- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tineijarskata lubov
Hora, dneska se zamislih nad edin vapros - Vazmojno li e lubovta , rodena v tiq godini , da zavar6i s ne6to seriozno ??? moje glupavo da zvu4i , no......cql den tva mi e v glavata.Pove4eto hora smqtat 4e istinskata lubov 6te doide kato stanem po golqmi , .....no dali ima izklu4eniq , dali ima nqkoi koito q e nameril ot rano ? Poznavate li nqkoi takiva izklu4eniq,koito sa zaedno ot gimnaziq , da re4em i ve4e sa edno semeistvo na zrqla vazrast????I kakvo mislite po vaprosa???
Ако в тази възраст намериш точния човек е възможно, вероятността да го откиреш е минимална
i za6to , da e minimalna , ne e li se taq dali 6te e sega , sled 20 ili 30godini?
Хмммне мисля, 4е може да се намери "истинската любов" на тази възраст, но пък никога не се знае
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
С годините хората навлизат в по зряла възраст, а повечето тийнейджъри търсят тръпката, моментото увлечение, бройките и т.н.Докато зрелият човек(може да е след 20-30 години да) търси сериозна връзка...
Да,напълно е възможно и доста връзки са доказателство.Като са намерили човека,с който си пасват във всяко едно отношение по-рано продължават връзката си.
Възможно е![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Mi , ne si4ki se uvli4at po broika , sex i tem podobni , ima i takiva koito ne sa zaedno zaradi tva ...... Vinagi ima izklu4eniq![]()
Затова не казах, че е невъзможноПървоначално написано от Анонимко
Аз пък не съм съгласна ,че не може..
Познавам родители на познати и приятели,
които от 1-2 клас до завършване са учили заедно и
след време са се оженили/омъжили...
Така,че може и една любов да се зароди от 14-15-16 години..
Макар,че в днешно време никой не мисли за
женитба на 20-21-22-23 годишна възраст![]()
Различно е от 80-тте....
съгласна съм с honda^
Let The BEAT Control Your Body
e , da de 19,20......rano e , no spored men ako naistina se obi4at ( a ne izmislenite vrazki ), moje da badat zaedno i ve4e kato porasnali. Moje da se zapazi takava lubov![]()
проблема в тая възраст е че хората се променят и променят вкусовете си много бързо
днеска си падаш по някой ,утре-не
докато после човек пак се променя ама много по бавно
и те имат възможността да свикват постепенно
един с друг...
но това не пречи да срещнеш някой с който да си пасвате и в ранна
възраст
=D> , dam tova deto kaza mi haresva
Познавам такива хора...братовчедка ми
Мислех че и със сестра ми ще стане така, но след 3 години скъсаха...
Bravo na Bratov4edka ti![]()
именноПървоначално написано от King of Kings
тоест дете на по 13-14-15 не може да срещне точния човек именно защото това е възраста на флирта, на забавленията и мимолетните връзки! мисленето на едно 15годишно дете е различно от това на 25годишен човек например!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Еми то винаги си има изключения от всяко правило-но като цяло мисля,че шансът да намериш бъдещият си съпруг/а в тинейджърска възраст е минимален.Не мисля че с толкова малко житейски опит,имаме изграден някакъв критерий,че да можем да кажем "Това е човека,за когото ще се омъжа."Може сега да мислим едно,но когато минат 3-4 години да си сменим мнението,а и не мисля,че трябва да си натоварваме живота с кой знае колко сериозни връзки още от 15-16 години:P
f@nt@zi@
Разбира се, че може.По две причини:
1. Тийнейджър си до 19. А това е една сериозна възраст, някои се женят тогава. Мисля , че на 19 си достатъчно голям и за нещо истинско
2. Любовта може да пламне, както в детската градина, така и в университете. За нея няма определена възраст.
Ами познавам 2 доказателства:
1. Едните са тръгнали, тя в 9кл,а той в 10кл. и миналата година им бях на сватба, когато бяха на 26 и 27
2. Другите незнам на колко са тръгнали.. мисля, че 10-11 клас и се ожениха около 24![]()
Можеш да откриеш любовта и на 2 годинкиНо друг е въпросът дали ще се усетиш и ще я задържиш.
awe neandertalci da ste 4uvali za "U4eni4eska liubov" ??????????
You are Misleading and or Homosexual
mi lelq mi ..... ot 8mi klas sa zaedno s lelin4o![]()
Не мисля, че не може да я откриеш.Може, но все пак трябва много неща да се правят за тази връзка, за да я опазят толкова дълго, компромиси и най-вече любовта да е силна и истинска.Не мисля, че като имаш връзка от 16-годишен примерно и тя продължава много дълго, се затормозяваш.Защо?Ако им е добре и на двамата, не им трябва разнообразие, никой друг...не мисля, че е нужно.