- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otpred ili otzad
ем на мен общо взето ми е се тая... кадето иска там го давам
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
ot kakto priqtelkata mi zapo4na poradi stranni pre4ini da purdi kato kon sled kato i go nabiq otzad po4nah da predpo4itam samo otpred ia4e predi nqmah pretencii vajnoto be6e samo da e jesko i da e dupka
Ами ....приятелката ми не искаше анален, а аз съм спал само с нея, тъй че.....![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Първоначално написано от aniezina
Tochno taka.. , no se pak ne zabrawqite che ni momchetata sme egoisti w legloto !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Otpred e po golqmo udovolstvieto!!!!!!!!!
!!! =D> !!!Първоначално написано от ThePainIsReaL
Най ми е кеф да го бутам и отпреде и отзаде.А тва за горещия анус направо ма разби отвсякъде паднах под масата от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EMI NA MEN OTPRED MI E PO QKO!OT ZAD ADSKI MN ME BOLI!
vijte kakvo,na majletata im e po hubavo ot zad,za6toto mogat da sr praznqt bez golqm risk
ami otpred mn qsnyyyyy!!!!!![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Баааси що чак на 30 бреееПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От пред мнoо ясно. От зад и тя и аз не искам.
est
Oтзад е па супер яко (момче съм) много обичам да си го ръгам у топлото и анусчеи тя казва че и харесва...
![]()
обаче понякога и се разранява анусченцето и трябва да се праскаме отпред за малко
![]()
в устата, мацка, в устата..
69 ако трябва да уто4ня. танто за кукуриго![]()
явно не съм само аз чел тая статияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Edinpat se re6ih da dam nali analno oba4e ne izdarjah i se fkisnah i sprqhme daje ! Az obi4am li4no vaginalno i ne bih dala da me plio6tqt analno!
не съм правила анален секс но нямам и капка желание
иначе вагиналния мн си го харесвам![]()
И аз съм го чела товаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Напълно сэм съгласна macka123! =D>
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
По принцип за едно момче не е важно само изпразването, той и сам може да стигне до оргазъм, въпросът е как ще се стигне до него и колко силен ще е.Първоначално написано от mimata_8811.
На приятеля ми му харесва й отзад, обаче си предпочита отпред определено.
Анален не съм правила, но нещУ не ме кефи самата идея ;) Пък и като чета разни теми .. за разни "изпускания" ... не не ;)
Вагинален си ме кефи ;)