Аз имам същия проблем. на 17 години съм и съм висок 158см. Не си спомням точно, но няколко дена преди 16-ия ми рожден ден ходих на военна комисия и след всичко останових, че съм 144см. От тогава изминаха точно 1 година, 4 месеца и 13 дена. И преди 2 седмици като се измерих установих, че за година и 4 месеца съм дръпнал със 14см. Като разбрах за това така се изкефих, че чак не помня какво направих тогава. Твърдо се надявам, че това лято ще дръпна със още няколко сантиметра. След 2 седмици завършвам 10-и клас и почвам редовно да тренирам плуване. Таман сега отвориха плувния басейн във даскало(най-модерния във целия град). Иначе до момчето, който е пуснал темата ще му кажа само едно: Щом приятелката ти е казала това за токчетата, представи си що за човек е." Аз на твое място бих и казал: Избирай или аз или токчетата. Но ако питаш мен щом тя е готина, със готино тяло и малко дупе да не ти пука. Не се комплексирай.
П.С Почвай да спортуваш плуване, баскетбол и волейбол. Също така яж моркови, ябълки и други плодове и зеленчуци.
Успех със разтежа!