.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

JoinT кефи ли ви ???

е така притеснява ли ви 4е прафкате и другите гледат ли ви тъпо понеже те даже нз за кфо иде ре4 и колко 4есто пафкате

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    почти всичките ми приятели знаят за какво иде реч и никога не се чувствам некомфортно.
    Колко често.. зависи... имало е периоди всеки ден по много..имало е на месец веднъж..но в момента не пуша.. първата ми трева ще бъде чак от новата ми реколта..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Пред приятели не се притеснявам, защото те знаят, но роднините ми нямат представа освен брат ми...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да ...всичките ми приятели знаят , някой са негативно натроени и ме гледат достаааааа странно когато съм напушена или пуша ,а и не ми се занимава да им обяснявам че не би трябвало да са негативно настроени ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    OUT OF SPACE
    AZ NQMAM TAKIVA PROBLEMI 6TOTO VSI4KITE MI PRIQTELI NAI MALKOTO PU6AT TREVA AZ SAM NARKOMANKA OT DOSTA VREME I 'NORMALNI' PRIQTELI NQMAM TAKA 4E PO SKORO ME GLEDAT STRANNO AKO NE SAM DRUSALA 6TOTO TOGAVA VE4E MI LI4I I STAVA LO6O........MNOO LO6O

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: JoinT кефи ли ви ???

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    е така притеснява ли ви 4е прафкате и другите гледат ли ви тъпо понеже те даже нз за кфо иде ре4 и колко 4есто пафкате
    А теб кефи ли те?

Супер фен
    хахахха сичките ми френдс пушат трева.. с хора, моито не шпушат общувам мн рядко и само по наложителни причини.. така че никлои не ме глреда странно хахахахах амо единствено хората по улиците хахахаха ама аз на тях им се смея в лицето така че не ме бърка особено ако сме поече напушени и се смеем дружно щото сам малко кофти се пак хахахахха луд стаат аххаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

/wan`a`doo/
    Guest
    Emi nai-4esto mi se slu4va teq ot moq klas da me gledat stranno kato se hilq adski mnogo, ama te ne sa mnogo v 4as i ne mi dreme osobeno. Ponqkoga mi stava tupo kato vijdam kak vsi4ki sa se susredoto4ili v materiala, a az primerno si risuvam nekvi debil6tini i slu6am muzika, ama tva e- takuv izbor sum napravila i ne mi pre4at Ina4e priqtelite mi... emi nie pu6im zaedno vse pak- nqma kak da me gledat stranno ili tupo A po ulicite- ami az se hilq i sum 6tastliva, a ako nqkoi si pomisli 4e sum luda, za6toto sum 6tastliva- what the fuck

Хаха, 'кефи' ме. Много мразя тази дума.

Иначе преди пафках всеки ден и то по бая, но сега съм спрял и нямам намерение изобщо да го правя следващата година и половина. Като вляза в университета съм си обещал да се размажа
    Хубавото е, че и цигарите заминаха, успоредно с това. Че взех доста да кашлям напоследък.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    А теб кефи ли те?
    Даааа естествено 4е ме кефи хипер яко е но е така понякога не6то кат се опитам да съм сериозна и си мисля 4е целия свят седи и ме гледа и сяка6 разбира 4е сум се напафкала и ми стаа некфо тъпо и след малко аиде пак по4вам да се смея хах

Guest
    еми с моите приятели пафкаме редовно и ни е много забавно и не ни пука как изглежда отстрани важното е да ни е кеф

mi do sega nikoi ne me e gledal stranno... ne znam de, moje i da sa ama da ne sam gi zabelqzala horata... ina4e horata okolo mene si me gledat kakto kogato ne pu6a.... puk kato se nau6ime s gajeto mi i dvamata se gledame stranno...ta mai samo toi me gleda stranno.......... (ne moga da pi6a mnogo smisleno dnes)
    I Give Colours

seFteto
    Guest
    hah mi da kefi me xax hiper veselo i zabavno e kat se napu6im si4kite goveda i taka a dali ni gledat stranno mi nz to nie umirame ot hilej taka 4e nz xaxa

Не ме притеснява, не ме интересува и различно
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    Mi ne mi puka kak me gledat horata,kefi me pofq i pusha....1-2 sedmichno

