тази лудост). Не е важно колко е висок човекът до мен, а какво чувства, мисли...какво е... Все пак всички сме хора
    Предполагам, че някой сега ще изтърси какво бих направила, ако момчето до мен е с повече от 10 см по-ниско... защото едно е да говориш, а съвсем друго е да положиш всичко казано до тук на изпит в живота отвъд преградата на прозореца, нали? Истината е, че не знам. И все пак не бих бързала да съдя. Ако обръщах такова внимание на външността, нямаше да открия някои от най-приятните и готини хора, които познавам.
    По въпроса за анаболите и стимулантите... каквото и да правите не се подлъгвайте по тях. Те са нещо пеходно и са вредни. Днес може да натрупаш нещо чрез тях, но за да го поддържаш, ще трябва да продължиш да ги вземаш, т.е. да продължиш да се тровиш...
    Пробвайте със спорт, разчитайте на гените си, разчитайте на възрастта си и на времето... Ако имате проблем с токчетата... ако са свои, ги разкарайте - не си трошете и измъчвайте краката. Вярно е, че кракът изглежда страхотно в тях, но казват, че най-добрата обувка е с токче около 3 см. Пазете краката си. Уважавайте себе си.
    Ако въпросните обувки са на приятелка... кофти.. когато човек си науми нещо, трудно може да му го избиеш от главата, но преди малко срещнах думата 15 см токче + платформа Евала брате... Някой е прекалил брутаааално. Това само издава комплекси. Още повече, че такава обувка не може да седи по никакъв начин добре на крак, защото изглежда груба. Посъветвайте я или изпросете някой друг да поговори с нея, да я вразуми...някак
    Самота обгръща върхове, покрити в сняг
    и слънцето не може да пречупи студения им мрак,
    но вяра пак остава и изхвърля студа от нашите сърца.
    Едничка, кратка радост и после пак така...
    Но докога?!

Иван
    Guest
    Ами добре но все пак не разбрах как да порасна(осев че зависело от гените).Това момиче го харесвам от 3 год и тя ми каза че стамо да стана по-висок от нея и ще станем гаджета!!!!ПЛС ХЕЛП!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си