- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка???
pod seriozna vruzka razbiram edna vruzka v koqto dvamata da sa se opoznali dostatu4no i vupreki tova da se obi4at, da si imat doverie, da si spodelqt vsi4ko, da se zastupvat za drugiq i t.n. (tova sa za edna normalna vryzka), a ve4e stava seriozna kato zagovorime za suvmesno sujitelstvo (bez deca i brak 6tot az ne iskam (priqtelkata mi su6to) samo godej po stava (sgodeni sme))
da ima razbiratelstvo mejdy dvamata da se obi4at da nqma taini![]()
да и аз не разбрах как така решиха, че искам сериозна връзка, като дори не съм казвала такова нещоПървоначално написано от CooL^GirL^^^
наистина темата започна от един съвсем безобиден спор с приятеля ми, който не е имал за цел брак
![]()
момичета и момчета!!!! темата има маааалко по-дълбок смисъл отколкото лапешките ви мозъчета на 13годишни хлапета могат да проумеят
смисъла, драги мои, беше в това да разбера какво за всеки един човек е сериозната връзка, защото разбрах, че всеки има отделна предства за нея... това, че вие не сте го схванали не е мой проблем![]()
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
az pod seriozna vruzka trazbiram tfa koeto razbira i tfoqt fr![]()
Ани, донякъде си права. Освен разбирателство, още неща се искат, за да кажеш, че това е сериозна връзка, но не е задължително да се стига до сватби и т.н. Според мен сериозната връзка предполага едни много близки взаимоотношения. Добро опознаване, трябва момичето и момчето не просто да ходят, а да са като едно цяло. Да не могат един без друг. Дори когато се скарат, да си прощават един на друг и пак да са заедно. Защото имат нужда да бъдат. Защото иначе се чувстват празни. Да не се притесняват, да са отдадени един на друг. Да им е хубаво в някой скъп ресторант или в студен дом, без пари и възможност за забавления всяка вечер...Да си помагат един на друг, да разчитат на взаимната си подкрепя. Всекидневието им да не е сиво, да се искат все така силно... Да знаят какво значи истински да е обича, да не могат да се наситят един на друг, заедно да преминават през безброй неудачи, но винаги, винаги заедно. Това е според мен сериозна връзка.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Струва ми се, че доста хора ти отговориха на въпроса.![]()
Така или иначе, това определение се променя с годините. За една двойка в края на 20те, началото на 30те си години, сериозната връзка сигурно включва брак, деца и тн. За едни младежи на по 15-16 - сигурно е главно подкрепа, споделяне, забавление, интимност, чувства, които да обвързват двамата за по-дълъг период от време... За мен, аз съм на 19, е нещо по средата. Старая се да не си се представям с приятеля си след 20 години примерно - не, че в момента не ми се иска, но всичко се случва - хората се влюбват и разлюбват. Но намирам връзката си за сравнително сериозна, защото знам колко силно го обичам, знам, че чувствата ми не са преходни и знам колко съм готова да се отдам на отношенията ни. И се надявам това да не се промени още дълго време...
В сериозната връзка се включват много признаци с които тя може да се опиши,но най общо казано за да има сериозна връзка между две половинки те трябва да са свързани като едно цяло с едно бъдеще,с едни интереси,с разбирателство и подкрепа между двамата!
Аз за да напиша това изречение ми трябваха поне 7 минути ако твоя приятел е отговорил на секундата нищо чудно че отговора му не ти е харесал защото въпроса е сериозен и иска повече обмисляне,но не разбирам защо толкова се дървиш като нямаш такива намерения с него и неговото мнение не ти е много от значение![]()