.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    По вашата логика, деца /казвам деца, защото 99% от хората тук не са пълнолетни, а говорите за брак и деца/, ако човек не иска да има деца, не може да има сериозна връзка.

Не знам дали си ми кака-май не,но само имам един въпрос: тези хора,които са заедно 1-2-3-4-5 години и накрая се разделят без брак,семейство,деца и т.н. нямали ли са сериозна връзка?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка
    Хахаха съгласна съм с тва мнение,също и с мнението на `Death`Whore`.. Точно така е-все едно ако не сме тръгнали да се женим и да имаме деца,не можем да ходим с някой сериозно,а не само заради единия флирт.
    f@nt@zi@

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Не знам дали си ми кака-май не,но само имам един въпрос: тези хора,които са заедно 1-2-3-4-5 години и накрая се разделят без брак,семейство,деца и т.н. нямали ли са сериозна връзка?
    Точно това казвам.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    В някой друг форум бях дала подобно на твоето определение. Беше нещо такова: Сериозната връзка подразбира планове на двамата за съвместно бъдеще, в нея любовта разбира се доминира, но тя е подсилена от други чувства. Отговорност, доверие, съчувствие, загриженост, съпричасност...
    e tva zna4i seriozna vruzka =D> =D> \/

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    Приятелят ти е съвършенно прав, а може би той на теб трябва да се нервира, защото явно не си много наясно със себе си... Сериозната връзка представлява умален план на живота ти като цяло...т.е. някаква рутина. Отношенията ви са ясни, страста вече не е толкова често срещано явление, но някак си всичко това не се забелязва толкова, защото доверието и уважението дават усещане за една сигурност и топлота, която нищо др не може да замести- точти като пристанище насред бурно море... Сериозната връзка с подходящият човек е нещо прекрасно... Стига да съумявате да внасяте нововъведения на време, за да не зарилича на затвор

Мега фен
    Който казва, че в сериозната връзка страстта е утихнала, греши много.

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    Ами ,връзката ми датира от много месеци и мога да ти кажа, че не е същото като в началото... Страстта при опознаване на партньора не може да се сравни с нищо... Повикът на непознатото...

Мега фен
    Е, аз пък съм имала връзка повече от година и страстта ми не беше угаснала. Не знам за другите, но аз не се отпускам лесно, макар да не изглежда така. И ми е доста по-хубаво, когато опозная човека и тялото му. Може и да съм сбъркана, но не търча по нови неща постоянно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
    сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца! истински серозните отношения предполагат да виждаш живота си изпълнен само с този човек, да имаш планове за вас двамата, които не са само мечти, но ти и се стремиж да осъществиш!!!
    това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка!
    по тая логика това, че съм с приятеля си 2 години и половина, но за сега не мислим да живеем заедно, да имаме деца и да се женим, значи че наата връзка е връзка. сериозна е връзката, когато и за двамата е нещо важно, без което не си представят живота. Приччините, поради които не можем да сме заедно на този етап са чисто финансови, а и двамата учим. но това съвсем не значи, че отношенията ни не са сериозни и истински.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    подкрепям `Death`Whore` в последното й мнение. Аз съм с приятеля си 2 години и половина и страстта ми е мнооого по-силна отколкото в началото. Изобщо не е утихнала и само като го видя съм възбудена. Същото важи и за него

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Точно това казвам.

И щом толкова време заедно не е сериозна връзка,то какво е?Флирт за 5 години например ли?

Мега фен
    Пак разбра обратното

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз пък под сериозна връзка нямам задължително предвид сватби, деца и тем подобни просто връзка, която не е за седмица или месец колкото да има наличие на такава, а хората наистина се обичат и нямат намерение да се разделят в скоро време... с други думи дълга връзка

Голям фен
    Пак разбра обратното

А-а-а ,ще извиняваш.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    дам + думите на приятеля ти и не съм на 15.....

Голям фен
    брак

Фен
    Град
    Монтана
    За всеки определението сериозна връзка е много различно...
    Първо искам да отбележа факта, че не винаги една дълга връзка е сериозна. Тоест вие може да ходите от 2 години, а да знаете за себе си толкова малко, почти да не се виждате и т.н. Просто не винаги двете неща се припокриват.
    Иначе за мен сериозна връзка е да допуснеш приятеля си възможно най-близо до теб и да споделяте общи интереси, разбирания, схващания за бъдещето и пр. И естествено една сериозна връзка трябва да се гради върху пълно доверие разбирателство и ЛЮБОВ.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    невинаги една дълга връзка е сериозна.
    Това е едно много важно уточнение