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    Emi nai-4esto mi se slu4va teq ot moq klas da me gledat stranno kato se hilq adski mnogo, ama te ne sa mnogo v 4as i ne mi dreme osobeno. Ponqkoga mi stava tupo kato vijdam kak vsi4ki sa se susredoto4ili v materiala, a az primerno si risuvam nekvi debil6tini i slu6am muzika, ama tva e- takuv izbor sum napravila i ne mi pre4at Ina4e priqtelite mi... emi nie pu6im zaedno vse pak- nqma kak da me gledat stranno ili tupo A po ulicite- ami az se hilq i sum 6tastliva, a ako nqkoi si pomisli 4e sum luda, za6toto sum 6tastliva- what the fuck
    ABSOLUTELY RIGHT...NA MEN MI E TO4NO TAKOVA POLOJENIETO VSEKI DEN MNOO ZLE I NE MI PUKA ZA NI6TO I NIKOI KAKTO ISKAT DA ME GLEDAT AZ SAM SI NAPRAVILA IZBORA I MI E SUPER QKO

кефи ме,но не прекалявам, пък и пафкам само когато съм в къщи или на купонче иначе навън

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Не ме кефи ще ви питам след време какво ще подхванете малки наркоманчета като станете на 20.. за какво ще мислите как да си добавите тревица всички тинейджъри са се запалили по тая трева!
    Пафкайте си ама след време ще съжалвате защото едва ли някои от вас (тревоманите)мисли за нещо друго освен от кой дилър си земе и с кой да се напуши!Спрете го тоя боклук и си мислете за бъдещето!Е можеш и да земеш само за релакс а ако ис се зарибил е кофти!

Супер фен Аватара на Sarabi

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    А теб кефи ли те?
    Даааа естествено 4е ме кефи хипер яко е но е така понякога не6то кат се опитам да съм сериозна и си мисля 4е целия свят седи и ме гледа и сяка6 разбира 4е сум се напафкала и ми стаа некфо тъпо и след малко аиде пак по4вам да се смея хах

Ех Пами, Пами Параноята те гони.
    Като се напуша не ми пука за нищо. И да ме зяпат и да не ме зяпат хората- аз съм щастлива. Извод не се опитвай да бъдеш сериозна. Ако толкова се спичаш ходи по градинките, там също стават много весели неща .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Не ме кефи ще ви питам след време какво ще подхванете малки наркоманчета като станете на 20.. за какво ще мислите как да си добавите тревица всички тинейджъри са се запалили по тая трева!
    Пафкайте си ама след време ще съжалвате защото едва ли някои от вас (тревоманите)мисли за нещо друго освен от кой дилър си земе и с кой да се напуши!Спрете го тоя боклук и си мислете за бъдещето!Е можеш и да земеш само за релакс а ако ис се зарибил е кофти!

emi kvo da ti kaja... ni6to novo ne sam podhvanala, drusam se s kvoto inagi sam se drusala... treva pu6a 6 7 8 godini, ne znam i az to4no... taka 4e trai kat ne znae6 dete
    I Give Colours

xaxa trefa ... pusha rqdko ama kato pusha pusha mn ... priqtelite mi ne mislqt koi znai kakvo zagirjvat s za mene ama znaqt che i mi e nujno da se otveq malko ot problemite si shtoto nqma s kakvo dr da si pomogna ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    На мене не ми е хич гузно,че си пафкам...И понеже кат пуша околните винаги и те са изтрещели и ми се усмихват!
    В сми,че не съм пушила пред някой,който да ме гледа странно!
    Афе пушенето бива!

Lauta Hools
    Guest
    of as nesum pushil ganja ot super mnogo vreme...problema e 4e ve4e neme fa6ta seeno pu6a cigara malko me zamaiva i ni6to drugo...ve4e sum na gabi moje bi e ot tva

Lauta Hools
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas

Или нещо се ебаваш,или не знаеш дори какво говориш...
    ti ql li si nqkoga gabi we brato

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lauta Hools
    of as nesum pushil ganja ot super mnogo vreme...problema e 4e ve4e neme fa6ta seeno pu6a cigara malko me zamaiva i ni6to drugo...ve4e sum na gabi moje bi e ot tva
    После и гъбите нема да те ловнат и ще минеш на шприц ето за тов е лошо да пафкате трева!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си