.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от AciD
    Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Не ме кефи ще ви питам след време какво ще подхванете малки наркоманчета като станете на 20.. за какво ще мислите как да си добавите тревица всички тинейджъри са се запалили по тая трева!
    Пафкайте си ама след време ще съжалвате защото едва ли някои от вас (тревоманите)мисли за нещо друго освен от кой дилър си земе и с кой да се напуши!Спрете го тоя боклук и си мислете за бъдещето!Е можеш и да земеш само за релакс а ако ис се зарибил е кофти!

emi kvo da ti kaja... ni6to novo ne sam podhvanala, drusam se s kvoto inagi sam se drusala... treva pu6a 6 7 8 godini, ne znam i az to4no... taka 4e trai kat ne znae6 dete
    Това друсане ли е?Щом пафкаш от толко време си минала и на шприц.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Цитирай Първоначално написано от Lauta Hools
    of as nesum pushil ganja ot super mnogo vreme...problema e 4e ve4e neme fa6ta seeno pu6a cigara malko me zamaiva i ni6to drugo...ve4e sum na gabi moje bi e ot tva
    После и гъбите нема да те ловнат и ще минеш на шприц ето за тов е лошо да пафкате трева!
    tva 4e nema da me lovat i gabite i na kvoto i da minaam sled tva kvo ob6to ima s tva 4e ne e huu da sa pafka treva?! men sprq da me fa6ta ot kakto po4nah gabi tapanar mnogo razbirash sigorno i ot gabi ama kvo da ti govora...

kojto pishe protiv narkoticite e tapanar, kato ne ni obichate nedejte da ni zanimavate s vas nogo zleee

Гост и то нов
    Guest
    Мале, що луд народ има. Че то само като чете човек какви простотии ръсите и трябва да му стане ясно що НЕ ТРЯБВА да пуши. Бе вземете отидете на някой сайт -например на принтънския университет и вижте снимки от ядрено- магнитен резонанс на таквиз дроги като вас и като им видите дупките и тогава приказвайте. Ма то и това няма смисъл щото един перко по- нагоре го е казал, че не му пукало. Ми ходи се гръмни бе. Ама и това е мит- на всички дроги им се мре ама мамка му не умират. Зорлем 1 на 20 да фърли топа. Щото от това се не мре- то природата си знае работата и ги е оставила да се мъчат и то така да се мъчат щото най- накрая като дойде в съдебна медицина и като му отворим мозъка прилича на пиле- фрикасе. Ама проблема е че мъчат нас останалите щото се налага да ги търпим.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гост и то нов
    Мале, що луд народ има. Че то само като чете човек какви простотии ръсите и трябва да му стане ясно що НЕ ТРЯБВА да пуши. Бе вземете отидете на някой сайт -например на принтънския университет и вижте снимки от ядрено- магнитен резонанс на таквиз дроги като вас и като им видите дупките и тогава приказвайте. Ма то и това няма смисъл щото един перко по- нагоре го е казал, че не му пукало. Ми ходи се гръмни бе. Ама и това е мит- на всички дроги им се мре ама мамка му не умират. Зорлем 1 на 20 да фърли топа. Щото от това се не мре- то природата си знае работата и ги е оставила да се мъчат и то така да се мъчат щото най- накрая като дойде в съдебна медицина и като му отворим мозъка прилича на пиле- фрикасе. Ама проблема е че мъчат нас останалите щото се налага да ги търпим.
    em da ti kato si tolkova umen ne pu6i i se zanimavai s qdrena fizika e ni misli nas drogite det vika6 zemi se grumni, i moq mozak ne prili4a na pile frikase za razlika ot tvoq we tulup

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гост и то нов
    Мале, що луд народ има. Че то само като чете човек какви простотии ръсите и трябва да му стане ясно що НЕ ТРЯБВА да пуши. Бе вземете отидете на някой сайт -например на принтънския университет и вижте снимки от ядрено- магнитен резонанс на таквиз дроги като вас и като им видите дупките и тогава приказвайте. Ма то и това няма смисъл щото един перко по- нагоре го е казал, че не му пукало. Ми ходи се гръмни бе. Ама и това е мит- на всички дроги им се мре ама мамка му не умират. Зорлем 1 на 20 да фърли топа. Щото от това се не мре- то природата си знае работата и ги е оставила да се мъчат и то така да се мъчат щото най- накрая като дойде в съдебна медицина и като му отворим мозъка прилича на пиле- фрикасе. .
    Хахохихихи!!!! "дупки в мозъка" ти добре ли си бе, биология поне у4ил ли си, (4е от медицина , анатомия и физиология на 4овека, и особенно от биохимия на мозъка и бъкел не разбираш е ясно като бял ден)

лично аз се кефех до едно време ... след което разбрах ... че си навличм големи проблеми и спрях ... пушех почти всяка седмица но сега ми се случва на месец веднъж ... дори и по рядко ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Guest
    разкътаха ни фамилията ушевите =D> като им се чади и аха, аха, откъде да зимат...затва спрях едно време. ама тва време мина...
    петък-ден се чади по 7-8 пъти. през седмицата по веднъж-два пъти. сичко е на 60. най-се дразня като налазват някви, вече не толкова от куки тряя се пази човек, ми от налазвачи

abe nie vi turpim vas, nasqkade qko typi i samo gluposti letqt iz vuzduha, ama nea go razberesh shoto ne si malcinstvo a glupostta e naj razprostranena

Повече от фен
    мии ,пуша , щото ми харесва усещането, забавлявам се и ми е яко, не пуша-пак ми е яко...пуша през ден, два,понякога вс ден...няа значение.Приятелите ми не ме гледат странно щото мнозинството пафкат, а тези, които ми пискаха на главата,поучаваха ме и тн. скоро забравиха и ме бяха закопали вече, сега май не ги интересува...не знам всъшност...забраих ги те почнаха да с еосъзнават ма късничко .
    offtopic:
    Wisskas ти от Перник ли си сори ако нешу нахалствам, ама да пушнеме някой път заедно

Голям фен Аватара на pathetic
    Перник е гей.

Същото е и с вас.

..

пафкам ха ха ха.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Повече от фен
    мм тъпо- да... ма ми се налага да го посещавам по неприятни причини pathetic- nice...отива ти =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си