- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как викате на гаджето??
tova s milo,e adski iztarkano be hora!az na moito"milo"mu vikam gadelichko,za6toto postoqnno me gadeli4ka,vikame si nqkvi nestandartni raboti,ne6to svarzano sas jest ili slu4ka!e ako milo te kefi,don't care!!!
az mu vikam milo,bebe,sladki64e...i taka
LuboFF moq.....xixi...![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Викам му по име, не мога да понасям разни лигави обръщения.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ем по принцип му викам мило,лигльо или по име,а той на мен ми вика коте,по име или бебо (тва бебо чесно казано мн ме дразни![]()
)
oще не съм по4нал да и крещя
ми никак не му викам щтото нямам гадже ... ако имах щях да му викам сладичко/baby или на галено по име![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
milo/mili4ko/slan4ice
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
po ime e nai dobre...mn ligavi sa drugite ama i milo stava
Аз му викам Бебе, а той понеже е доста по-голям от мен, се дразни малко ама...свиква човека![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ми аз си му викам по име-на галено,щото тея от рода на мило,слънце,пиле,коте и тем подобни ми звучат малко банално,иначе се случва и по някой път да му кажа миличко или нещо друго.Пък и без туй името му си ми е адски сладичко![]()
Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!