- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как викате на гаджето??
мило,слънце, цуцка // и др.
или им викате по име но умалително ?
дори така да е драснете по нещо
може да ми бъде от полза
аз май съм стеснителен и на момичетата които харесвам/на които съм
хвърлил по едно око/ не мога да им викам на име
Тез дето си им хфърлил око може да им викаш сладурано, сладка..
Аз казвам на приятеля си или на галено име,или мило![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Nai 4esto mu vikam milo i mili4ko.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами мило или миличко, а той ми вика сладко, слънце, мило, коте..каквото дойде![]()
ku4ko...![]()
![]()
wtf
Бебчо!
Мило,пиле,сладур,миличко,за йче,по име,коте,бебе, косматаедин фр така се бъзикаше с гаджето си ..разби ме
![]()
имаше такава тема,ама не мога да я намеря ...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
po imeslance ili pile miloooo go nenavijdam super tapo mi zvu4i
![]()
'Receb' vikam na vsichki momicheta....i posle MAMKA MU RECEB stava hahaha...nikoga ne sam hvanal dori momiche za rakata i che da i kazvam slance i t.n. hahahaha
Idiot![]()
по име {Данаил} , приятелите му викат Дъна и аз понякога, мило, бебе и това е май, не се сещам за друго.....![]()
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
Рядко им викам
Инъче се обръщам...при всяка различно
основно на мило и на галено име. а той на мен освен мило ми казва още и сладур и принцесо![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Am az si misleh,4e 6e mi e mn trudno da proiznesa ne6to takova na jivo ili po tela dori..![]()
![]()
ama bilo super
taa..az milo vikam nai-4esto na moq fr...ina4e izpolzvam i sqkfi dr kato beb4e,sladur4e,mili4ko,kote i t.n.
![]()
Shmatko.. Zadrystenqk.. Gomnar.. Ligaveshko... A pyk toi na mene Shmatko.. Debelano.. Debelcho.. Vyshko...
Аз им викам кифли
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
по име, скъпи, мили, слънце или сладък. Общо взето без обръщения караме де.
котка
както си се казва! не виждам смисъл от такива лигави имена като "цуцинка", "захарче" и тям подобни...въпреки, че на някои им харесват....на мен ми звучат лигаво...