Здравейте по принцип повече отговарям на Вашите теми ,но дойде време да пусна и една моя ,защото се чувствам доста гадно.
Значи моята най-добра приятелка преди време ходише с едно момче ,с което скъсаха ,но въпреки всичко с него сме си най-добри приятели /пък и те още се харесват/ и с това момче сме много често.Последния месец ,когато излизаме с него той взима със себе си братовчед си и последните 2 пъти ,когато излизахме заедно аз опознах братовчед му и макар че първите пъти никво впечатление не ми беше направил на външен вид ,но когато опознах толкова много се забавлявах с него и открих ,че страшно много ми допадна като характер.Т.е. осъзнах ,че го харесвам ,но той учи в друг град и много рядко се виждаме - само през уикенда.Преди няколко дни му писах по скайп някакви работи за целувки и му викам ,че ще си я взема тая целувка като се видим събота или неделя ,но не съм сигурна дали ще идва ,защото той няма комп. в другия град и няма как да потдържаме връзка.Много съм се влюбила и за това искам да Ви питам как да му покажа ,че го харесвам ,защото много се надявам нещо да се получи между нас.М/у другото единия път като бяхме на кафе и се хванахме за ръце...но незнам просто дали това е знак...
Кажете ми моля Ви как да му покажа какво чувствам?