- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ADSKII AMA ADSKII TUJNAAAAAAA
hora ni6ty neiskam prosto iskam da spodelq za6toto mi adski tejko,zna4i s moq priqtel sme ot edna godina i pove4e zaedno i adski mn se obi4ame noo toi trqbva da zamine za amerika![]()
![]()
![]()
!!!
i po nikakuv na4in nemoje da se predotvrati tova !!!
prosto iskah da spodelq s nqkoi![]()
nemoga da go zabravq !! i neiskam no toi 6te otcustva adski mn vreme ot bulgariq![]()
![]()
Найстина е доста тъжно...Една дали някой ще може да ти помогне.Любвта е най-неизлечимата болест според мен,особено,когато знаеш,че е споделена,но това разтояниеееееее![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ЪъЪ..за колко време ще заминава?
Вечно?
Не нали.. е не се притеснявай,щом се налага..
Наистина е много кофти ,но това е положението и да плачеш
ще промениш ли нещо миличка?
Не се измъчвай и се надявай по скоро да мине
времето на негово отсъстеие![]()
Отрежи си ръката и той ще останя в БГ
ami ako tolkova go obi4a6 i ima6 vuzmojnost za6to ne trugne6 s nego
Да,така е.Чак и мен ме обнадежди за мойте проблеми...Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Защото са подобни,мерси за съвета от мен
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
dreme ti na pi4kata 6te si nameri6 drug mnogo skoro ostai da 6iba debelite amerikanski parantii![]()
Ако наистина много го обичаш го чакай или пък когато ти се отдаде възможност отивай при него и не му мисли.
oleee milata...![]()
Как е? Драсни ми един ПМ, защото той като се върне едва ли ще има нещоПървоначално написано от Sladka_Zagadka
![]()
![]()
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Това е само добра възможност да провериш дали любовта ви е истинска и би устояла на времето и разстоянието. Знам, че ми е лесно да говоря, защото не се случва на мен, но...кураж. Или ще си намериш друг, по достоен ипо-добър от него, или...ще чакаш и ще вярваш в любовта ви.
e golqma rabota.na brigada li 6te hodi?az 6te hodq na brigada tam za 5 meseca i sy6to nqma d ase vijdma s priqtelq si,ama ima telefoni,internet. vremeto ne e 4ak tolkova mnogo.pyk i ako se zanimava6 s ne6to prez tova vreme 6te mine po-byrzo.ako iska6 mi kaji kaa se kazva priqtelq ti,6te go naglejdam zaradi teb![]()
mm polojenieto e gadno,no nali vse pak 6te se vurne , taka 4e ne se ot4aivai![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
За колко време заминава там?Добре ще е, ако е за кратко.
Да, за колко време ще отсъства? Да не би да е на бригада за 3 месеца? Или 6? Да не е по-шибано и да ходи да учи там? 4 години, 5 години?
Както казва Аз съм българче за любовта граници няма... нямааааа ама ако е истинска и чиста, безценна любов, човек, с който мислиш да прекараш мно мно време от своя живот. Иначе другото се преодолява с времето. Не се забравя, но се преодолява.
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН !!!
Подкрепям поговорката "Далеч от очите - далеч от сърцето."
Смятам, че е вярна, за това едва ли вечно ще страдаш заради него.. първо ще свикнеш да не го виждаш, после ще се сещаш по-рядко и по-рядко за него и в края на краищата някой друг ще грабне вниманието ти, повярвай ми![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.