.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Поредния любовен проблем !

Харесвам едно момче,а и то си пада по мен.
    Споделихме си го,но решихме да изчакаме малко,защото и двамата искаме по-дълга връзка.

Проблемът е ,че докъто изчакваме аз си мисля че той може да загуби чувствата си или просто си го втълпявам,защото не искам да го изгубя.А и какво ще правим през това време , докъто чакаме????!??!?!

Аре помогнете .Нямам си понятие от такива работи

Мега фен
    Чакането означава, че връзка няма да има. Трябва да сте заедно сега точно защото искате сериозна връзка.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men nqma smisal ot tova chakane.. No inache pod "Chakane" razbiram.. vijdate se.. izlizate si.. ama ne ste gadjeta.. priateli ste... :P

Фен
    Град
    sofia
    dobre de za6to 4akate?...az tova ne razbrah...haresvate se...mi tragnete...kolkoto pove4e 4ekate tolkova pove4e vazmojnosta 4uvstvata da iztinat e po golqma i dori i da tragnete nqma da imate seriozna vrazka...taka 4e napravi ne6to za da ne go zagubi6...

Не разбирам защо е това чакане...няма смисъл...щом се харесвате..=тръгнете бе хора...колкото повече чакате...толкова възможността да тръгнете,да сте заедно и чувствата ви да са същите е доста по-малка...ако неискаш да чакаш , по-добре му го кажи....айде успех

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам каква е причината да иска да изчака.Това, че иска дълга връзка не зависи от чакането, все пак не е зле пак да поговорите.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Нямам си и на идея какъв е смисъла да чакате?! Взимайте се, защото това чакане може само да охлади чувствата ви!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    аз също не виждам каква е логиката в намерението ви да чакате и защо непременно искате сериозна връзка тези неща не стават с предварителни уговорки! тръгвате пък вече каквото покаже времето! никога не можете да кажете от самото начало "тази връзка ще бъде сериозна" или "тази няма да е" това е глупаво!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

tva s 4akaneto si e otsvirvane

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Чакането означава, че връзка няма да има. Трябва да сте заедно сега точно защото искате сериозна връзка.
    na sa6toto mnenie sam

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че може да започнете връзка скоро след познанството си не значи, че тя ще е несериозна. ние с моя започнахме като преди това се бяхме виждали 3-4 пъти максимум на живо. Уж за малко, уж да побваме, а вече 2 години и 7 месеца с намерение за съвместно бъдеще!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Е че за кво чакате ? Тръгвайте, че иначе чувствата ви ше си отминат!!!

Голям фен
    Не ми се вярва да си изгуби чувствата ей така при положение,че не сте имали никаква връзка,а се харесвате
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Re: Поредния любовен проблем !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Харесвам едно момче,а и то си пада по мен.
    Споделихме си го,но решихме да изчакаме малко,защото и двамата искаме по-дълга връзка.

Проблемът е ,че докъто изчакваме аз си мисля че той може да загуби чувствата си или просто си го втълпявам,защото не искам да го изгубя.А и какво ще правим през това време , докъто чакаме????!??!?!

Аре помогнете .Нямам си понятие от такива работи
    Ми от къде знаеш, че и той не си го мисли същото ... Че може да те загуби , че може да си харесаш друг, да истинеш към него и такива неща...

... докато чакате ... излизайте, забавлявайте се, ако пък не сте заедно , пишете си, не се оставяйте, давай му значета, че не мислиш да го оставяш и т.н. ... ей такива весели мелодий

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си