- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшно съм влюбена помогнете ми моля ви се
значи ето как започна моята история:
тази година в нашето даскало имаше едно ново момче.в първия момент само се закачхме и това беше всичко но после разбрах че го обичам.най добрата ми приятелка го познаваше отдавна и го попита кого харесва (аз не съм я молила) и той казал че харесва мен.после около 2 седмици си писахме любовни смс-и и след това станахме гаджета.незнам дали беше за това че е нов и всички му обръщат много внимание но него много го беше срам.само си пишехме бележки и това е.аз му казах че така до никъде няма да стигнем но той не ме послуша.на мен ми писна и го зарязах,но продължавах да харесвам.после той каза че харесва една моя много добра приятелка.незнам дали я харесваше или не но както и да е оправихме ги и аз тъкмо бях свикнала с мисълта че той ще е с нея и той ми каза че не е спирал да ме харесва а за приятелката ми е било шега.и така станахме за втори път.но втория път се повтори същата история-него го беше срам.после едно момче на което имах много доверие ми каза че той още харесва приятелката ми и аз му повярвах.попитах го дали е истина и той потвърди.скъсахме за втори път,но след всяка раздяла аз го обичах все по силно.след около месец той започна пак да ми се моли и да казва че обича само мен и че не може да живее без мен и т.н .станахме за трети път вече не го беше срам и всичко си беше нормално но приятелят заради когото скъсахме втория път ми призна че ме харесва но аз естествено го одрязах и той започна да плете интриги между мен и момчето което харесвам-с две думи опитваше се да ни раздели.на няколко пъти щяхме да скъсаме но не стана.преди 2 седмици за ваканцията той отиде там където преди е живял.като се върна ми каза,че не ме обича вече,че ме мрази,че ме мисли за курва и че си е намерил ново гадже и скъсахме.но аз все още го обичам.най добрият му приятел още ме базика с него но незнам защо след като знае че той вече не ме харесва а всички казват че си личи че още е луд по мен.сега кото се замисля той и предните пъти като късахме казваше че ме мрази но после пееше друга песен.незнам какво да мисля.моля ви давайте съвени много съм объркана и не знам какво да правя...
Zdravei prochetoh istoriqta ti i eto kakvo mislq po vuprosa:spored men toi nikoga ne te e obichal a e imalo samo privlichane,trupka.Samiq fakt che si mu proshtavala tolkova puti pokazva kolko go obicha6,no spored men toi samo te e izpolzval za6toto e znael che vinagi ima shans s teb.Sus sigurnost ne go zaslujava6 i trqbva da go prejivee6,6te si namerish nqkoi koito naistina zaslujava 4uvstvata ti!Zatova gledai smelo napred i ne se predavai!
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
mene ne me e sram![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Абе в какви филми ме вкарваш бе момиче. Според мен той никога не те е обичал толкова че да те постави над приятелите си и точно за това не ти е повярвал.
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
Ае какви са тея глупости "него го бе666е срам" и т.н. ?!?! На колко си години... на 12?! Не ти ли става ясно, 4е си играе с теб?!![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Задай си въпроса: Дали те е обичал ? Една любов трябва да се показва,а не само да се говори.... А при него се е получило точно обратното... казвал е че те обича, а всъщото време те е гаврил,Не е трябвало да му се връзваш на акъла за 2 път... Може да се каже,че до някаде и ти си виновна.... Замисли се !!!
Казал ти е , че си курва![]()
![]()
По добре го остави ... ааааа ма ха курва щи вика
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Извинявай, че го казвам, ма много си наивно, дете мое. Как може да вярваш на такъв човек? Срам го е било ... кой знае коя е оправял, докато сте били разделени ... Айде, сиктир му дай и да ходи да се оправя, както си знае. Остави го!!!
благодаря ви много за съветите.за жалост знам че сте прави а и аз мисля по същия начин . ще се опитам да го превъзмогня някак си .![]()
Ами тва е цената, която тряя да платиш. Малко е висока, но пък не е чак толкова, че да не можеш да я платиш. Айде GoodLuck!Първоначално написано от melina_baby
Това мяза на сапунен сериал![]()
Моят съвет е просто да го забравиш.
хъхъ..
егатиии и сапунката...той изобщо не те оби4а какво е тва днес те оби4ам,ама утре не и толкова пъти му се връзваш е що за простотия!