Zdraveite..............................

Zna4i iskam da vi iskam syvet otnosno moq problem...

Problemyt se systoi v tova 4e s edno momi4e si 4atime mnogo v skype, icq, mirc kydeto se hvaneme online tam i postepenno razgovorite stavaha po zadylbo4eni i po seriozni, dokato ne doide moment v koito mojeh da spodelq s neq vsi4ko imah i doverie i zapo4nah da q tretiram ne samo kato syo4eni4ka, no i kato mnogo dobra priqtelka, moje bi pove4e...

Ta vednyj v razgovora ni se stigna tolkova nadylboko 4e si priznahme nqkoi neshta za 4uvstvata pomejdu ni, no samo v 4at-a na jivo ne sym imal smelostta oshte da go naprawq!

Ta to4no tam e i problemyt mi V 4at-a vsi4ko moga da i kaja bez gram da se pritesnqwam 4e neshto she oklepam, dori sreshti si ugovarqme i nqkaksi e lesno, no kato trygna da i zvynq na gsm ili na domashniq i zapo4vat da mi treperqt nervite

Nqkaksi zabivam kato i 4uq glasa po telefona i me e strah da ne oklepam neshto ... Neznam prosto s kakvi dumi dori da zapo4na razgovora,,, dali shte prozvu4i dobre ili she izleze kato nqkakyv selqnin, pyk kamoli da q pokanq na sreshta ili dori da i priznaq 4uvstvata si, kakto se kazva lice v lice.. Strah me e da ne stane taka 4e ot 4akane tq da si pomisli 4e ne me interesuva i da q izgubq...

Daite nqkakvi syvet4eta, bili li ste v takova polojenie i kak ste se otyrvali ot tazi pregrada....

Daite vsqkakvi idei...

Blagodarq vi za vnimanieto koeto mi otdelihte
pozdravi,
sramejlivko