- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- JoinT кефи ли ви ???
tva 4e nema da me lovat i gabite i na kvoto i da minaam sled tva kvo ob6to ima s tva 4e ne e huu da sa pafka treva?! men sprq da me fa6ta ot kakto po4nah gabi tapanar mnogo razbirash sigorno i ot gabi ama kvo da ti govora...Първоначално написано от PaRkInSoN
kojto pishe protiv narkoticite e tapanar, kato ne ni obichate nedejte da ni zanimavate s vas nogo zleee
Мале, що луд народ има. Че то само като чете човек какви простотии ръсите и трябва да му стане ясно що НЕ ТРЯБВА да пуши. Бе вземете отидете на някой сайт -например на принтънския университет и вижте снимки от ядрено- магнитен резонанс на таквиз дроги като вас и като им видите дупките и тогава приказвайте. Ма то и това няма смисъл щото един перко по- нагоре го е казал, че не му пукало. Ми ходи се гръмни бе. Ама и това е мит- на всички дроги им се мре ама мамка му не умират. Зорлем 1 на 20 да фърли топа. Щото от това се не мре- то природата си знае работата и ги е оставила да се мъчат и то така да се мъчат щото най- накрая като дойде в съдебна медицина и като му отворим мозъка прилича на пиле- фрикасе. Ама проблема е че мъчат нас останалите щото се налага да ги търпим.
em da ti kato si tolkova umen ne pu6i i se zanimavai s qdrena fizika e ni misli nas drogite det vika6 zemi se grumni, i moq mozak ne prili4a na pile frikase za razlika ot tvoq we tulupПървоначално написано от Гост и то нов
![]()
Хахохихихи!!!! "дупки в мозъка" ти добре ли си бе, биология поне у4ил ли си, (4е от медицина , анатомия и физиология на 4овека, и особенно от биохимия на мозъка и бъкел не разбираш е ясно като бял ден)Първоначално написано от Гост и то нов
лично аз се кефех до едно време ... след което разбрах ... че си навличм големи проблеми и спрях ... пушех почти всяка седмица но сега ми се случва на месец веднъж ... дори и по рядко ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
разкътаха ни фамилията ушевите =D> като им се чади и аха, аха, откъде да зимат...затва спрях едно време. ама тва време мина...![]()
петък-ден се чади по 7-8 пъти. през седмицата по веднъж-два пъти. сичко е на 60. най-се дразня като налазват някви, вече не толкова от куки тряя се пази човек, ми от налазвачи![]()
abe nie vi turpim vas, nasqkade qko typi i samo gluposti letqt iz vuzduha, ama nea go razberesh shoto ne si malcinstvo a glupostta e naj razprostranena
мии ,пуша , щото ми харесва усещането, забавлявам се и ми е яко, не пуша-пак ми е яко...пуша през ден, два,понякога вс ден...няа значение.Приятелите ми не ме гледат странно щото мнозинството пафкат, а тези, които ми пискаха на главата,поучаваха ме и тн. скоро забравиха и ме бяха закопали вече, сега май не ги интересува...не знам всъшност...забраих гите почнаха да с еосъзнават ма късничко .
offtopic:
Wisskas ти от Перник ли сисори ако нешу нахалствам, ама да пушнеме някой път заедно
![]()
Перник е гей.
Същото е и с вас.
..
пафкам ха ха ха.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
мм тъпо- да... ма ми се налага да го посещавам по неприятни причиниpathetic- nice...отива ти =D>