Az u4a v s1seden grad i p1tuvam vseki den.Ot nova godina si pi6a po skype-a s edno mom4e-vsi4ki s1u4enitzi i priqteli go poznavat-dori moga da kaja 4e toi e poznata li4nost v grada,za6totoe mn kontakten i s mn xubav xarakter.Ot kompaniqta na edno moe biv6e gadje e (v tazi kompaniq e i edin moi s1u4enik i mn dob1r pr)t.e. kompaniqta mu mi e dobre poznata.Vijda li sme se 4-5 p1ti,i sme bili zaedno vseki p1t,za6toto s nego mn se sblijixme po skype-a.Toi oba4e e mn xaresvan i se slavi s kratkotraini vr1zki i vs znaqt kolko e neseriozen toi i s kolko momi4eta e bil(ne govorq za sex).Toi taka umee da v1rti momi4etata,4e za edna ve4er smenq nqkolko.Mn e xubav i az mn se priv1rzax kam nego-da ne kaja,4e sam vliubena.Toi me kara da se usmixvam i me razveselqva i 4esto osmislq tzeli1 mi den.Kato vseki 4ovek posl1gva,no zabelqzax interes naposledak i s mn usiliq i razni nametzi i dori priznaniq ot moq strana,kato mn otkrit 4ovek mi kaza 4e mn me xaresva,4e mn go kefq,no ne iska seriozna vr1zka za6toto taka bil re6il....Ina4e e mn mn mil-pra6tame si tekstove na pesni,obesnqvame si kak 6te se gu6nem kato se vidim abe vse xubavi raboti.Dori dnes (toi ima RD) izleze po rano ot tqx predi da po4ne u-6te i bqxme na kafe i samo se gu6kaxme i tzeluvaxme i .....be6e mn xubavo a az se 4uvstvax mn 6tastliva-na sedmoto nebe...No v1prosa koito me m14i e dali da b1da po t1rpeliva s nego,no v s16toto vreme da parq distantziq i taka iteresa mu za da se re6i toi nakraq na seriozna st1pka ili prosto da ne o4akvam po seriozno ot nego???