- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка???
преди малко във скайп приятеля ми изтърси едва върховна простотия! говорихме за сериозни връзки и на въпроса ми какво разбира той под това понятие ми изтърси, че било "da ima razbiratelstvo mejdy dvamata da se obi4at da nqma taini"![]()
![]()
изкарах си нервите!
та въпроса ми е: Какво вие разбирате под "сериозна връзка"?
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
emi ne znam kakvo tolkova stranno e kazal priqtelq ti...
Правилно е казал приятеля ти. Естествено има и куп неща като любов, привързаност, взаимна подкрепа и опора, съпричасност в радостите и грижите, познанство с неговото обкръжение и най-вече да те допусне до най-закътаните места на душата си!
хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца! истински серозните отношения предполагат да виждаш живота си изпълнен само с този човек, да имаш планове за вас двамата, които не са само мечти, но ти и се стремиж да осъществиш!!!
това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка!![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
хахахаха![]()
Аз под сериозна връзка разбирам не само да има разбирателство и да си споделяте всичко и да не си изневерявате,а й да бъде по-дълга самата връзка...Не за няколко месеца.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
В някой друг форум бях дала подобно на твоето определение. Беше нещо такова: Сериозната връзка подразбира планове на двамата за съвместно бъдеще, в нея любовта разбира се доминира, но тя е подсилена от други чувства. Отговорност, доверие, съчувствие, загриженост, съпричасност...
Да , и аз разбирам под сериозна връзка планове за бъдещето, брак, деца, къща, куми...
Ужас. Моят човек иска точно такава връзка. Да се женим.
Готова ли съм да се омъжа?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
"сериозна връзка" е ЕДНА много хубава думичка,
чието значение явно трябва да е написано като определение.
всеки си има собствени разбирания за сериозните връзки,
а аз не мога да разбера кво ги мислите тия връзки,все едно
сте 'фанали сборника по математика..
сега тоя грозен малоумник приятеля ти първо му
обясняваш кво е сериозна връзка в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДЪЛБОК
СМИСЪЛ НА ДУМАТА и след тва му казваш да си ходи хахаха..
лудница :Р
Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобнипросто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Сериозна връзка = сериозни чувства, а не поредния флирт.
Поне за мен е товаКато цяло съм съгласна, че тя до някъде предполага брак, деца, семейство, общи планове за бъдещето, но от друга страна това са само фактори, не са задължителни...
Красьо прекалено повърхностно е отговорил, но погледнато отстрани сериозната връзка се крепи именно върху чувства и доверие. Ако ги няма, няма как да се получат нещата. Ани, недей да го убиваш с камъни детето.![]()
![]()
Хубави со го е казало мом4ето.До 26-7 не искай да ти говори за апартаментчета,меден месец и т.н. ( неща които смяташ ти че са редни).Имаше 1 мн яко споменче : " Това че др е казал " Оби4ам те" по начин по който на теб не ти харесва или не разбираш,не значи че го е казал от цялото си сърце и душа" .
А относно онова за децата и тем подобни -..м..да ти кажа не познавам други хора освен мен самата и гаджето ми и още 1 двойка,които да говорим колко деца искаме,за техните имена живот и здраве един ден,за къщичка и т.н.![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
И ние говорим... но общо взето аз го обръщам на шега, а той се сърди, защото изглежда, че наистина иска да имамеПонякога е хубаво да обсъждаш какъв искаш да бъда живота ти след време... няма никакво значение, дали ще бъде прекаран с човека до теб, или с някой друг
![]()
Познаваш, познаваш, я не лъжи. Аз и моят приятел сме същите.Първоначално написано от Ice_Queen
Това, което е описал приятелят ти може да е сериозна връзка за тинейджърите.
След време обаче нещата се променят и стават още по-сериозни. И за една такава връзка съм напълно съгласна с това, което си написала ти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Упс...Първоначално написано от Aleandra
![]()
Даа..глупаво Сани![]()
Ето значи са 3!!!!
Ани и ... !![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
_[LiFe-StiLe]_F а ти с какъв Ъкъл си,ако смея да попитам?какво очакваш,понеже ти е дал 'спокойствие,любов и разбиране' и трябва да преминете на по-сериозен етап(все пак сте на 19 вече,или поне ти..
) и да вземете да се сгодите?що за тъпотия,всичко си идва постепенно.
и моя приятел ми говори за деца,само че ние скоро така или иначе ще заживеем заедно и според мен ПАК СЕ ФИЛМИРА прекалено много.аз за сватба не съм умряла,искам най-много един PACS да сключим(за незапознатите тва е като брачен договор,ама без сватба.описват се вещите,собсвеността и т.н. на всеки един преди так.нар. сватба и с този документ двойката - в много случаи геиове и лесбийки,но и хетеросексуални - официално се обявяват за couple пред света.PACS се нарича във Франция и е напълно безплатен и валиден пред държавата,и доколкото знам и в Холандия,Белгия и май в Германия го има същото..).Не може от сега да се обвързвате,да ти бленува за разните му там екстри на съвместния живот,и ако всичко рухне утре кво правим?по-добре се остави на естествения ход нанещата,не насилвай нищо,ще сбъркаш.
Ice_Queen, +1 миличка![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
serioznata vruska e navik...dotolkava da sviknesh s choveka do teb,che da si go predstavqsh kato chast ot svsqko tvoe deistvie.
Принципно да, под сериозна връзка се подразбира евентуално съвместно съжителство, деца, женитба.Но най-вече да мен сериозна връзка е именно тази, в която има много силни чувства(любов) и желание от двете страни за изграждане на дом и семейство.В една връзка, за да бъде тя сериозна трябва да има компромиси, разбирателство, да разбираш напълно, че трябва да я опазиш, за да може да просъществува.Да имаш доверие в този човек, да не си изневерявате, защото за мен във връзка, в която има изневери не е никаква връзка.
Приятелят ти може и да не е дал много точно определение за "сериозна връзка", но е споменал много важни неща, за да бъде тя такава и да остане такава.![]()
Po princip moq komentar syvpada s toq na koalka. kakvoto da kaja drugo shte e dopylnenie , a ne mi se filosofstva sq ;] cheti po-gore, tam e istinata![]()
Сериозна е връзка, в която и двамата имат сериозни намерения един към друг, при което не става въпрос за сватби.
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Не ми казвай,че искаш гаджето ти да ти каже,че иска да се ожените и да имате деца,общи планове,бъдеще,etc в СКАЙП и ти да се трогнеш?![]()
Да не говорим,че за един млад мъж е трудно да си помисли за брак и деца?Не мислиш ли,че все още обича и се радва на свободата си и на главата определено не му е "Как ще се казва детенцето ни ако е момиченце,о,или ако е момченце?"![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
По вашата логика, деца /казвам деца, защото 99% от хората тук не са пълнолетни, а говорите за брак и деца/, ако човек не иска да има деца, не може да има сериозна връзка.
Абе как човек ако не иска деца неможе да има сериозна връзка ?!?!?Има толкова много хора които имат сериозно връзки от години,някой дори и са женени и пак нямат децаПървоначално написано от `Death`Whore`
Неможеш да ми твърдиш,че хора които не искат деца не могат да имат сериозна връзка.Е да децата сплотяват но все пак сериозната връзка е от самите тях!