_F]хубаво! ако вие двечките сте на по 15 разбирам защо имате същия ъкъл като него, макар че на неговите години никак не му отива да мисли по този лапешки начин!
    сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца! истински серозните отношения предполагат да виждаш живота си изпълнен само с този човек, да имаш планове за вас двамата, които не са само мечти, но ти и се стремиж да осъществиш!!!
    това, което ми описа приятеля ми беше външно погледната всяка една средностатистическа връзка - разбирателство и споделяне! и точка! това не е сериозна връзка, а ПРОСТО връзка!
    ти като така сериозно мислиш и разсъждаваш по тия теми кво прайш в тоя форум ми не хойш си търсиш работа
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

_F]сериозна връзка, сериозна в ПЪЛНИЯ И НАЙ-ДОЛБОК смисъл на думата, за мен означава в тази връзка двамата да имат планове за едно общо бъдеще - съвместно съжителство, брак, дори и деца!
    Мне
    Това което описваш се нарича "график"
    Предполагам си мислиш и че планирането къде точно ще бъде отпразнувана деветата годишнина, резервация на място в хубаво училище за бъдещите деца и избиране на съвместно място в гробищата също трябва да го има за да бъде една връзка сериозна

От жени като тебе човек трябва да бяга като от огън
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Е то мнго хора в сериозни връзки и не чак до там, разбира се, плануват женитба, деца и ала бала... лошото е, че домашните сметки на пазара не излизат. Така че, карай го ден за ден , мисли ден за ден, защото днеска те има, утре те няма. Днеска е*еш гаджето, утре няк'фи манафи тебе те е*ат. Та тва ми е мисълта иначе

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    _[LiFe-StiLe]_F Абе ти наред ли си или скоро не си ходила на психолог,мисля че ти е време! Ти планира ли в колко часа ще родиш свойте деца? Та аз като гледам то май ти си на 15 години, как може един човек който е на 17-18-19 години да мисли за бъдещето си ? Та едва започва животът му... А ти вече почваш да мислиш за брак... не честно не си добре иди на лекар ! до та нека поне да стане на 23-24-25 години тогава да мисля не мислиш, че има още какво да научи от живота си !?

Супер фен Аватара на maybelline
    За мен сериозна връзка е двамата да се обичат много,да общуват често,да излизат заедно,после прегръдки,целувки и по-интимни отношения...връзката също така е дълготрайна,а не 2-3-седмична...Да си споделят всичко и да нямат тайни един от друг,да си имат пълно доверие...това е за мен сериозна връзка.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На този етап ( на 17г съм ) сериозна връзка за мен НЕ означава деца, брак, сватби и т.н. Толкова надалеч в мислити си не искам да отивам. Не си харесвам годините, за да мисля за нещо толкова важно и съществено.
    За мен сериозна връзка днес означава да имаш чувства към човека, с когото си. И то по-дълбоки чувства. Да познаваш този човек наистина, с цялата му същност, както и той теб. Да можеш да разголваш пред него не само тялото, но и душата си. Да има любов, разбирателство, доверие, уважение, а не връзка, която е само едно е*ане.
    Да се чувстваш себе си, когато си покрай този човек, без да се налага да слагаш маски на лицето си. Да ти пука за човека до теб наистина .. да усещаш липсата му всеки миг, когато не е с теб..
    за сега по-сериозно нещо не искам да си представям. Та понякога дори и това ми се струва доста сериозно.
    Аз просто се чувствам малка, за да мисля за децата си, мъжа си и т.н.
    Още дори не съм започнала да съм независима от мама и татко.
    Така че...
    сериозността на една връзка зависи и от годините, на които сте.
    Пък и всеки си има право на лично мнение.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Абе какво се нахвърлихте върху Анито? Реално погледнато я се замислете малко... някви пикли на по 14-15 ходят с батковците по 3 месеца и вече се хвалят на дружките си, че имат сериозна връзка... Баси смеха...

Сериозността на чувствата наистина не се определя дали ще имат брак и деца, но на тази възраст не мога да се съглася, че може да има сериозни връзки. Имала съм 2 връзки по близо 2 години и не мисля, че са сериозни връзки. Самият факт, че вече не съм с тези хора доказва, че чувствата не са били дотолкова сериозни, че да отстоят на всичко. Не казвам, че не е имало чувства, но щом са отлетели с времето, значи за мен те не са били дотолкова сериозни. Пък и е съвсем нормално... никога не съм тръгвала с някое момче с цел да имам сериозна връзка... Пък и ми е супер тъпо като някои кажат: "Имала съм 4 сериозни връзки... едната 3 месеца, другата 5..." От такива изказвания се губи целия смисъл и магия на връзките...

Пък и доколкото познавам Анито, тя определено не иска сериозна връзка с това момче!!! Така че преди да се нахвърлите върху някой се замислете малко за по-дълбокия смисъл на темата... Защото и за мен човек може да каже, че има сериозна връзка едва тогава, когато е напълно убеден и наясно със себе си и чувствата си.. Нещо, което малцина тук притежават... Айде със здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си