- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nz kakvo da praq
zdr,iskam da mi pomognete za edin problem.s edno mom4e se haresvame ot 1 mesec i toi mi kaza dnes 4e utre trqbva da napravq ne6to i da se razbere 6te hodim ili ne.kaza mi 4e vsi4ko mi e razre6eno.do sq s nego ne sme pravili ni6to.kajete mi molq vi ko da napraq.ako utre ne stane ni6to krai....... a az go haresvam mn..
Защо се обръщате към представители на женския пол с "БРАТЛЕ"??
федерка ?Първоначално написано от r_a_l_i_4_k_a {}
![]()
Целуни го направо и се хванете.Тъпо е да знаете,че се харесвате и нищо не ви пречи и да не го направите.Не мислиш ли?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Хващаш го и без да му казваш нито дума го целуваш независимо къде сте !Да не ти пука от никой и от нищо само двамата сте важни в този момент! Успех!И се надявам и аз да съм там :P ! хах ... имам и още едно предложение : отиваш при него и пред целия клас го целуваш майната им на всички наи - много ти знаеш на кой!!!
emi nali uj i toi te haresva .. za6to ti postavq usloviq??? kak taka ako ne utre - nikoga ???![]()
Абе ходете си бе, харесвате се, лошо няма. Гуш,и накрая
, и вечерта
Малко с иконки ама дано ме разбереш!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
лепваш му една целуфка и си готова![]()