Към момичетата-ОбЕЗКОСМЯВАТЕ ЛИ СИ БЕДРАТА
estestveno![]()
mdaaa.daje si gi splitam na plit4iciПървоначално написано от Stefityyy
estestveno,4e si gi maxam
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
ми к мислиш ти![]()
![]()
няма любов
Хора ако обичате не се подигравайте с мене.Просто питам защото майка ми не е много съгласна да ги махам от бедрата.Тя явнао не може да ми влезе в положението зашото е доста по-леко укосмена от мен.Благодаря Ви за отговорите.![]()
Еми да махам си ги много ясно щото ...няма да ходя с идеално гладки крака от коляното на долу и с косъмчетата,които макар не са толкова много де,отгоре...махни си ги пък не слушай майка ти кво ти казва това си е твоето тяло
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
ами тя и мойта беше против ама кой я слуша \/
И моята майка не ми даваше , обаче аз ги махах.Но сега като се замисля по бедрата нямам много , смисъл там са по-късички и по-светлички,така че мисля повече да не ги махам.
Да,естествено.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Кoлкото и малко да имаш пак се усеща аз сщо имам но ги махам естественоПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
Дам,по-конкретно-с епилатор![]()
Mi,i moita maika ne mi dava6e,ama az si gi maham 6toto ne iskam da sam kato nekva gorila! Nqma da si pravq rasta na krakata!![]()
Obi4am kra4etata da sa mi gladi4ki!![]()
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
Аз все още нямам косми там и не го обескосмявам!!!!
Хах кви отговори имаше само"да,естествено,ти да не си луда..." Все пак при всеки е различно,някой имат черни и дълги космалаци по бедрата,други не! Аз напримерно ги махам малко над коляното,просто по-нагоре няма смисъл-само мъничките русички косъмчета ще станат по-груби
И айде стига с тия глупости "или нищо или всичко"-всеки според даденостите и предпочитанията си
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Да естествено
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
И аз съм така.Първоначално написано от Favoritkata