.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: sramni ustni

Guest

sramni ustni

zdraveite malko mi e kofti ot temata no mi s pritesneno za6to sam taka i zatova re6ih da vi popitamtova dali e normalno.Zna4i dnes hodihme na solarium s edna moq priqtelka i se sablqkahme goli4ki i tq mi vika za6to taka ti styr4i otdolu i az vikam koe i tq vika mi vij kak si pyk vij mene i na4iiiii......mejdu golemite mi sramni usni mi bqha 6tryknali na dolu i malkite (koito sa golemi) i az vikam mi nz tvoite kak sa apak neinite malki sramni usni bqha pokrite ot golemite i ne se vijdaha apak moite se vijdat i sa po dylgi i az sq se pritesnih za6to sam taka.Tova normalno li e ima li i drugi kato men.Pi6ete pls. 4e sam mnogo pritesnena

Нормално е. И срамните устни, както мъжките атрибути, могат да са в различни размери.

Голям фен
    на всяко момиче са различни мисля че няма повод за притеснение но ако усетиш нещо нередно можеш да попиташ генеколожката си

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    [/b]Че и моите големи не покриват малките и кво..ама са ми много якии и си ги харесвам и двата чифта хахах Да не ти пука- при всеки е различно, нормално е, спокойно
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Re: sramni ustni

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite malko mi e kofti ot temata no mi s pritesneno za6to sam taka i zatova re6ih da vi popitamtova dali e normalno.Zna4i dnes hodihme na solarium s edna moq priqtelka i se sablqkahme goli4ki i tq mi vika za6to taka ti styr4i otdolu i az vikam koe i tq vika mi vij kak si pyk vij mene i na4iiiii......mejdu golemite mi sramni usni mi bqha 6tryknali na dolu i malkite (koito sa golemi) i az vikam mi nz tvoite kak sa apak neinite malki sramni usni bqha pokrite ot golemite i ne se vijdaha apak moite se vijdat i sa po dylgi i az sq se pritesnih za6to sam taka.Tova normalno li e ima li i drugi kato men.Pi6ete pls. 4e sam mnogo pritesnena
    Няма нищо ненормално, ако се поразровиш малко из форума ще видиш много теми, в които се споменава че доста момичета са така (аз също).
    ПП: Тя пък бааааааааси нетактичната приятелка .. първо си е нещо нормално и щом го прави на въпрос толкова и стига акъла.. после как ще го каже точно така

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Абе , дете. Спокойно. Кво толкова е станало. И аз като бях малка много спек на тая тема.. ама кво толкова. Бахти .. супер много момичета сме така, на който не му изнася да не гледа, да не бара. Хахах.. че това си е нещо нормално. Ти къде си видяла две еднакви пишки .. Всъщност може да не си и виждала нито една. Ама айде споко. Това твоето не е проблем. И кажи на приятелката си да не гледа там... Къде погледът й клони натам..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    и мойте понякога стърчат ама кво да прая,нема да си махна децта от децката градина я
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

A tova moje da se dulji 4e ti si pravila sex ami tq ne?!moje i da e taka taka 4e spox nqma ni6to da ti stane!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    A tova moje da se dulji 4e ti si pravila sex ami tq ne?!moje i da e taka taka 4e spox nqma ni6to da ti stane!!!
    хахахаха ... направо ме заби в земята!Изобщо не е вярно това...
    Как пък го измисли, че трябва да щръкнат щото е правила секс ...поне като даваш мнение по въпроса нека да е вярно!
    Life sux but just keep smiling

Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Как пък го измисли, че трябва да щръкнат щото е правила секс ...поне като даваш мнение по въпроса нека да е вярно!
    ne sum kazala 4e e to4no ot sexa no ima i nqkoi takiva imam edna priqtelka takava!!!taka 4e znam!!!!

ne sum kazala 4e e to4no ot sexa no ima i nqkoi takiva imam edna priqtelka takava!!!taka 4e znam!!!!

О.о а ти на колко си? 13-14?...
    просто от секса неможе да стане...както казаха по-горе на всяко момиче са му различни
    Life sux but just keep smiling

О.о а ти на колко си? 13-14?...
    просто от секса неможе да стане...както казаха по-горе на всяко момиче са му различни
    moje imam takava fr ne di genekolog da kaje6 nali?!?! i sum na 18 i na mene ni6to nemoje da mi kaje6!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Съгласна съм!Пълна глупосто,не е въэможно да се дълже но това..!
    А аэ дои не виждам нищо странно...нормално е -формите и баэмерите на всички жени ни могат да бъдат еднакви Не се тревожи,няма эа какво
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Е все пак не може всички да сме еднакви,така че споко нормално е

темата е от 2007

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    и кво като е от 2007? ... мисля,че на много момичета с този проблем,ще помогне да разберат ,че не са единствените с такива срамни устни и да не се комплексират

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    мисля,че на много момичета с този проблем
    Това проблем ли е?

На момичетата, на които малките устни не се покриват от големите - Тва е нещо нормално. Повечето ми познати момичета са така. Не се оплакват от липса на секс, нито от някакви други проблеми.
    Другото, което е тва не се получава, защото едно момиче е правило секс (много секс). Тва си е ген. Огледайте се за катериците на майките си Моята е същата като на мама, само че по-млада

СПОкоо еее момчетата не ги интересува дали ти е голяма или малка, дали ти е виснала или не, важното за тях е да е ДУПКА ! Ако ще и геврек да е.
    Let the psycho plays with you...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff

мисла че е нормално поне при някой
    пак ли се напи ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара повтаряща се тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си